Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopak ignoruje moje wiadomości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2024-11-22, 13:53   #1
LauraF_00
Przyczajenie

Chłopak ignoruje moje wiadomości

Znamy się cztery miesiące, niby niewiele, ale przez ten czas można już coś poczuć i się przywiązać. Poznaliśmy się przez aplikację randkową, co pewnie było błędem, ale to był mój pierwszy i jedyny chłopak poznany w tej sposób, założyłam z ciekawości i mieliśmy matcha, zaprosił mnie na spacer to poszłam. Trochę mnie przytłoczyło to spotkanie, bo odkryłam że jest ekstrawertykiem i kilka miesięcy temu (teraz już rok) rozszedł się z dziewczyną, z którą mieszkał i chciał się jej oświadczyć (wspomniał o niej raz, powiedział moja była się wprowadziła i wyprowadziła z mojego mieszkania a teraz mieszkam z kolegą z pracy, reszty dowiedziałam się już później).
Po tym spotkaniu powiedziałam, że możemy zostać znajomymi, powiedział, że okej, wychodziliśmy razem raz/dwa na tydzień, jeździliśmy na wycieczki itp jakieś dwa miesiące później on zainicjował rozmowę pt czego dokładnie szukałam na tej aplikacji no i wtedy coś powiedziałam, że mi się podoba i on powiedział, że ja mu się od początku podobałam itp ale nie nazwaliśmy tej relacji. Na następnych spotkaniach on inicjował przytulanie się, głaskał mnie po włosach i ogólnie kilka razy mi powiedział, że nie dowierza, że wyszedł z tego friendzona. Miesiąc temu pierwszy raz się całowaliśmy i wtedy jak zapytałam jakiego typu to jest relacja to mi powiedział, że jesteśmy w związku, ale jak zapytałam od kiedy to zażartował, że nie musimy wyznaczać konkretnych dat. Potem zapytał czy już z kimś spałam (nie miałam poważnych związków i już wcześniej mu o tym powiedziałam) no i powiedziałam, że nie, stwierdził, że to szanuje i już rozumie czemu i z czym nie chcę się spieszyć, powiedziałam mu, że z niczym nie chcę się spieszyć i się pośmieliśmy.
Następne spotkanie było dwa tygodnie później i po raz pierwszy to on je zakończył (powiedział, że musi wracać zrobić sobie jedzenie na następny dzień do pracy) nie inicjował też żadnego kontaktu fizycznego, jedynie ja go przytuliłam na koniec. Później niby pisaliśmy i było wszystko okej, ale nie proponował spotkań, więc ja próbowałam pytać, ale ciągle mówił, że zobaczy, że nie wie, że jednak nie może i tak minął miesiąc od kiedy się widzieliśmy. Po tym jak mu powiedziałam, że jakby mnie lubił to przez miesiąc znalazłby czas itp to mi nie odpisał przez dwa dni, wrócił mówiąc, że był zajęty naprawianiem swojego samochodu no okej, ale kilka dnia później jak nic nie pisał to wysłałam mu zwykłe jak mu mija dzień i kolejne dwa dni ciszy to mu napisałam jeszcze raz czy dalej jest taki zajęty to coś odpisał, że tak, to go zapytałam czy on już nie chce kontynuować tej znajomości i że jeśli chce to zakończyć to chciałabym, żeby mi to powiedział itp no i od trzech dni nawet nie wyświetlił. Czy to możliwe, że po prostu chciał się mną pobawić, a jak się okazało, że to nie będzie takie proste to po prostu urwał kontakt?
LauraF_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując