Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2020 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-07-08, 14:08   #3003
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2020 cz. III

Cytat:
Napisane przez panna_felicjanna Pokaż wiadomość
Mój jeszcze aż tak dużo nie mówi. Ale jest "mama cyyy". [emoji28]
Ty w jaki sposób odstawiłaś?
Mały człowieczek będzie córeczką czy synkiem? [emoji3059]
Ja w taki sposób, że rano jeszcze jadł pierś, bo akurat miał taki czas, że chciał też rano, mimo, że wcześniej miał już tylko kp przed drzemką i na noc. Później byliśmy na IP, bo dostałam krwawienia w 6 tc... Okazało się, że to krwiak i muszę przestać kp, bo to wzmaga skurcze macicy i to niebezpieczne. Więc już do drzemki nie dostał cyca, była mega drama ale jakoś usnął zmęczony płaczem. Cały czas powtarzałam, że nie ma mleczka, głaskałam itd. Ta sama drama była jeszcze jak usypiał w tym dniu na noc. Na drugi dzień już tylko pytał o pierś, znów mówiłam, że nie ma mleczka, zapłakał, jakoś zasnął. Kolejne dni już nie pytał. Także bardzo szybko poszlo. Tak jak pisałam, gorzej było z moimi cyckami[emoji26]. A przed snem jest tulenie, prosi o czytanie książeczki, mówi, żeby mu masować plecki, całuje mnie, itd. Tak jakby znalazł sobie inne sposoby🥰

A maleństwo będzie chyba dziewczynką 🥰 Czuję to od początku ciąży, a wczoraj lekarz też tak podejrzewał. Ale powiedział, że potwierdzi na 100% na połówkowym.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2022-07-08 o 14:11
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując