Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Randki przez Internet cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-08-24, 08:37   #152
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Randki przez Internet cz. 4.

Cytat:
Napisane przez Yellow_Cherry Pokaż wiadomość
Nie chce byc na sile mila, nie planuje sie spotkac poraz kolejny, tylko trudno mi sie czasem odnalezc w roli odwrotnej, czyli dajacej kosza, a nie kosza otrzymujacej [emoji28] w tym nie mam prawie doswiadczenia [emoji14]

A bycie mila dla wszystkich, to niestety, z czego sobie zdaje sprawe, wpojone wartosci przez otoczenie, chcial czy nie chcial jestem z tych rocznikow, gdzie dziewczynce nie wypadalo byc niemila, wszyscy mieli ja lubic i miala byc mila dla wszystkich [emoji28] walcze z tym ale efekty bywaja rozne.

Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Moim zdaniem trudno Ci sie znalezc w roli odwortnej, bo jeszcze masz nadzieje, ze moze cos z tego bedzie, a jak zamkniesz temat, to juz nie ma odwrotu. Tylko warto nauczyc sie mowic wprost o swoich odczuciach, chociazby po to by nie tracic czasu. Jezeli ktos na poczatku juz odpala takie numery, to serio ja nie chcialabym miec stycznosci z taka osoba, bo co bedzie pozniej?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Yellow_Cherry Pokaż wiadomość
Nie obrazam sie, jakby tal bylo to bym tu sie nie udzielala

Chcialam przelozyc jak juz bylam na miejscu a czas sie do 15 minut wydluzyl, ale stwierdzil ze juz idzie, a jak przyjechalam specjalnie do miasta to bez sensu zebym wracala i tak sie rozciagnelo, lacznie z tym ze w mieczyczasie lac zaczelo i zamiast pieszo poszedl na autobus.
Te same bledy - byc moze jestem za dobra i nie chce nikomu zrobic przykrosci, chociaz wiem ze w zyciu tak sie nie da [emoji1745]

.
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Tylko jak bedziesz czaly czas ogladala sie na to zeby byc milym dla innych i ich nie skrzywdzic, to nie bedzie w tym Ciebie bo np. bedziesz miala trudnosci zeby postawic granice, gdy cos nie bedzie Ci odpowiadalo. Od pcozatku buduje sie szacunek do samej siebie, a dla mnie nie godzenie sie na takie traktowanie to wlasnie forma szacunku do samej siebie. Jak sie przymyka oko na takie wkestie, to watpie by ktos pozniej dobrze nas traktowal. Moze kategorycznie, ale tak wlasnie uwazam.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843

Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2022-08-24 o 08:38
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując