2020-06-20, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87942685]Dla mnie takie zdjęcia to dosyć jasny komunikat na czym mu zalezy. W ogole nie czaję wysyłania masy swoich zdjęć. Po co i to jeszcze takich.[/QUOTE]
On swoje to wysłał jedno. Wcześniej wysłał mi kilka zdjęć samych kotów.
Ale fakt faktem nie spodobało mi się to zdjęcie. Poza tym może to rozstanie po wielu latach to tak zwane łapanie na biednego, porzuconego misia. Mam obawy. Poza tym dla mnie podejrzane jest to, że nie chciał mojego zdjęcia (na tindku nie mam). Sama mu zaproponowałam po tym jak się umówiliśmy na spotkanie, by nie było rozczarowania wizualnego (do tej pory faceci zawsze sami prosili o zdjęcie albo o insta, niektórzy na początku rozmowy). Nie bardzo chciał, wolał randkę w ciemno. Ale ostatecznie wymienilismy się whats app i tam mu wysłałam. Dla mnie to było dziwne.
Cytat:
Napisane przez Milagros_90
 Tak, jestem bardzo im wdzięczna za wczoraj. Chyba nie zdają sobie sprawy, ile dobrej energii mi dały i ile to dla mnie znaczy. Aj, łza mi się znowu w oku kręci !
Dolczi, Ty też trzydziestka? 
Co do Twojego adoratora, to raczej też by mnie takie zdjęcie zastanowiło. Ale tak czy siak, na randkę idź, baw się dobrze i zdaj relację
Dziewczyny, byłam rano u fryzjera. Moja pani fryzjerka, z którą też się znam od lat, powiedziała mi takie fajne zdanie, że miłość i umiejętność kochania są same w sobie wartością. Nawet, jeśli związek się rozpadł, zakończył, obojętnie z jakiego powodu - to był czas, gdy szczerze kochałyśmy, a to jest tak naprawdę umiejętność i wielka wartość.
|
30. Dla mnie to zdjęcie to jasny komunikat o co mu chodzi. Odechciało mi się randki.
Cytat:
Napisane przez patisia123
|
Tak z tindera.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2020-06-20 o 12:12
|
|
|