Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2021-09-07, 16:06   #112
felliciti
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2022

Cytat:
Napisane przez Manka157 Pokaż wiadomość
Ja mam mdłości po wszystkim 🤦☠♀️ dodatkowo dzisiaj słaby dzień mam, najchętniej bym się położyła, ale nie mam kiedy 🤷☠♀️ jak rano wyszłam, tak dopiero wróciłam do domu. Muszę chwilę posiedzieć i zaraz ogarnąć trochę rzeczywistość [emoji28]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To teraz nogi do góry i odpoczywaj Mnie szefowa od razu na zwolnienie wysłała, jak widziała jak się męczę w pracy. Poza tym to praca z dziećmi, więc poszłam na L4. Starsza córka jest w przedszkolu, do młodszej przychodzi moja mama kiedy tylko może, więc mam to szczęście, że mogę odpoczywać 🤭
A jak inne dziewczyny? Jesteście już na L4?

Cytat:
Napisane przez gosiulam185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny będziecie robić test pappa? W poprzedniej ciąży lekarz powiedział, że zobaczymy jak wyjdzie usg i wtedy najwyżej zrobimy, że na usg wyszło wszystko super to nie robiliśmy. Teraz się zastanawiam czy nie zrobić od razu i może ktoras z was jest w stanie mi wyjaśnić jaka jest różnica między pappa-wolnebetahcg a test oceny ryzyka wad chromosonalnych wg FMF. Laboratorium ma dwa takie badania i nie wiem, które to wlasciwe?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
My nie zamierzamy, chyba że na prenatalnych lekarz stwierdzi, że jest taka potrzeba. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie musiałam, więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując