Konto usunięte
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Cytat:
Napisane przez Pani_Robot
Cinde słodki ten top z Vinted  Bermudy bardzo fajne. Ja nie mogę tej długości, a szkoda.
Widzę, że każda z nas ma chyba w domu gdzieś ułożone pranie, które "czeka"  Dzisiaj wrzucałam zdjęcie na wątek Kibbe i za mną trochę brzydsza góra się piętrzyła, bo bardziej wybijająca z tła i bliżej lustra 
|
Haha! To akurat już po praniu, ściągnięte z suszarki i rzucone obok, bo potrzebowałam miejsca na kolejne pranie . Raczej w sypialni nie trzymam brudnych ubrań (mam we wszystkim jakieś swoje granice hehe). Upycham je do kosza w łazience .
Czyli jednak kolejny kobaltowy top zamówiłaś. Zgadzam się z dziewczynami - powinno być Ci w nim bardzo ładnie
Zresztą... każdej jednej z Was! Padło hasło "kobalt" i jaki nagle wysyp postów o nim. I wygląda, że większość z Was się w nim lubuje, a każda inna, i w głowie mam wizje, że każdej z Was jest w nim pięknie. To niezwykle wdzięczny kolor.
Magbeth, ozłociłaś nam wątek tymi fotkami z No Tańczyć bardzo lubie, ale z wiekiem coraz mniej ku temu okazji. Pamiętam czasy jak przed lusterkiem potrafiłam godzinami tańczyć do muzyki...
Cytat:
Napisane przez Ava_
Wybieram sie na festiwal za kilka tygodni, jeszcze nie skompletowalam looku. Mysle, ze fajny crop top zrobilby robote.
|
Jak już coś skompletujesz, to koniecznie wrzuć . A spodnie z Zary - super.
Cytat:
Napisane przez zastrzezona
Pani R wynalazłam takie połączenia do mnie przemawiają bardziej niż czarne dodatki i białe (czarny za ciężki, a biały to za duży kontrast jak dla mnie), dlatego te buty w ostatniej fotce zmieniłabym na fuksję albo na pomarańczowe.
|
Widze to bardzo podobnie W połączeniu z wrzuconą przez Ciebie fuksją czy pomarańczowym - super. Ja jestem w modzie na co dzień dość zachowawcza, ale u innych takie granie z mocnymi kolorami mi się bardzo podoba!
Cytat:
Napisane przez Pani_Robot
W jakimś artykule widziałam piękną zbitkę strojów millennialsów, czyli urodzonych w czasach, kiedy prawie nikt z nas nie umiał się ubrać, bo o inspiracji streetstyle z całego świata i lookami model off duty mogliśmy sobie pomarzyć vs generacji Z, ktora urodziła się na gotowce z Youtube i Pinterest.
|
Teraz, fakt, mają raj, ale w naszych czasach też tak całkiem tragedii nie było. Chyba jak miałam 12 czy 13 lat, to zaczęłam oglądać MTV i Vive - inspirowałam się modą z teledysków i amerykańskich programów młodzieżowych, filmów, seriali... Była też masa magazynów i czasopism - teraz nikt już tego nie kupuje.
Cytat:
Napisane przez Soso
Byłam wczoraj z przyjaciółmi w Sopocie na sushi, najpierw kompletnie o tym zapomniałam, byłam przekonana, że to spotkanie jest dziś, ale jak już dojechałam to było naprawdę extra. Sopot świetny jest wieczorami [emoji7]
|
Sopot ma fajny klimat, fakt
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2022-05-31 o 21:35
|