Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 16:41   #1495
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Heloł
Postanowiłam pomagac w odbudowie wątku,bo coś licho tutaj osotatnio
Wczoraj byłam z Tż-etem w kinie na filmie "Elegy" bardzo mi sie podobał,dla mnie był fantastyczny,jednak melo dram. i mój Tż-et usypiał.
Później szukaliśmy dla Tż-eta spodni i naprawdę wróciłam tak zmęczona tym jego 'te nie,bo tu mają wzorek' 'te nie bo kieszenie z klapkami' 'te nie bo za cienkie' 'te nie ,bo za jasne' itd
A dzisiaj już koniec lenistwa i trzeba było pójśc do szkoły na szczęście dla mnie początek tygodnia jest bardzo łaskawy,bo jadę tylko na 4 lekcje z racji tego iz z 3 wuefów,które są pod rząd jestem zwolniona,ale mimo wszystko wróciłam tak zmęczona,że musiałam położyc się spac.
Teraz czekam,aż Tż-et napiszę coś tam na studiach i jedziemy zakupic mu kurtkę,czuję że to będzie jeszcze gorsze niż kupno tych spodni,a potem jeszcze tylko buty i mam spokój .
Tak apropo szukam dj-a,który mógłby mi poprowadzic imprezę,moją 17 i kuzyna 18 mamy zamiar zrobic razem na jedno kopyto jeżeli znacie kogoś kto mógłby byc chętny,niekoniecznie prawdziwy dj,jednak ktoś kto rozkręciłby dobrze impreze,to prosiłabym o jakis kontakt z tą osobą,dobrze zapłace

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora