Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-22, 18:52   #2105
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cześć Wszystkim! Źle się dziś czujęNawet w pracy koleżanka mi powiedziała,że jakoś tak niewyraźnie wyglądamZaraz sobie zmierzę temperaturę,ale to chyba nie grypa...Dziwnie mi tak jakoś,cały dzień mnie mdli...Nie wiem może pokarało mnie za tą wczorajszą wieczorną pizzę i ponad pół litra mocno gazowanej coli na razAle taką miałam ochotę na tą colę

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Karolinko, a składając zamówienie prosiłaś o jakieś próbki ?
Tak Madziu zawsze piszę co chcę konkretnie a jak nicmi nie przychodzi do głowy to tylko piszę marki jakie mnie interesują i do jakiej cery
Np. jak napisałam,że chciałabym Active C to dostałam całą książeczkę LRP z próbkami

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wpadnij, może zrobimy wtedy jakieś NK-owe spotkanko? Ja bym w końcu chciała się na takie spotkanie wybrać a październik musi być ładny, w końcu jak się w październiku urodziłam
Bardzo bym chciała,ale to zależy od wielu czynników,pogoda jest najmniej istotnym

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ale mam nadzieję dzięki temu regularniej do Was zaglądać - teraz jak siedziałam w domu to czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam nic do powiedzenia
Teraz obiecuję poprawę
Liczymy na to

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Postanowiłam dać temu wszystkiemu czas, zobaczymy wogóle jak się rozwinie sytuacja ...
I bardzo słusznie

Cytat:
Na pierwszy ogień pójdzie chyba masło sezamowe na przemian z musem limonkowo-zielono herbacianym
To ja czekam na relację,bo chcę oba

Cytat:
Co do spania... Ja przez ostatnie trzy dni miałam w nocy "ataki" serca - waliło mi ponad 180 na minutę, czułam straszną suchość w ustach i ciężko mi było oddychać W dodatku nikogo nei było w domu, a ja wpadam w takich sytuacjach w straszny niepokój, zresztą przy takim tempie serducha to ja nad emocjami nie bardzo panuję... Przedwczoraj trzymało mnie pół nocy, wcześniej po 2-3 godziny
Zresztą nawet jak byłam teraz u internisty z tym zapaleniem krtani powiedział mi, że o wiele za szybko bije mi serce i że nie ma to na pewno związku z tą wada, którą mam. Ych.
Ejj Snow weź Ty się kobieto nie wygłupiaj i nie strasz nawet
Do lekarza!

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja rano w ogólne nie używam żelu, tylko samego toniku. Ale zawsze mi się jakoś tak obficie tego Cleanance chlupnie, bo lubię mieć uczucie, że dobrze oczyszczam skórę.
Ja żelu używam tylko wieczorem a rano o ile nie wychodzę,bo mam dość długie włosy i grzywkę i nie umiem tak umyć buzi,żeby zaraz nie mieć jej mokrej a jak się zmoczy to się kręci i szlag mnie trafia Więc zostaje przy micelu.

Cytat:
Pół dnia rozwiązywałam krzyżówki, naszło mnie na 100 panoramicznych i siedziałam i myślałam intensywnie nad hasłami
Kiedyś rozwiązywałam krzyżówki pasjami,byłam w tym naprawdę dobra,ale przez pracę i szkołę zaniedbałam to tak jak i książkiCzuję,że się uwsteczniam

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jestem głupek, mogłam wczoraj przy tym zamówieniu z Eskulapa poprosić o próbki tego nowego LRP Hydreane.Oczywiście pomyślałam o tym dopiero teraz.
Mnie też zainteresował.Jeśli złożę zamówienie to poproszę o próbkę

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
30 smarowideł do ciała
Ile?

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
a w ogóle to rodzice wczoraj, jak ja zaciągnęłam ze sobą TŻta na uczelnię i czekałam na wpis, szukali u mnie w mieszkaniu śrubokrętów (zdejmowali krzywe półki ze ściany) i znaleźli test ciążowy, UPS
No i?

Cytat:
Chyba mnie czeka zrobienie kilkudziesięciu kopii CV i po prostu chodzenie do tych wszystkich firm i składanie papierów, tylko czy to coś da? Trochę się wstydzę tak chodzić z tym, ale to chyba jedyne wyjście
Moim zdaniem to b.dobry pomysł i żaden powód do wstydu.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Jestem

Proszę o info dotyczące zlotu!
tęskniłyśmy
Zlot chyba w pażdzierniku?Czy wcześniej?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zapomniałam się Wam jeszcze pochwalić, że skusiłam się na zakup zestawu Lancome w składzie tusz Hypnose, miniatura Miracle So Magic, maseczka nawilżająca i Juicy Tubes za 99zł w SuperPharm tusz i błyszczyk pierwsza klasa, chyba pokochałam Juicy Tubki
Bo JT są faajne Ja mam 2 pełnowymiarówki i 2 miniaturki i jestem b.zadowolona

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moja mama jest swietna :

M: ja mam chyba tą ... no ... nekrofilię
Ja: co masz?? nekrofilię??
M: no nekrofilię, tak ciągle mi się chce spać ...
Ja (z politowaniem): narkolepsję a nie nekrofilie!! Nekrofilia to jak ktoś coś-ten-tego z trupem ...
M:

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora