2020-12-28, 22:29
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Cytat:
Napisane przez Persefonia
Proszę dzisiaj trzymać za nas kciuki bo jade na prenatalne [emoji16]. Wogole ma któraś z was numery na lotto . Bo jak tak podliczyłam lekarzy to mi 500 plus nie stykanie [emoji85] dzisiaj 300zl prenatalne , jutro 200zl laryngolog córki . Za tydzień w poniedziałek Wrocław , co prawda Dolnośląskie centrum onkologii jest za darmo ale paliwo już nie a to 400 km więc 150zl pójdzie, później we wtorek okulista syna w związku ze źrenicami więc 180zl plus paliwo 140 km . No i na 25 stycznia kardiolog 200zl plus paliwo około 100zl bo to 300 km od nas w dwie strony . Dobrze że zaraz zwrot podatku [emoji85]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------
Ja mam zwykły bez rteciowy i mierze pod pachą od niemowlaka . A mam w domu wszystkie od bezdotykowych po elektryczne i zawsze mi wychodzą złe pomiary . Ten bezrtęciowy zwykły jak dla mnie najlepszy
|
Ło matko, współczuję wydatków.
Potwierdzam z termometrem. Ja maluszkom najczęściej mierzyłam w pupie, a później pod pachą, mam też bezdotykowy, ale raz się zgadza ze zwykłym, raz nie.
|
|
|