|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Kochane, nie mam już na nic siły. Jestem taka padnięta ,a zarazem taka szczęśliwa...
W życiu się jeszcze tak nie czułam Zdjęcie pierwsze ,z motylkiem , ukazuje jaka grzywka była. Wklejam Wam do albumu takie byle jakie zdjęcie, robione na szybko,z wczoraj. Zdecydowanie znów zapuszczam Niech mi ta grzywka szybko rośnie. ![]() Dobrej nocy Wam życzę i wspaniałego humoru
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie psychiczne
![]() ja wpadam w jakas paranoje juz... szczerze mowiac nagle [i od tamtej pory juz regularne] napady alergii zbagatelizowalam, ale rzecz na ktorej punkcie kobiety maja fiola, waga, powaznie mnie zaniepokoila. jem, a wlasciwie sie obzeram. w koncu ze skrucha wchodze na wage a tam co? minus 2 kg normalna baba by sie cieszyla, ale dla mnie to powazny powod do zmartwien bo znam swoje sklonnosci do tycia niestety i te wlosyyyy
|
|
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie idź do lekarza O tam, od razu nieletniej ![]() Ale i tak piwa nie lubię, pije wyłącznie na większych imprezach i to jedynie Redds'y ![]() Cytat:
|
|
|
#3274 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5? Napisz jakie koniecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że nie musi to być przyczyna, ale lepiej zawsze sprawdzić. Więc koniecznie do dra!A może chudniesz z powodu przeprowadzki? Nowe życie, w biegu, stres, emocje, czasem tak jest. Nie poddawałabym jej takim katuszom, gdyby nie chodziło o sprawę nadrzędną, zdrowie Olu, wierzysz mi, prawda? ![]() Jadę jutro z rodzicami odwiedzić moje babcie, troszkę poza Kraków. Mam nadzieję, ze nie nastukacie tu 10 stron ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
wszystkie wlosomaniaczki jeszcze spia? ja dopiero wstalam i zauwazylam, ze tatusiowi skonczyla sie kawka, zostala tylko rozpuszczalnano i ide na buszowanie po naturach i rossmanach w poszukiwaniu oslawionego juz zelu palomy ![]() Cytat:
a wszystko przez sikanie w krzakach [bylismy ze znajomymi nad jeziorem, pilismy piwko, a do toalety bylo daleko. no to siuup w krzaki. no i prosze, efekty ]tez widzialam ten odcinek i wlasnie od tamtej pory zaczelo mi switac, ze moze te wszystkie dziwne dolegliwosci to od kleszcza sie zaczely. ale po glebszym zastanowieniu doszlam, ze moze tez chodzic o tarczyce, u mnie w rodzinie to czesta przypadlosc. no nic, wracam do wawy i robie badania
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie zakupiłam tego żelu palomy...zastanawiam się nad nim.
|
|
|
#3277 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nie mniej jednak powinnaś się wybrać do lekarza, myślę jednak, że to stres, przesilenie itp .Cytat:
. Ale się wczoraj wybawiłam, do 3 na parkiecie . Ale jak wracałam, to myślałam, że zamarznę, aż specjalnie zajrzałam na termometr i było 4 stopnie ![]() Strasznie jest na dworze, wyciągnęłam zimowe buty aż .
|
||
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
Właśnie siedzę i oglądam powtórkę "Mam talent"
|
|
#3279 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
brrrrr...... przenika do kości...Dzięki O ile warunki trochę się poprawiły [przynajmniej nikt nie trzymał mięsa w lodówkach na piwo] to: - jedna lodówka ma zwarcie [zapewne obsługa zalała kabelki marynatą] - zabrakło kieliszków [dopiero w przyszłym tygodniu będą nowe] - pracę, którą normalnie wykonują 4 osoby i ledwie się wyrabiają musiały wykonać dwie ![]() Nie wiem, co będzie dalej, bo już się nam odechciewa... może do paczki uda się zwerbować mojego brata... ale jak tak dalej będzie, to rzucamy to w ch#$%&*rę i niech sobie właściciel sam za barem zapiernicza jak meserszmit. Cytat:
![]() ![]() ![]() Izunia, do lekarza, koniecznie, niech sprawdzi, czy kleszcz został usunięty całkowicie. I badania krwi również, ze szczególnym ukierunkowaniem na pasożyty. Szkoda, że teściowej nie mam pod ręką, bo pojechała na urlop i jest poza zasięgiem bo zapytałabym ją o te objawy już teraz.
|
||
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne masz rację co do tego stresu Tylko ja nigdy nie miałam takich problemów. Nawet wtedy kiedy na pierwszym roku zmieniłam otoczenie (wiadomo studia, ogromne miasto, nowe otoczenie, nowi współlokatorzy, których nigdy wcześniej nie znałam) a ja zawsze spałam jak suseł. Nawet podczas nocnej akcji z policją i wspólokatorem techniawą - podobno niezłe kwiatki i rano z otwartymi ustami słuchałam relacji współlokatorów, bo ja nic w nocy nie słyszałam, bo ... spałamOstatnio czuje się poprostu źle (czyżby to ta pogda ). Pojdę sobie zrobić jutro morfologie dla świętego spokoju, a dzisiaj przed snem melisa.Iza mam nadzieje, że wydobrzejesz nam szybko Aguś wszystkiego naj Dziś spędziłam miły dzień na zakupach z mamą i bratem Kupiłam sobie sweter - w sumie tak z musu, bo nie przypuszczałam, że tyle czasu spędzę w rodzinnym domu i moje ubrania składają się z samych topików, jednej mini i spodni 3/4. Dobrze, że jedną parę jeansów wzięłam Mam sweter i jeansy, więc w drodzę powrotnej do krk nie zamarznę
|
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] albo co chwilę się wybudzam, nasłuchuję. Ostatnimi czasy w ogóle nie mogę zasnąć ![]() To chyba ten stres... ;/
|
|
|
#3282 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
A butki bardzo ładne ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro i wiem, że rak potrafi makabrycznie wyniszczyć ciało człowieka.Sama jestem ciekawa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Narek, Virka - łączę się z zasmarkanymi Znikam na tydzień, muszę pozałatwiać trochę spraw. Proszę, trzymajcie za mnie kciuki, bo strasznie się stresuję ![]() Ściskam wszystkie
|
|||||
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu powodzenia
Ja zaraz wezmę długą kąpiel w rumianku, co by się odstresować Zapalę świeczki, posłucham ulubionej płyty...![]() Napiszcie, że operacja tarczycy to nic groźnego... |
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Łączę się z zasmarkanymi - ja mam dziś dosłownie przekichane. I prze to nie mogę testować prezentu urodzinowego od mojego Lubego . :/
Dziękuje wszystkim za życzenia ![]() Co do grzywki, jest na dopalaczach, mama nadzieje,że za 2 tygodnie już będzie normalniejsza. A była już do ust... ![]() Czekam już chyba 5 tygodni na paczkę z allegro. Wiecie co się okazało? Poczta zgubiła paczkę! I musiałam sama kupić krem,w aptece. Koszt : 48 zł. Razem krem wyniósł mnie ponad 70zł. Mam nadzieję,że ta paczką znajdzie się i dojdzie do mnie, lub ,ze otrzymam zwrot pieniędzy. Tak się mówi, niby to tylko 25zł ale na waxa i szampon już mi styknie
|
|
|
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę się smarkać nad książkami- oczywiście nie mogłam wcześniej odrobić lekcji, nieee
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jeśli pozwolicie to się do Was przyłączę, bo włosomaniaczka ze mnie ortodoksyjna ![]() ![]() ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Agusia najlepszego
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam również!
![]() I od razu zwracam się Dziewczyny z pytankiem - przymierzam się do kupna maski WAX, tylko nie wiem na jaką się zdecydować? Mam ciemne, farbowane, bardzo gęste i grube włosy, w niewielkim stopniu, ale jednak, suche. Którą byście mi doradziły?
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-09-14 o 21:36 Powód: lit. |
|
|
|
|
#3290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki załatwione - (a wiesz, że jak maniaczki trzymają kciuki, to nie może się nie udać )My również ściskamy ![]() A dlaczego pytasz??? Czyżby coś Cię czekało ?Cytat:
Jak najbardziej możesz przyłączyć, ale napisz o sobie coś więcej
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
Mam na imię Justyna, w październiku skończę 22 lata (ehhh... ), od przeszło 2 lat jestem bardzo zakochana i zabiegana kobieta![]() Studiuję psychologię (od października III rok) i pedagogikę (II SUM). Włosomaniaczka od X lat Odwyków od nałogu - na razie - 0 ![]() Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3292 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może małymi kroczkami... i się poprawi. A zwerbowania brata to chyba dobry pomysł ![]() Cytat:
Butki i ja dziękujemy ![]() Trzymam kciuki za 'załatwianie spraw' (strasznie tajemniczo brzmi). Wpadaj częściej. Cytat:
Domowe SPA? ![]() Operacja tarczycy jest dość skomplikowana i potem trzeba trochę czasu żeby dojść do siebie, ale nieczęsto dochodzi do komplikacji. Wiem bo moja mama przechodziła. I wszystko poszło bardzo sprawnie. Cytat:
