Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-01-18, 17:17   #684
Persefonia
Rozeznanie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

[QUOTE=whimxx;88444106]Hahaha, o matko!! No to już było konkretnie, widzę Ogarnął się sam z siebie, czy zobaczyl, że jego "logika" nie działa?
A tak btw, jak tam Synek? Chodzi mi o te nierówne źrenice - nic nie piszesz na ten temat, wiec zakładam, że wszystko ok?

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość

O, dziękuję bardzo!

A to nie mam pojęcia, w sumie nie znam nikogo z dziećmi w takim wieku, więc nie mam nawet jak zapytać - ale mam nadzieję, że w praktyce nie będę musiała tego sprawdzać, hahaha

To i tak, że Ci zlecili wątrobowe, też nie za częste... :/ Dobrze, że wszystko skończyło się ok i nie "złapało" Cię nic po drodze.

dziękuję, dziękuję - dopytam położnej, jak się tutaj na to zapatrują.
Jak tam dzisiaj smaopoczucie - lepiej?

hihihihihi, tak chyba właśnie zrobię
No to dobrze, że już paczka prawie że w drodze, młoda niech tam bezpiecznie siedzi w brzuszku, czeka i nie wychodzi
Pola i Michalina - też moje "topy" strasznie mi się podobają.

A z ciekawości zapytam położnej jak będę, jak to tu wygląda w praktyce.
Co jak co, ale na pewno widziałam małe bąble biegające po dworze przy niższej temp niż -10. Ale nie mam pojęcia jak jest z noworodkami, niemowlakami.
Bardzo możliwe, że ja będę miała z takimi wyjsciami większy problem niż dziecko [emoji14]

Jak tam Wasza waga, dziewczyny? Wypłaszcza się coś, czy wciąż rośnie mocno?
U mnie stałe +0,5kg / tydzień, mam nadzieję, że to niedługo trochę zwolni bo jeszcze tylko 4 kg do granicy, której nie chciałabym przekraczać.......
Zobaczył że logika nie działa , podrzuciłam trochę artykułów, powiedzmy że wbiłam do głowy 🤭

Co do Syna jeszcze nic nie wiem , okulista na 2 lutego, i boje się bardzo że będę musiała odwołać . Miałam kardiologa teraz na 25 stycznia i odwołuje bo ta cholerna ospa zaatakowała . Córka zaczyna zdrowiec i pytanie czy syn się zaraził 🤷🏻☠♀️

Mi ostatnio waga podskoczyła nawet nie wiem kiedy , było 57-58kg aż tu wczoraj 60,55kg [emoji85]
Mam stresa bo jutro wizyta a nawet nie wiem jaki lekarz i czy będę długo czekać .

Teraz trochę mnie mniej bo zmobilizowałam rodzinę i w piątek się przeprowadzamy ... Wkoncu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Persefonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując