Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cześć Wszystkim! Źle się dziś czuję Nawet w pracy koleżanka mi powiedziała,że jakoś tak niewyraźnie wyglądam Zaraz sobie zmierzę temperaturę,ale to chyba nie grypa...Dziwnie mi tak jakoś,cały dzień mnie mdli...Nie wiem może pokarało mnie za tą wczorajszą wieczorną pizzę i ponad pół litra mocno gazowanej coli na raz Ale taką miałam ochotę na tą colę
Cytat:
Napisane przez madziarra
Karolinko, a składając zamówienie prosiłaś o jakieś próbki ? 
|
Tak Madziu zawsze piszę co chcę konkretnie a jak nicmi nie przychodzi do głowy to tylko piszę marki jakie mnie interesują i do jakiej cery
Np. jak napisałam,że chciałabym Active C to dostałam całą książeczkę LRP z próbkami
Cytat:
Napisane przez isa666
Wpadnij, może zrobimy wtedy jakieś NK-owe spotkanko? Ja bym w końcu chciała się na takie spotkanie wybrać a październik musi być ładny, w końcu jak się w październiku urodziłam
|
Bardzo bym chciała,ale to zależy od wielu czynników,pogoda jest najmniej istotnym
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Ale mam nadzieję dzięki temu regularniej do Was zaglądać - teraz jak siedziałam w domu to czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam nic do powiedzenia
Teraz obiecuję poprawę
|
Liczymy na to
Cytat:
Napisane przez Vibeska
Postanowiłam dać temu wszystkiemu czas, zobaczymy wogóle jak się rozwinie sytuacja ...
|
I bardzo słusznie
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Na pierwszy ogień pójdzie chyba masło sezamowe na przemian z musem limonkowo-zielono herbacianym 
|
To ja czekam na relację,bo chcę oba
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Co do spania... Ja przez ostatnie trzy dni miałam w nocy "ataki" serca - waliło mi ponad 180 na minutę, czułam straszną suchość w ustach i ciężko mi było oddychać  W dodatku nikogo nei było w domu, a ja wpadam w takich sytuacjach w straszny niepokój, zresztą przy takim tempie serducha to ja nad emocjami nie bardzo panuję... Przedwczoraj trzymało mnie pół nocy, wcześniej po 2-3 godziny 
Zresztą nawet jak byłam teraz u internisty z tym zapaleniem krtani powiedział mi, że o wiele za szybko bije mi serce i że nie ma to na pewno związku z tą wada, którą mam. Ych.
|
Ejj Snow weź Ty się kobieto nie wygłupiaj i nie strasz nawet
Do lekarza!
Cytat:
Napisane przez iceflower
Ja rano w ogólne nie używam żelu, tylko samego toniku. Ale zawsze mi się jakoś tak obficie tego Cleanance chlupnie, bo lubię mieć uczucie, że dobrze oczyszczam skórę.
|
Ja żelu używam tylko wieczorem a rano o ile nie wychodzę,bo mam dość długie włosy i grzywkę i nie umiem tak umyć buzi,żeby zaraz nie mieć jej mokrej a jak się zmoczy to się kręci i szlag mnie trafia Więc zostaje przy micelu.
Cytat:
Napisane przez isa666
Pół dnia rozwiązywałam krzyżówki, naszło mnie na 100 panoramicznych i siedziałam i myślałam intensywnie nad hasłami
|
Kiedyś rozwiązywałam krzyżówki pasjami,byłam w tym naprawdę dobra,ale przez pracę i szkołę zaniedbałam to tak jak i książki Czuję,że się uwsteczniam
Cytat:
Napisane przez iceflower
Jestem głupek, mogłam wczoraj przy tym zamówieniu z Eskulapa poprosić o próbki tego nowego LRP Hydreane.Oczywiście pomyślałam o tym dopiero teraz.
|
Mnie też zainteresował.Jeśli złożę zamówienie to poproszę o próbkę
Cytat:
Napisane przez luskap
30 smarowideł do ciała 
|
Ile?
Cytat:
Napisane przez adrijah
a w ogóle to rodzice wczoraj, jak ja zaciągnęłam ze sobą TŻta na uczelnię i czekałam na wpis, szukali u mnie w mieszkaniu śrubokrętów (zdejmowali krzywe półki ze ściany) i znaleźli test ciążowy, UPS
|
No i?
Cytat:
Napisane przez isa666
Chyba mnie czeka zrobienie kilkudziesięciu kopii CV i po prostu chodzenie do tych wszystkich firm i składanie papierów, tylko czy to coś da? Trochę się wstydzę tak chodzić z tym, ale to chyba jedyne wyjście
|
Moim zdaniem to b.dobry pomysł i żaden powód do wstydu.
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Jestem
Proszę o info dotyczące zlotu!
|
tęskniłyśmy
Zlot chyba w pażdzierniku?Czy wcześniej?
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Zapomniałam się Wam jeszcze pochwalić, że skusiłam się na zakup zestawu Lancome w składzie tusz Hypnose, miniatura Miracle So Magic, maseczka nawilżająca i Juicy Tubes za 99zł w SuperPharm  tusz i błyszczyk pierwsza klasa, chyba pokochałam Juicy Tubki
|
Bo JT są faajne Ja mam 2 pełnowymiarówki i 2 miniaturki i jestem b.zadowolona
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Moja mama jest swietna :
M: ja mam chyba tą ... no ... nekrofilię
Ja: co masz?? nekrofilię??
M: no nekrofilię, tak ciągle mi się chce spać ...
Ja (z politowaniem): narkolepsję a nie nekrofilie!! Nekrofilia to jak ktoś coś-ten-tego z trupem ...
M:
|

|