2023-11-16, 12:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2024
Cytat:
Napisane przez _Melodia_
Discord u mnie też odpada.
Myślę że nie ma się co załamywać i nie liczy się ilość a jakość - mając nawet 5 członków grupy, ale aktywnych da się fajnie pogadać... tylko te kategorie i posty jakoś do mnie nie prezmawiają i przy takiej frekwencji chyba nie mają racji bytu. Mozna nawet pomyśleć o zwykłym czacie zamiast grupy
Ja wczoraj na wizycie dowiedziałam się ze przytyłam 8kg - czyli tyle ile przez całą ciąże z pierwsza córką... w drugiej ciąży miałam 10kg na plusie, teraz liczyłam na 12, ale z tego co piszesz musze się bardziej nastawić na 15
Nie wiem też co myślec o wadze Brunka, bo niby waga jest szacunkowa, ale chłopaczek jest w 94 centylu  dzisiaj mam usg i bardzo jestem ciekawa ile przybrał przez równo 2 tygodnie od ostatniego
Aaaa z newsów jestem po krzywej i moje wyniki to: na czczo 74,7, po godzinie 76, a po 2h 75,2 wizyte mam w środę ale mega jestem ciekawa co powie gin... oby tylko nie kazała powtarzać badania 
|
Kilogramami się nie martw, zleci po porodzie.
Trochę płaska ta krzywa. Ginekolog nic nie powie bo dla niego wynik ma się mieścić w normie, dla nich tylko za duży wynik jest martwiący a niekoniecznie tak jest, ale mnie by trochę zmartwiło czy to nie hopoglikemia reaktywna.
No cóż, ja jestem na ovufriend i tam ruch jest ciągle, wizaż umiera i całkiem go zamkną więc trzeba się pogodzić, trudno.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|