Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 22:55   #1852
kasiaj85
Moderator

Dot.: Kosmetyki M.A.C

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
tak wiem, ze tak mozna kupic, ale nie meiszkam w pl, nie chce robic mamie problemow, wysylac kasy i tp bo to troszku problemowe jest Ale jak sie napale juz tak na maxa to pewnie to zrobie, pol lyzeczki to wcale nie tak malo ! dziekuje, wlasnie mi chodzilo o konktetna odpowiedz
Pół łyżeczki starcza za świat! Sama jestem fanką odsypek z All... --->poprzednia strona, post 1818 - to moje cudeńka! Jesli przejrzysz dokładnie nasz wątek znajdziesz gdzieś posty ranki, która zamawiała odsypki bodajże ze Stanów (??? ranko - popraw jeśli coś nakręciłam bo już nie pamiętam skąd to było, coś wyszło, że chyba nie Brazylia, nie wiem ,nie pamiętam)! Także nie tylko Allegro jest tu pomocne.

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Ps, mogliby zrobic mniejsze sloiczki ;]
mogliby mogliby ehhh można tak sobie marzyć.... Może jakąś złotą rybkę złowimy w SIECI hehe

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Wiem ze ogladanie kolorow na kompie to nie to samo co na zywo, ale moze te zdjecia pigmentow pomoga Ci w znalezieniu odpowiedniej nazwy.. Zdjecia pokazuja sie w duzym powiekszeniu po kliknieciu na male fotki
http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD66124
hmm niestety na stronie MACa nie ma nawet połowy wszystkich pigmentów O ile sie nie mylę to są tam tylko te z regularnej sprzedaży plus ewentualnie z aktualnych limitowanek. Tak naprawdę pigmentów w sklepie jest duuuużo więcej!to znaczy w porządnym sklepie. W PL jest ich stosunkowo niedużo więc nie sądzę aby zykle pomocna stronka MACa mogła pomóc rozwikłać sprawę. Poza tym,stronka przekłamuje
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora