Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-03-22, 09:46   #2918
Justysia2203
Wtajemniczenie

Dot.: Mamuśki marcóweczki 2021 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Persefonia Pokaż wiadomość
Oj tak ja też wiecznie głodna , wczoraj mimo obiadu to zamówiłam pizzę [emoji85] wogole jestem w szoku , z wagi spadło tylko 6 kg [emoji15] Też mi się robi nawał . Mała nie przejada i muszę odciągać laktatorem , przed karmieniem też bo są tak twarde że nie złapie .

Justysiaaa Wszystkiego Najlepszego , Sto lat, przespanych nocek i duzzzzo zdrowia [emoji255][emoji257][emoji512]🥂[emoji324][emoji323][emoji322]

Mała dzisiaj kichnela i wyleciał jej dosyć długi żółtawy gęsty ,, glut,, trzecie dziecko i nie wiem czy panikować [emoji28]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Yyy ja w sobotę Mii wydarłam takiego gluta z noska że masakra, nie wiem gdzie to się zmieściło [emoji16] już się szykowałam na przeziębienie bo miała lekko przytkany nosek ale na szczęście póki co przeszło. Boże jak ja się boje pierwszego przeziębienia [emoji15]
Też mierzycie dzieciom temperaturę codziennie?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Persefonia Pokaż wiadomość
Aaa i dzisiejsza noc nie była fajna , która pozazdrościła ? [emoji14]. Jeszcze wstała o drugiej i poszła spać o 5Załącznik 7744457

Wysłane z mojego moto g(9) plus przy użyciu Tapatalka
Nie ja! My mieliśmy w nocy dziś zabawę przez godzinę po jedzeniu 🤦🏻☠♀️[emoji16][emoji16]

Justysia2203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując