2020-12-31, 06:19
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Łysienie u mężczyzn - traktowane jako wada genetyczna?
Cytat:
Napisane przez jatoja2x2
Jak bede mial okazje to poczytam.
Chcialbym wierzyc w to co piszesz. Ze tak wlasnie jest. Ale duzo przeslanek na to nie wskazuje...
No i moja droga bo ja na pewno nie jestem zwolennikiem wszechobecnej degrengolady. Tylko jak juz powiedzialem, mam przekonanie graniczace z pewnoscia, ze to nie bedzie moj problem.
|
Cytat:
Napisane przez jatoja2x2
Moim zdaniem jestes w błędzie. Ty sama wspomnialas, ze jestes w okolicy 30, wiec stawiam dolary przeciw orzechom, ze masz (oby) jeszcze jakies wartosci za ktorymi podazasz.
Bo mlodsze pokolenia juz ich maja coraz mniej. I w sumie to moze i malo mnie to interesuje, chyba, ze mnie dotyczy osobiscie. No ale to tez nie beda moje problemy, tylko raczej ich.
Aha, a propos tego czy sie powinienem interesowac...jest to prawda, ze starsze kobiety maja bol dupy o te mlodsze? Nie musisz nawet odpowiadac. Przetestowane na wlasnej skorze. xD
|
Jak słyszę takie gadki o wartościach i współczesnej degrengoladzie to momentalnie mi się zapala lampka alarmowa, bo z moich doświadczeń wynika, że głoszą je głównie faceci, którzy mentalnie nie wyszli z lat 50 i miejsce kobiety widzą głównie w kuchni, a te "wartości" to głównie posłuszeństwo panu i władcy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|