Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2024
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-11-16, 12:13   #1154
Gumisiowy
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2024

Cytat:
Napisane przez _Melodia_ Pokaż wiadomość
Discord u mnie też odpada.

Myślę że nie ma się co załamywać i nie liczy się ilość a jakość - mając nawet 5 członków grupy, ale aktywnych da się fajnie pogadać... tylko te kategorie i posty jakoś do mnie nie prezmawiają i przy takiej frekwencji chyba nie mają racji bytu. Mozna nawet pomyśleć o zwykłym czacie zamiast grupy

Ja wczoraj na wizycie dowiedziałam się ze przytyłam 8kg - czyli tyle ile przez całą ciąże z pierwsza córką... w drugiej ciąży miałam 10kg na plusie, teraz liczyłam na 12, ale z tego co piszesz musze się bardziej nastawić na 15

Nie wiem też co myślec o wadze Brunka, bo niby waga jest szacunkowa, ale chłopaczek jest w 94 centylu dzisiaj mam usg i bardzo jestem ciekawa ile przybrał przez równo 2 tygodnie od ostatniego

Aaaa z newsów jestem po krzywej i moje wyniki to: na czczo 74,7, po godzinie 76, a po 2h 75,2 wizyte mam w środę ale mega jestem ciekawa co powie gin... oby tylko nie kazała powtarzać badania
Kilogramami się nie martw, zleci po porodzie.

Trochę płaska ta krzywa. Ginekolog nic nie powie bo dla niego wynik ma się mieścić w normie, dla nich tylko za duży wynik jest martwiący a niekoniecznie tak jest, ale mnie by trochę zmartwiło czy to nie hopoglikemia reaktywna.

No cóż, ja jestem na ovufriend i tam ruch jest ciągle, wizaż umiera i całkiem go zamkną więc trzeba się pogodzić, trudno.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Gumisiowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując