Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to był gwałt? Jak powiedzieć chłopakowi?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-08-20, 14:55   #61
zabijatka
BAN stały

Dot.: Czy to był gwałt? Jak powiedzieć chłopakowi?

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
ja fantazjuję, że zaraz prześlesz milion zł na konto organizacji wspomagającej foki w Bałtyku, w ramach zadośćuczynienia za moje szkody moralne po przeczytaniu twoich wpisów tutaj.
To przesyłaj.

Bo mam taką fantazję, którą się z Tobą właśnie podzieliłam.

Niektórzy to serio, chyba jeszcze spady od Ś.P. Leppera z partii.
Analogią byłoby, gdybym ja ten milion wpłaciła, a ty byś to zgłosiła na policję albo/i płakała na Wizażu, że cię te pieniądze, o które sama prosiłaś skrzywdziły.
Cytat:
Napisane przez kazleto Pokaż wiadomość
w koncu ktos napisal cos sensownego.
Bo juz serio bylam przerazona podejsciem tu.

"to nie twoja wina, ALE..." to jedna z najgorszych rzeczy jaką mozna powiedziec ofiarze gwałtu.
Ja uważam, że to jej wina. Bez "ale".
Cytat:
Napisane przez kazleto Pokaż wiadomość
przestan uskuteczniac victom blaming bo to obrzydliwe
ojej
Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Weźcie kopnijcie ją jeszcze.
Kobieta została zgwałcona, ma takie poczucie winy ze od tego myśli samobójcze, a Wy jej jeszcze robicie analizę związku i rozpiskę gdzie w samochodzie można siadać.

jakie to ma znaczenie _TERAZ_ jak już została zgwałcona? I to przez recydywistę?
Użyje czasocofacza, zmądrzeje i się odzgwałci?
Takie, że mogłaby zapobiec "zgwałceniu" kolejnych, ale ma to w dupie. Zasługuje na to samo.
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;88081483]Powinna jednoznaczne dac gwałcicielowi do zrozumienia ze nie zamierza dalej kontynuować tej znajomosci i uciąć z nim wszelkie kontakty [/QUOTE]
Tak, niech ona się bawi w dawanie do zrozumienia. Niech mu jeszcze kwiaty wyśle.
zabijatka jest offline Zgłoś do moderatora