|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() To te co pokazałaś linka nawet nie są takie drogie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko w razie czego, jak już kupisz i użyjesz pierwszy raz, to się nie zrażaj, bo może akurat Tobie od razu wyjdą ładnie, ale różnie z tym bywa w kwestiach technicznych, mnie pierwszy raz wyszły takie ZAKRĘTASY (bo z lokami to nie miało nic wspólnego ![]() ![]() ![]() Tak więc zdjątka jutro do Ciebie polecą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3633 |
Zadomowienie
|
19Agusia- podejrzanie długo coś żadna z Włosomaniaczek nie miała Dnia Paszteta. Jutro będzie na pewno dużo lepiej, głowa do góry
![]() Marzenka- ja miałam takie termoloki (chyba z resztą gdzieś nadal są. W liceum. I dawały bardzo ładny efekt. tyle, ze praktycznie się od nich uzależniłam i robiłam je bardzo często. I masakryczne przesuszyły mi włosy ![]() Kamila- historia koty i spania na monitorze genialna ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia.
![]() Powoli muszę wracac do normalnego życia choc mnóstwo problemów "spadło" mi teraz na głowę - mieszkanie, bieganie po urzedach, głowienie sie skad wziąść pieniądze... Babcia przepisała na mnie swoje mieszkanie jeszcze jak zyła, bylam jego właścicielka ale wiadomo - tylko na papierze bo babcia tam sobie cały czas mieszkała. nie brałam pod uwagę tego, że babcia moze umrzeć w ciagu najbliższych kilku lat choc miała już lat 86 - ale była tak energiczną, samodzielną i pełną życia osobą o wspaniałym zdrowiu ze jej śmierć dla wszystkich była prawdziwym szokiem. a ja wogóle nie brałam pod uwagę przeprowadzki i utrzymywania się samej, rozpoczęłam studia, jestem bez pieniedzy a rachunki płacić trzeba... ![]() ![]() ![]() muszę jednak zebrać sie i życ dalej, choć nie jest to łatwe. jeszcze raz bardzo Wam dziekuję i pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3635 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia znowu ma problemy z biodrami, prawie chodzić nie może. Boję się po prostu,że pewnego dnia przyjedziemy, otworzymy drzwi i okaże się,że... Nawet nie chcę o tym myśleć. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na moje oko grzywka odrosła mi już jakieś dobre 0,5 cm. ![]() Miłego dziona życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3636 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tez nie zaciekawie ![]() Buziaki i milego dnia ![]() Mykam do pracy.
![]() |
![]() |
#3637 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurcze, myślałam, że przeziębienie mi przechodzi a tu wczoraj wieczorem nagle pojawiła się gorączka ![]() Byłam w sobotę na filmie Elegia - bardzo lubię Penelope Cruz i poszłam ze względu na nia, ale ogólnie film mi się podobał, więc polecam (o ile ktoś lubi dramaty ![]() Cytat:
Tak jak mówiły Dziewczyny - oboje z TŻ jesteście wspaniałymi ludźmi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I popieram apel - Kasia przyjeżdżaj ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3638 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wyszło za dużo emotek, więc part 2
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem- nie chce mi się do niego dzwonić. Powiedział, że wyśle czwartek/piątek- jak nie dostanę do jutra to dzwonię do niego. Życzcie panu szczęścia bo nie mam zamiaru być miła ![]() Cytat:
![]() Bry wszystkim ![]() Widziałyście film "nieznajomi" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3640 | ||||||
Zakorzenienie
|
W takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiadomo,że starość, wiek, że niestety przychodzi czas, kiedy ludzie starzeją i słabną i niestety całe życie zmierza do jednego...Ale dopóki Dziadkowie żyją trzeba się tym cieszyć i wykorzystywać odpowiednio każdą chwilę razem, żeby wspólnych dobrych wspomnień mieć jak najwięcej i niczego w życiu nie żałować... Bądź z Nimi jak najwięcej, opiekuj się i ciesz się, bo SĄ ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli o mnie chodzi to październik byłby super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | ||||||||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
No to zabieram się za nadrabianie
![]() W weekend mnie nie było, tym razem balowałam na weselu i nazbierało się postów na 4 strony... Cytat:
A ja nie mogę się doczekać, kiedy sięgnę po decou, choć sama sobie jestem winna, że to jeszcze nie nastąpiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak sobie myślę, że może dobrym pomysłem byłoby zgłoszenie się do lokalnej gazety, aby dać ogłoszenie w sprawie przygrarnięcia tej suczki? Z doświadczenia wiem, że takie akcje się sprawdzają. Jedna z gazet w moim mieście właśnie prowadzi taka akcję, z bardzo dużym odzewem. Duża część psiaków z ogłoszenia znalazła już nowy dom ![]() A już znamienna była historia pewnej kotki angory, która przybłąkała się do redakcji... Była bardzo wygłodniała już, wychudzona, na sierści podobiły sie kołtuny, jednakże od razu widać było, jak bardzo lgnie do ludzi ![]() Historia tej suczki jest straszna, ale nie załamuj się, jest dla niej na pewno nadzieja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś testuję też inne rozwiązanie - zrobiłam koka, takiego ślimaczka z tyłu, a te "szczypce" przypięłam z przodu, łapiąc końcówki i część poprzedniego zwoju i całkiem nieźle się trzyma taka konstrukcja ![]() Cytat:
