2021-09-07, 16:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2022
Cytat:
Napisane przez Manka157
Ja mam mdłości po wszystkim 🤦☠♀️ dodatkowo dzisiaj słaby dzień mam, najchętniej bym się położyła, ale nie mam kiedy 🤷☠♀️ jak rano wyszłam, tak dopiero wróciłam do domu. Muszę chwilę posiedzieć i zaraz ogarnąć trochę rzeczywistość [emoji28]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
To teraz nogi do góry i odpoczywaj Mnie szefowa od razu na zwolnienie wysłała, jak widziała jak się męczę w pracy. Poza tym to praca z dziećmi, więc poszłam na L4. Starsza córka jest w przedszkolu, do młodszej przychodzi moja mama kiedy tylko może, więc mam to szczęście, że mogę odpoczywać 🤭
A jak inne dziewczyny? Jesteście już na L4?
Cytat:
Napisane przez gosiulam185
Dziewczyny będziecie robić test pappa? W poprzedniej ciąży lekarz powiedział, że zobaczymy jak wyjdzie usg i wtedy najwyżej zrobimy, że na usg wyszło wszystko super to nie robiliśmy. Teraz się zastanawiam czy nie zrobić od razu i może ktoras z was jest w stanie mi wyjaśnić jaka jest różnica między pappa-wolnebetahcg a test oceny ryzyka wad chromosonalnych wg FMF. Laboratorium ma dwa takie badania i nie wiem, które to wlasciwe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
My nie zamierzamy, chyba że na prenatalnych lekarz stwierdzi, że jest taka potrzeba. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie musiałam, więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie
|
|
|