2008-09-18, 10:20
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Pilnie szukam bluzki lub tuniki ! ! !
Niedługo wybieram się na bardzo ważną dla mnie imprezę i (tu będzie wielkie zaskoczenie dla każdej z Was:P) nie mam w co się ubrać:P
Dziewczyny, jeżeli macie jakieś fajne bluzki proponujcie śmiało! Jestem w stanie oddać bardzo wiele! Mój rozmiar to s, czasem xs, najlepiej wyglądam i czuję się w czarnym, jeżeli ma być kolorowo, to tylko pod warunkiem, że towarzyszą temu orientalne wzory. Najchętniej przygarnę jakiegoś nietoperza z dekoltem w szeroką łódkę, coś komonopodobnego;P a za bluzkę - żabot (jak na zdjęciu) oddam wszystko<3
Rozpatrzę jednak także inne propozycje Zaznaczam tylko jedno: nie poszukuję bluzki stricte imprezowej: odkryte plecy, brzuch i piersi obszytej cekinami, chciałabym, żeby było to coś bardziej stonowanego!
Prosiłabym, żebyście nie pisały czegoś w stylu "zajrzyj do mnie", jeżeli macie coś co mogłoby mi się spodobać podajcie chociaż link do zdjęcia
Jeszcze jedno! Zanim napiszecie, że coś macie i chcecie się wymienić sprawdźcie najpierw, czy u mnie w wątku jest coś wartego Waszej uwagi!!
|
|
|