Tylko jedno mi nie pasuje - nijak widzi mi się wizerunek sceniczny Liv ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty masz chyba delikatniejsze, więc łatwiej będzie Ci utrzymać skręt ![]() BTW: cóż to za sesja? Cytat:
Ja na razie tapetuję się maseczką z polopiryny/aspiryny, bo widzę, że ładnie na mnie działa [podobnie jak żel do mycia twarzy z Bielendy], ale skoro Effaclar Ci nie pomaga, to ta maseczka pewnie też nie będzie skuteczna, bo to ten sam kwas. Może w takim razie jakieś AHA? Cytat:
![]() Dobrze, że mój Ryr na to jeszcze nie wpadł ![]() ma natomiast sój ulubiony wieczorny rytuał - przychodzi do mnie podczas dziubaninki naszyjnikowej i kładzie się na lewym udzie bardzo się do niego przytulając i czule je obejmując ![]() ![]() [QUOTE=19agusia91;9095895 Poza tym, byłam dzisiaj u dziadka w szpitalu, wyszłam płacząc. ech, nie widziałam go jeszcze nigdy w tak kiepskim stanie. Boję się... I z tych mniej ważnych spraw. Wyglądam okropnie. Przestałam pić pokrzywę (chyba przecholowalam ), a moja cera woła o nią. Dawno nie miałam takiego wysypu. Aż żałuję,że nie mam żadnego mocno kryjącego podkłądu, wstyd się ludziom pokazywać. Przepraszam, że tak marudzę, ale jest mi cholernie źle.[/QUOTE] Współczuję ![]() Dużo zdrowia dla Ciebie i Dziadka ![]() Cytat:
[QUOTE=xyoko;9100084]Cześć Kurcze, myślałam, że przeziębienie mi przechodzi a tu wczoraj wieczorem nagle pojawiła się gorączka Chyba za bardzo przechodziłam ten tydzień, zamiast wyleżeć w łóżku, ale niestety nie miałam wyjścia.. /QUOTE] No nie... epidemia szaleje na całego. Trzymaj się cieplutko i nie daj grypie ![]() Cytat:
![]() EDIT: Anenia11, czmu nas podglądasz ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Czyli październik? To może początek października? Może jeszcze którymś Włosomaniaczkom udałoby się wpaść? Jad la Włosomaniaczek znajdę zawsze czas ![]() Kasia- 'Nieznajomi' to to z Liv Tyler? Widziałam urywki i film wyglądał dość strasznie, brutalnie... tzn.postaram się zobaczyć całość. Gosia- na 'Elegię' miałam się niedawnbo wybierać. W kinie juz chyba tego nie zobaczę, ale może uda się spiracić. I książkę bardzo chętnie bym przeczytała ![]() ![]() ![]() Miałam dziś bardzo smutny i realistyczny sen. Śnił mi sie TŻ. obudziłam się strasznie smutna, niedobry początek dnia i tygodnia. Wieczorem lecę na fit, trochę się rozerwać...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Faktycznie zdjęcie śliczne ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3645 | |||
Zakorzenienie
|
jak widać mam anielską cierpliwoś- ale jak wszystko na świecie- także i ona ma swoje granice. Szkoda mi tego pana bo naprawdę lepiej nie budzić we mnie bestii....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to postanowiłyśmy wczoraj z mamą zwazyć nasze mychy. Wynik mnie nieco przeraził- Zuza 2kg (czyli cacy) ale Kuba prawie 7kg ![]() ![]() Cytat:
BTW: jeszcze niecałe 6 min i pierwszy odcinek 5tego sezonu House'a wyląduje na moim dysku. Sasasasasasasas - aż mam motyle w brzuchu ![]()
![]() |
![]() |
#3646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() astenko, mam nadzieję, że wszystko sie ułozy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
za duzo emotek więc muszę zrobic post pod postem
![]() po kilku ostatnich dniach i nieprzespanych nocach wstałam dziś o 11! ![]() wczoraj wieczorem wskoczyłam na orbitreka i pośmigałąm sobie troszkę - aż sie dzisiaj lepiej czuję! wysiłek fizyczny jest dobrym sposobem na odreagowanie. dzis tez sobie posmigam. a za oknem nareszcie słoneczko! ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3648 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzicie, widzicie, widzicie co ja z Nią mam ![]() ![]() Nie myśl tyle bo Cię głowa rozboli ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3649 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ujdzie ![]() ![]() ![]() ![]() Stałam się dziś posiadaczką true match C1. Naczytałam się, że bardzo różowy... ale stwierdzam, że przy mojej skórze podkład ten jest wybitnie neutralny, a nawet wpada w żółć ![]() Co do worków na głowach to ja mam zabieg laserowy na początku października i zapewne po będę wyglądać koszmarnie, więc będę jedyną osobą, której taki worek by się przydał ![]() Agusiu ![]() ![]() ![]() Biorę się za naprawę pralki - wczoraj się popsuła. Mam nadzieje, że wystarczy tylko filtr wyczyścić ![]() ![]() Co do kampani reklamowych to mi bardzo podobają się kampanie Simply - zwłaszcza ta z Marceliną Sową. Miłego dnia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Ja też tak zawsze powtarzam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3652 | |||
Zakorzenienie
|
Marzenka dobrze mówi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A na co ten zabieg laserowy? ![]() Sama naprawiasz pralkę? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
No, jak miło, że ktoś mnie rozumie
![]() Już się nastawiaj w takim razie, na pewien piękny październikowy dzień tygodnia... ![]()
![]() |
#3654 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na przykład 13, opijecie moje zdrowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieje, że nie będziesz się gniewać ![]() A House'a zazdroszczę, ja cierpliwie oglądam to, co jest w telewizji ![]() Cześć, Wszystkim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Możemy i opić przed 13
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Oj, a co mi tam - pochwalę się. Mam już komputer z polskimi literami.
Pan Specjalista - o dziwo - przyjechał w umówionym terminie, wyrzucił {odłączył} modem neostrady, podłączył urządzenie, które nazywa się : "kompleksowe rozwiązanie do połączeń internetowych", porozstawiał po domu różne antenki i ... mam drugi komputer z polskim programem. GENIUSZ !!! I wszystko działa {tfu ! tfu ! przez lewe ramię, żeby nie zapeszyć}. Pewnie się dziwicie dlaczego aż tyle zachodu z taką głupotą ?! Mieszkam w miejscu gdzie nie mają zasięgu żadne telefony komórkowe, żaden provider nie jest aż tak silny, a tym samym i laptopem nie można połączyć się z internetem. Na własny koszt {robotnicy, ciężki sprzęt budowlany itp} kładliśmy prawie 400-ta m.kabla telefonicznego. TP "kopie" jedynie dziesięć metrów ... Tym to sposobem mam stacjonarny telefon i połączenie z internetem. Są, są jeszcze takie miejsca, z dala od cwilizacji, wsród pól i lasów, w symbiozie z bocianami i żurawiami. Uffffff ! Virka - miałam termoloki. Łatwo i szybko, ale tak jak pisze Porcelainnn - przesuszają włosy. atsenka - kiedyś dla utrwalenia efektu fryzury i przedłużenia jej żywota używano do płukania włosów piwa. Ostatnio miałam nawet okazję to zobaczyć w salonie wcale nie z epoki kamienia łupanego. Taką metodę zastosowała fryzjerka robiąc fryzure ślubną. Finlora - że na taki brak człowieczeństwa nie ma kary. Pomysł z akcją ogłoszeniową jest znakomity. W mojej drugiej ojczyznie dzień 4-go pazdziernika jest dniem zwierząt. We wszystkich mediach są umieszczane ogłoszenia, zdjęcia zwierzaków potrzebujących pomocy, poszukujących domu. I wiecie, bardzo, bardzo dużo zwierzaków taki dom znajduje. Moja suńka jest już czternastoletnia "babunią". Przeżyła zawał serca, ma dolegliwości związane z podeszłym wiekiem. Parę miesięcy temu utworzył jej się guz na sutku. Nowotwór. Mimo podeszłego wieku i jej średniej kondycji Pan Doktor, któremu bezgranicznie ufam - chce ją operować {oczywiście narkoza gazowa}. Ja wierzę, że się uda i psiak jeszcze parę lat pobędzie z nami. Pewnie i tej uratowanej przez Was psińce uda się. Nie trzeba tracić nadziei, są jeszcze dobrzy ludzie, to pewnie i dom znajdzie. A teraz poczołgam się do łóżka : zaliczam się od wczoraj do grona przeziębionych. Chyba skuszę się na grzańca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Narek:Cześć, Wszystkim
![]() ![]() ![]() heh pamiętne czasy ![]()
![]() |
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzierwczyny- która oglądała 2gi odcinek "mam talent" ![]()
![]() |
![]() |
#3659 |
Zadomowienie
|
Zaraz zmykam na fit, ale przedtem wstąpie do Natury po szampon. Zamówiłam ten z Nuxe, ale zanim przyjdzie potrzebuję jakiegoś innego. Poza tym dobrze będzie mieć dwa na zmianę.
Chcę coś nawilżającego, delikatnego. Myślę nad Hipp (to w Rossmanie) lub aloesową Mypą. Który szampon będzie lepszy? A może skusić się na Farmonę Blask koloru? Chyba, że macie jakieś inne typy drogeryjne. (Skończyłam właśnie opakowanie nivea Baby rumiankowego i chciałabym zmienic)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz kończę tak jak ty Nivea baby ale lawendowy ![]() ![]() Fakt, nie zgłębiłam tajników SLS więc nie wiem czy szampon bez tego SLS może w ogóle istnieć ![]() Może któras wizażanka mi odpisze.... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.