Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2021 [emoji16]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-07-19, 15:29   #2169
coco00
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowe 2021 [emoji16]

Cytat:
Napisane przez dornitka Pokaż wiadomość
Jakie modele oglądaliście? I w którym sklepie są dostępne w ogóle? Bo ja nie kojarzę żebym na żywo gdzieś widziała w sklepie. Spotkałam ostatnio znajomego z wózkiem rok po roku Phil&Teds i całkiem całkiem się prezentował, ale ciężki dość jest. Na osiedlu u mnie jeździ pani z Icandy i też całkiem dobrze to wygląda. My chyba kupimy jeden z nich, używany of kors, bo cena nowego zaporowa jak dla mnie.
My mamy spacerówke baby jogger city mini zip, ale mimo ochow i achow jakie nad nią widziałam to jakoś bardzo nie polecam. Jest lekka i to plus największy. Składa się do małych rozmiarów. Lekko się prowadzi. Koszyk jest niewielki, no ale przy mini wózku się można tego spodziewać. Dla mnie najgorsze jest składanie i rozkładanie. Niby wystarczy nacisnąć guzik i pociągnąć, ale ja jakaś lewa jestem i mi to nie idzie

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
Byliśmy w entliczku na dobrego pasterza. Po patrzyliśmy ogólnie co jest i chcieliśmy na żywo zobaczyć baby jogger city select bo on może być przekształcony na pojedynczy wózek, no ale wieeelkie to
Cytat:
Napisane przez truru Pokaż wiadomość
Ja bym postawiła tak jak mówisz na dostawkę i spacerówę małą (np. valco, dobrze pamiętam że jesteś z krk? To sobie do 4kids koło zakopianki zobaczcie - mają wszystkie modele valco i joie). Dzieci już na tym etapie pakuje się w wózek głównie z wygody, np. żeby w sklepie się nierozlazły nie dlatego, że one potrzebują więc ogarniesz raczej, a jak coś to na dwa wózki na jakąś wycieczkę konkretniejszą. Jeszcze możnaby starszaka w toddlera na plecy wrzucić żeby się pod nogami nie kręcił [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Z krk, nie znam tego sklepu, bo ja północ krk ale podjade chętnie kiedyś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
coco00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując