Reaktywacja!!tuniki, longi , spodnie itd kazdy znajdzie cos dla siebie. Zapraszam!!
Wątek nieaktualny zapraszam do
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9779277
Zanim zechcesz sie ze mna wymienic przeczytaj:
Mam do zaoferowania wiele ubranek, bielizne oraz dodatki, co do jednych bede wybredna inne oddam za niezbedny mi drobiazg
Największa moja uwagę beda przykuwać rzeczy eleganckie, nadające sie do biura, najbardziej szukam spódnic, sukienek ołówkowych( za ta na fotce dam sie zabić i poszukam czegoś poza wątkiem ) , bombek, eleganckich bluzek
Zwracam tez uwage na :
- longi
- ogólnie bluzeczki za pupe\
- sweterki ( również dłuższe)
- dres do ćwiczeń - najlepiej jakiś stonowany kolor
- rurki rozmiar 38/40
- ciekawe buciki rozmiar 38
- bolerko ale tylko takie jak na zdjęciu
Zawsze pisz co Ci sie u mnie podoba, będę wiedziała pod jakim kontem szukać no i odpisuj zawsze u mnie, do innych wątków nie zaglądam
Jesli nic u mnie Ci sie nie spodoba napisz mi to, nie chce sie zastanawiac czy aby nie przeoczylas mojej wiadomosci lub odpisalas u siebie
Paczki wysyłam zawsze polecony ekonomicznym (no chyba ze ktoś chce priorytet ) i oczekuje tego od innych, osoby z negatywami bądź z mała liczba przekupek wysyłają jako pierwsze (niestety zostałam już raz oszukana przez Piletynke)
Oczywiście rzeczy wysalam czyste i tego samego oczekuje od innych
Poki co rzeczy są do 19 postu
te rzeczy nie sa na wymiane , takich mniej wiecej szukam, oczywiscie rozwaze kazda propozycje....dla chetnych moge zrobic wiecej fotek ciuszkow
Edytowane przez oniaczeq
Czas edycji: 2008-11-19 o 11:47
|