![]() Niefajnie z tym allegro. A grzyweczka urośnie zanim się obejrzysz ![]() Evengeline witaj Bardzo podoba mi się Twój podpis (ten z Horacego) Byłam dziś u babci, straaaaasznie zimno. I chyba jakieś grypsko mnie łapie. Z nudów obejrzałam dziś 'Taniec z gwiazdami'. Ależ ta Żmuda-Trzebiatowska śliczna
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo miło Cię poznać.Te słowa Horacego to chyba mój ulubiony cytat... ![]() U mnie niestety też zimno, ponuro i nieprzyjemnie. Marzę o złotej, polskiej jesieni... |
|
|
|
|
|
#3294 | ||||
|
Rozeznanie
|
też widziałam i byłam przerażona tym panem który zginał pręt na krtani, a rozwalona na łopatki ćwierkającym panem na motorze
Cytat:
![]() Cytat:
Siostra koleżanki miała, ale to był jakiś nowotwór i ogólnie nieciekawa sprawa :/. W każdym razie wszystko, na szczęście skończyło się dobrze .Jak wygląda kąpiel w rumianku ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i schudła sporo, na plus
|
||||
|
|
|
|
#3295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam od niego mikrofon No i on teraz tak czyściutko nagrywa i w ogóle ,a ja nie mogę śpiewać ...Cytat:
Cytat:
![]() Poza ty, pochwalę się! Wczoraj oglądałam sobie moje zęby, chciałam zobaczyć, czy któryś się nie psuje (oczywiście już widzę chyba 3 do leczenia :/ ) i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu... WYCHODZĄ MI ÓSEMKI Nic nie czuję. Wreszcie będę miała jakieś zęby, które będą bez plomby ... Właściwie, jak byłam mała to też nie było ze mną wiele ceregieli z ząbkami. Rodzice nawet nie zauważyli kiedy mi dwa wyszły Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia, bo sama nie wiem kiedy tu wrócę
||||
|
|
|
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mówią, że psycholodzy z pedagogami to się bardzo nie lubią Ja sama jestem po pedagogice i pamiętam jak zawsze nam to na uczelni powtarzali (choć zupełnie nie wiem skąd się to wzięło), a o studiowaniu psychologii zawsze marzyłam ![]() Cytat:
![]() Bardzo podobał mi się chłopak z kulą (fantastyczne to było...), akrobaci i Klaudia Natomiast byłam w szoku, że dalej przeszli Ci od autostrady...![]() Cytat:
Swoją drogą strasznie podoba mi się jak śpiewasz, masz taki ładny delikatny głos, który do mnie przemawia...Na prawdę należą Ci się oklaski ![]() Witam wszystkich
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Agusiu, nie do końca wiem co odpowiedzieć Ci na to pytanie...
Raczej sporo, szczególnie na I roku, a potem też troszkę prawie na każdym przedmiocie się przeplata. Aczkolwiek myślę, że są to bardzo interesujące 'fragmenty' biologii. Pozdrawiam![]() Cytat:
Chociaż ja osobiście więcej jakich docinek słyszę na psychologii (w stronę pedagogów). Ale bez jakiś personalnych wycieczek, bo u mnie na roku jest sporo osób z takiego połączenia kierunków i pewnie byłby jakiś bunt. ![]() Ja osobiście od wielu lat byłam zdecydowana na psychologię, a to, że studiuję pedagogikę to wynik tego, że zaraz po maturze się na psycho po prostu nie dostałam, udało się dopiero rok później. Swoją przyszłość zawodową wiązę jednak z psychologią, pedagogika to takie poszerzenie kwalifikacji. ![]() A tak w ogóle to wstalam 10 minut temu i zamiast robić coś konstruktywnego przytargałam komputer do łóżka i wizażuję... ![]() Miłego dnia Dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale coś w tym jednak musi być, skoro rozeszło się szerokim echem w świat psychologów i pedagogów Choć mam wrażenie, że kończy się to w dużej mierze za murami uczelni ![]() Cytat:
Miłego
|
|
|
#3299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączaj się, przyłączaj![]() Cytat:
Uwielbiam takie długie kąpiele Czy możesz napisać coś więcej o tej operacji Twojej mamy? Dlaczego do niej doszło, na co cierpiała, na czym polegała, jak długo wracała do siebie? Cytat:
![]() Bardzo lubię ten zapach. Wogóle zaczęłam rozjaśniać sobie włosy. Na zime zawsze mi ciemnieją i dlatego zaopatrzyłam się w szampon rumiankowy barwy, do tego kupiłam odżywkę pantene do włosów blond (przejrzałam KWC i z recenzji wynika, że jako nieliczna faktycznie rozjaśnia włosy), do tego obowiązkowo płukanka z rumianka ![]() Też uważam, że w tym kolorze włosów Żmudzie-Trzebiatowskiej jest bardzo korzystnie Ciekawe jaki jest jej naturalny kolor włosów i czy te wcześniejsze ciemniejsze nie były czasem farbowane
|
|||
|
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bry
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

normalna baba by sie cieszyla, ale dla mnie to powazny powod do zmartwien bo znam swoje sklonnosci do tycia niestety
i te wlosyyyy
Koniecznie idź do lekarza
...

Napisz jakie koniecznie 
]
. Nie mniej jednak powinnaś się wybrać do lekarza, myślę jednak, że to stres, przesilenie itp