Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymienię butki rozm. 36 i markowe ciuszki ;) na ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-28, 20:26   #1
anuuulaa
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

wymienię butki rozm. 36 i markowe ciuszki ;) na ...

Witam wszystkie Wizażanki !
Chciałabym wymienić się paroma ciuszkami i parą butków na coś fajnego i oryginalnego ! Ciuszki są wyprane i wyprasowane także zapewniam ich dobry stan

1 Butki rozm. 36 , New Yorker ... na wygodnej podeszwie miałam je na nodze raz i są mi niestety o jeden rozmiar za małe
Uwaga! Pasują na bardzo szczupłą stópke wymienie na jakis fajny pasek lub inny gadżet

2 Sweterek z H&M Young w zółto-oliwkowe paseczki kupiony został na rozmiar 140 cm, ale rozciąga się i nosilam go do czasu aż mi nie urosły takie duże piersi i wszystko poszło w górę idealny pod bałą bluzeczke ( mam 158 cm ) , miałam go na sobie zaledwie pare razy . / wymienie ja jakis inny sweterek

3 Bluzeczka z H$M Young odealna na drobną dziewczyne rozmiar XS-S , na metce 140 cm ale jest dość długa i nawet na moje duże piersi sie mieściła miałam ją na sobie raz. / wymienie na jakis topik lub bluzeczke.

4 Koronkowa bluzeczka z Orsay'a rozmiar M, na duży biuścik była noszona dość często ale jest w dobrym stanie jak pozostałe rzeczy / wymienie na jakas bluzeczke

5 Bluzczka rozmiar S/M stan dobry / wymienie na jakas koszulke

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN0144.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  39,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN0148.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  37,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN0153.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  88,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć