Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-12, 12:02   #416
asi_ula
Zadomowienie

Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane

Cytat:
Napisane przez Ladysarna Pokaż wiadomość
Też mam problem z cellulitem i rozstępami... Na udach i pośladkach, a do tego na biodrach i na plecach w odcinku krzyżowym zaczynają mi się pojawiać, ale w tym przypadku to chyba rodzinne i genetyczne, bo mój tato i brat też takie mają na krzyżu... Ale ja nie chcę... Kurdę próbowałam już tylu różnych rzeczy... :/ A ostatnio moja bratowa mi poradziła, ze stosuje taką oliwkę i jak się nią posmaruje rozstępny stają się mniej widoczne, wiadomo że kuracja jest dość długa i trzeba być systematycznym (czego mi ostatnio brakuje)... Tyle że oni aktualnie mieszkają w Angli, ale zakupiła mi tą oliwkę i za dwa tygodnie "przyjedzie" do mnie to sprawdzę, może pomoże Mam taka nadzeję. Sprawdzę i wtedy powiem
Ja też mam po tacie w odcinku lędźwiowym. kiedyś to wyglądało jakby mnie ktoś paskiem zbił po plecach teraz zbladły i nawet nie są tak widoczne. Najgorsze rozstępy mam na pośladkach a cellulit też mi się zrobił jak wezmę w palce tak mocniej skórę na udach, łydkach, albo brzuchu to wygląda jak skórka pomarańczy.. eh nie myślałam, że to tak szybko mnie weźmie Wczoraj czytałam o tych balsamach z Eveline i 4 pory roku, ale chyba jednak najpierw spróbuję ten z Eveline Moja przyjaciółka go stosowała i podobno super wygładza i ujędrnia

Cytat:
Napisane przez absurdalna89 Pokaż wiadomość
Jak mija dzień odchudzającym? Ja jestem już po ćwiczeniach, śniadaniu [2 kromki chleba z serkiem], kąpieli z peelingiem i oczywiście użyciem balsamu wyszczuplającego Teraz trochę potańczę, a później idę na obiad do babci [ziemniaczki, ryba]
Martwię się o dzisiejszy wieczór, bo wybieramy się ze znajomymi na miasto, a później dyskotekę [a raczej salsotekę]. Znów kuszące piwko z promocji i pewnie jakiś wypad na chipsy/pizzę... Moje postanowienie - nie jeść nic, ale pozwolić sobie na 2 piwa
Hihi to Cię szybko weźmie jak nic nie będziesz jadła
Ja właśnie po obiadku od rana: 2 kromki chleba żytniego z białym serem 0% i pomidorkiem. Później pół kubka jogurtu mlecznego, a na obiad brązowy ryż (100g) z kurkumą, do tego rybka (pieczona ) i sos słodko-kwaśny miał mało tłuszczu, cukru i węgli, więc go kupiłam i nie żałuję a to taki niedrogi z Biedronki Później planuję wieśniaka i owsianke na mleku 0,5% z 5 łyżek czyli malutko
A jutro idę na koncert bo jest Dzień Ziemniaka i gra zespół moich kolegów a później IRA

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

Edytowane przez asi_ula
Czas edycji: 2008-09-12 o 16:23
asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując