|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielêgnacyjne
Cze¶æ wiza¿anki!
Mam kilka rzeczy na wymianê. Mo¿liwy odbiór osobisty w Warszawie. Zastrzegam sobie zmianê decyzji i odwo³anie wymiany. Oznaczenia kolorów: -czarny - rzeczy dostêpne, -niebieski- rzeczy wymienione (po jakim¶ czasie usuwam), -czerwony - rzeczy zarezerwowane. - szary - dorzucone -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Perfumy: - Davidoff Cool Water Woman -edt 50ml - u¿yta kilka razy. Kosmetyki do twarzy: - Iwostin Solecrin Capillin spf 50+ 50ml - u¿yty dwukrotnie. Kosmetyki do w³osów: - Kallos Algae - maska do w³osów - 1l - u¿yta 2-3 razy, - Fratti myd³o szungitowe 500g (w czarnym opakowaniu) - s³u¿y do cia³a, ale mo¿na do w³osów tak jak ja. - zu¿ycie 1/5, - Fratti - spray szungitowy 200ml - zu¿ycie 1/3, - Kallos Pro - tox - maska 250ml - u¿yta raz. Szukam: - ksi±¿ki, - perfumy, - kosmetyki.
WYMIANA Nie znoszê osób przem±drza³ych, których ich ZAWSZE musi byæ na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE maj± racjê. Dieta cud- seks i g³ód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2015-06-24 o 17:35 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki do w³osów
Co¶ u mnie za:
- Davidoff Cool Water Woman -edt 50ml - u¿yta kilka razy. - Kallos Algae - maska do w³osów - 1l - u¿yta 2-3 razy, - Fratti - spray szungitowy 200ml - zu¿ycie 1/3.
Zapraszam do moich w±tków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, bi¿uteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - sta³e dok³adki |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Co¶ za maskê kallosa
?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielêgnacyjne
50 ml to pojemno¶æ pocz±tkowa? Jaki ma kod?
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Jednak siê wstrzymam bo mam jeszcze Davidoffa w wersji dezodorantu
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Je¶li maska za Khol Ci pasuje to zapraszam na pw
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej co¶ za Cool Water?
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A posiadasz kartonik od wody?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie - wyrzucam kartony po zakupie. Ale kod mogê podaæ. Zakupi³am w empiku.
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.. mog³abym oddaæ YR. Zapraszam na prywatn± wiadomosæ.
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie odp u mnie wiec nie zauwazy³am Twojej odpowiedzi. Ksi±¿ka w negocjacji na innym portalu, widzisz cos innego?
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ za oba kosmetyki Fratti?
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy i kosmetyki pielêgnacyjne
witaj, znajdziesz co¶ u mnie za Fratti myd³o i spray?
|
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.