2008-09-14, 12:19
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
dzien dobry
wszystkie wlosomaniaczki jeszcze spia? ja dopiero wstalam i zauwazylam, ze tatusiowi skonczyla sie kawka, zostala tylko rozpuszczalna za godzinke spotykam sie z tz na miescie to pewnie na jakas kawke go wyciagne
no i ide na buszowanie po naturach i rossmanach w poszukiwaniu oslawionego juz zelu palomy
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
I zuś - idź. Ja jeszcze kleszcza w życiu nie miałam, ale bardzo się tego boję. I jeszcze niedawno oglądałam odcinek dr Housa o kleszczu Myślę, że nie musi to być przyczyna, ale lepiej zawsze sprawdzić. Więc koniecznie do dra!
A może chudniesz z powodu przeprowadzki? Nowe życie, w biegu, stres, emocje, czasem tak jest.
|
ja tez mialam pierwszy raz a wszystko przez sikanie w krzakach [bylismy ze znajomymi nad jeziorem, pilismy piwko, a do toalety bylo daleko. no to siuup w krzaki. no i prosze, efekty ]
tez widzialam ten odcinek i wlasnie od tamtej pory zaczelo mi switac, ze moze te wszystkie dziwne dolegliwosci to od kleszcza sie zaczely. ale po glebszym zastanowieniu doszlam, ze moze tez chodzic o tarczyce, u mnie w rodzinie to czesta przypadlosc. no nic, wracam do wawy i robie badania
|
|