2023-05-24, 19:56
|
|
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy część 3
Cytat:
Napisane przez liv87
Mam to samo z Diorem  no moze poza malym wyjatkiem najnowszego wypustu Miss Dior edp - tak mi sie spodobala, ze trafila do mojej top 5. I powrotu do mojej milosci sprzed lat - Addict edp  Z serii butikowej spodobal mi sie przede wszystki Feve Delicieuse, ktorym moglabym sie zalewac, Oud Ispahan, Santal noir, Vanila Diorama. Chcialabym jeszcze potestowac Oud Rosewood, Holly Peony, Rose Gipsy, Happy Hour i kilka innych. Wiem, ze kilka z nich ma byc wycofanych, wiec nie wiem czy testowac czy lepiej sobie podarowac te testy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja w ogole wole niszę od mainstreamu, bo predzej w niej znajde cos dla siebie 
Kiedys mi sie podobala jedna jedyna MD - Blooming Bouquet (?), te pierwsze chyba i zarazem ostatnie, bo po nich juz zadne MD nie spodobaly mi sie 
Adiccta tez nigdy nie umialam pokochac, a probowalam kiedys nieraz 
Poza tymi co pisalam nie znam tych Diorow, bo nie mam dostepu do probek, a nie lubie rozbiorek, teraz wyjatkowo mi wyszlo z probkami.
Ale moze to i lepiej bo jakby ktorys sie spodobal to kieszen by mnie bolala, a patrzac jak zuzywam perfumy, a raczej uzywam, to nie ma to sensu za bardzo 
W ogole bym chciala miec tylko 1 max 3 flaszki na biezaco uzywane i odkupowywane, ale wiem, ze to nierealne, bo raz ze szybko sie nudza, a dwa ze nos przyzwyczaja sie do zapachow i predko bym je przestala czuc, a co mi po czyms, czego sama nie czuje, cala przyjemnosc na pic
Czas edycji: 2023-05-24 o 19:58
|
|
|