Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 12:16   #3648
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Jeżeli o mnie chodzi to październik byłby super I wystarczająco dużo czasu, żeby wszystkie chętne (i te, które trzeba dodatkowo zmobilizować ) znalazły wolny termin Może razem z Kasią rzucicie jakimś wstępnym pomysłem co do dnia, to stacjonarne Krakowianki będą mogły zarezerwować czas? I oczywiście nie mogę się doczekać widkou Twoich włosów, więc proszę żadnych worków nie planować
To ja już się z Kaśką ugadam i damy Wam znać, ale myślę, że będzie to początek października I na pewno w tygodniu

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Myślimy, że to komplet piękny, az miło popatrzeć...
A ja nie mogę się doczekać, kiedy sięgnę po decou, choć sama sobie jestem winna, że to jeszcze nie nastąpiło
Dziękuję Pewnie niedługo nastąpi

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem, niemalże nigdy nie słyszę telefonu w torebce, nawet jak głośność ustawiona jest na maxa
Ach te kobiece torebki, to wszystko przez nie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Czyli październik? To może początek października? Może jeszcze którymś Włosomaniaczkom udałoby się wpaść? Jad la Włosomaniaczek znajdę zawsze czas
Tak jest, początek października
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Miałam dziś bardzo smutny i realistyczny sen. Śnił mi sie TŻ. obudziłam się strasznie smutna, niedobry początek dnia i tygodnia. Wieczorem lecę na fit, trochę się rozerwać...
A jak tam Wasze sprawy wyglądają w realu?

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
jak widać mam anielską cierpliwoś- ale jak wszystko na świecie- także i ona ma swoje granice. Szkoda mi tego pana bo naprawdę lepiej nie budzić we mnie bestii....
On zasługuje na mooooocne uderzenie

Cytat:
październik to dobry termin- pomyślimy
Widzicie, widzicie, widzicie co ja z Nią mam
Nie myśl tyle bo Cię głowa rozboli

Cytat:
U mnie takie "obejmowanie" to domena Kuby- najchętniej włazi na klatę i obejmuje łapkami szyję. No i oczywiście przytula się przyszczkiem do twarzy. Pieszczoch z niego niesamowity. Z zuzy zresztą też.
Zazdroszczę, bo mój jest w tej kwestii nie reformowalny - typowy kot

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując