![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
![]() Ja też idę spać, gratuluję wylicytowanych cieni ![]() Dobranoc!
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Jesteście okropne
![]() ![]() ![]() ![]() Cleanance jest b.wydajny,mi starcza na około pół roku ![]() Zarówno z Eskulapie jak i w Aptece w Sieci lubię kupować i dają fajne próbki,ostatnio jak zamawiałam to w jednej i w drugiej równocześnie,bo mieli różne promocje ![]() Dobranoc ![]() ![]()
#2043 |
Zakorzenienie
|
No i nie mogę usnąć
![]() ![]() Karolinko, a składając zamówienie prosiłaś o jakieś próbki ? ![]() Edit - czyżby wszyscy już spali ? ![]()
#2044 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry dziewczynki, dziś u mnie rano słonko się przedzierało
![]() ![]() Cytat:
![]() Wpadnij, może zrobimy wtedy jakieś NK-owe spotkanko? Ja bym w końcu chciała się na takie spotkanie wybrać a październik musi być ładny, w końcu jak się w październiku urodziłam ![]() ![]() Ja np. nie wiem czy bym chciała mieszkać w Krakowie, może na obrzeżach tak, ale w centrum chyba raczej nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() madzia, ice narobiłyście mi ochoty na zamówienie apteczne w tym Eskulapie ![]() ![]()
![]() |
#2045 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam zauważyć, że gdyby nie agnieska to ja z kolei bym nie wiedziała o tej kosmetyczce ![]() Cytat:
Właśnie wypakowałam moje zamówienie z Aptecusa - przyszło do pracy - zamówiłam dwa kremy Avene SPF20 i dostałam 6 próbek, także nie narzekam ![]() Aha, dziękuję za przesyłkę Madziu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Wróciłam już do pracy, oczywiście jestem wniebowzięta z tego powodu ![]() ![]() Teraz obiecuję poprawę ![]() W ogóle nie mam już maczka AB i jednego błyszczyka Bourjois, przygarnęła koleżanka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy ![]() Postanowiłam dać temu wszystkiemu czas, zobaczymy wogóle jak się rozwinie sytuacja ... Mam zapaść finansową, muszę się z tego doła wyciągnąć i pooszczędzać trochę. Ale muszę kupić kurtkę i buty ![]() A to wydatek. A teraz mam tyle rzeczy do domu kupić i to mnie tak rujnuje....
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żele starczają mi na dłuzej niż Ice, bo ja rano uzywam innych ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-22 o 10:05 Powód: literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam szampony Garniera Natural Beauty, zakupione przez ice (
![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam przypływ sił i posmarowałam się resztą waniliowego balsamu z Ori, mam nadzieję, że dziś go wykończę i będę mogła zabrać się za cuda zamówione na Inermisie. Na pierwszy ogień pójdzie chyba masło sezamowe na przemian z musem limonkowo-zielono herbacianym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musze dzis kupic prezent urodzinowy dla mamy TZa a kompletnie nie wiem, czego ta kobieta moglaby chciec. i jestem w kropce. czeka mnie lazenie po sklepach a jakos dzisiaj nie jestem w nastroju.
pol nocy nie spalam [znow], w dodatku TZ tak chrapal, ze slyszalam jego kombajnienie nawet w salonie, gdzie spalam ![]() ![]()
#2050 |
Zakorzenienie
|
zizek
![]() ![]() ![]() Co do spania... Ja przez ostatnie trzy dni miałam w nocy "ataki" serca - waliło mi ponad 180 na minutę, czułam straszną suchość w ustach i ciężko mi było oddychać ![]() ![]() Zresztą nawet jak byłam teraz u internisty z tym zapaleniem krtani powiedział mi, że o wiele za szybko bije mi serce i że nie ma to na pewno związku z tą wada, którą mam. Ych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wstalam, poszłam do kuchni , chciałam pogadac z mamą, ale nie mogłam wydusić z siebie ani słowa ![]() ![]() U mnie też szaro, mokro i zimno ![]()
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwiekszy problem w tym, ze ta kobieta juz chyba wszystko ma ![]() a z serduchem to moze idz do kardiologia, co? kurcze blade brzmi to strasznie, ja sama tak miewam ale przy napadach histerii [co mi sie czasami zdarza ![]()
![]() |
#2053 | |||
Zakorzenienie
|
Chyba niestety ze wszystkim. Muszę to zużyć. Mam ochotę na coś w kolorówki, ale poza zbliżającym się zakupem Lucidity (powoli widzę dno) nic tak naprawdę nie potrzebuję i byłaby to fanaberia
![]() ![]() Miło mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja wpadam w histerię przy takim napadzie własnie ![]() ![]() Poobserwuję to wszystko jeszcze z tydzień-dwa i może pójdę do kardiologa, zwłaszcza, że internista mnie postraszył, że stałe szybsze tętno = szybsze zużywanie = wiadomo co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.s. Co Ci Ice przywiozła z Niemiec? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U ice zrobiłam zamówienie na szampony cytryna+oliwka, orzech włoski+brzoskwinia oraz wanilia, a także na maskę cytryna+oliwka i dwie odżywki waniliowe w saszetkach. Także poszałam i jestem ice bardzo wdzięczna, że przytaszczyła dla mnie te kilogramy z Niemiec, a potem poszła z nimi na pocztę! ![]() Mam problem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Snow, może pokusiłabyś się o jakieś fotki swoich zbiorów kosmetycznych ? ![]()
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2059 | |||||||
Przyjaciółka KWC
|
A dziękuję.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie przerażają te osiedla na Ruczaju, nie dość, że za samym Ruczajem nie przepadam, to te potworne ilości nowych bloków, prawie że nowe miasto mnie przytłaczają. Ja zawsze chciałam mieszkać w centrum. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą muszę iść dziś po tonik dla wrażliwców Garnier. Zawsze jak go używam to myślę o tym, jakim cudem Garnier stworzył takie cudo kosmetyczne. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już używam szamponu z orzechem włoskim i brzoskwinią - jest bardzo fajny. ![]() ![]() Proszę mnie zmusić, żeby poszła na uczelnię zawieźć indeks do wpisu. Tak mi się strasznie nie chce. Poleżałabym sobie, poczytała, zrobiła pranie, a tu czeka mnie wycieczka. ![]() Edit: No i chyba nie pojadę na uczelnię, bo nie zdążę do żadnego sekretariatu przed 13. ![]() ![]() ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2008-09-22 o 11:14 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam dziś do Natury i były dla mnie perfumki!!!!!!!!!!!!:jupi : strasznie się cieszę-mam wreszcie flaszkę 100ml CK IN2U! No i kupiłam jeszcze szampon Schauma kiwi i wygładzające mleczko do ciała Nivea(400ml ![]() ![]()
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem wolę coś mocniejszego, do cery tłustej, z kwasami, antybakteryjnego - żeby porządnie zmyło makijaż, inne zanieczyszczenia itp. Tonik Garniera mam w planach, ale z moimi zapasami (tonik z jojobą TBS, z wit E TBS i różany Boots Botanics) to pewnie ok czerwca 2009 zakupię ![]()
![]() |
#2062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I gratuluję zdanego egzaminu, a nie mówiłam, że zdasz? ![]() ![]() Ja czekam na moje wyniki(jedne w piątek o 15 a drugie nie wiadomo kiedy ![]() Pół dnia rozwiązywałam krzyżówki, naszło mnie na 100 panoramicznych i siedziałam i myślałam intensywnie nad hasłami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
A ja wykończyłam szampon, maskę i balsam do ciała
![]() ![]() ![]()
#2064 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Postanowiłam do końca września uzupełnić całe, calutkie braki w pielęgnacji. Dzisiaj zamówię chyba jeszcze maski L'oreal, może wieczorem skoczę do YR (chcę maseczkę winogronową i maseczkę lawendową do stóp) i po tonik Garnier, a potem jeszcze tylko zamówienie z BU mi zostanie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty byłaś u lekarza z tym...? Super, że masz perfumy!! ![]() Cytat:
![]() Ja w wakacje zawsze mam jakąś faze na krzyżówki, kiedyś nawet z TŻ sami parę stworzyliśmy, miały trudne hasła ![]() Ale nie przepadam za panoramicznymi, wolę standardowe, ew. jolki. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ogólnie to fakt, że jestem straszna panikara! Notowania moich kosmetyków mnie przerażają, szczególnie te: 23 butelki perfum+2 mgiełki+ 2 roletki + 10 dezodorantów; 30 smarowideł do ciała ![]() We wrześniu zużyłam 6 kosmetyków! ![]()
![]() |
#2067 |
Przyjaciółka KWC
|
Biorąc pod uwagę to, że uczyłam się jakieś 2 godziny, to bardzo dobra.
![]() Jestem głupek, mogłam wczoraj przy tym zamówieniu z Eskulapa poprosić o próbki tego nowego LRP Hydreane. ![]() ![]()
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Ice, Snow: bardzo śmieszne <foch>
![]() Przegladnełam WSZYSTKIE buty na bucikowo - nr 36 i żadne mi sie nie spodobały ![]() ![]() Ja to jednak wybredna baba jestem pod wieloma względami ![]() luskap: to ze mna nie tak źle ![]() Wrzucałaś jakieś fotki na Zbiory pielęgnacyjne i kolorówkowe ![]()
#2069 |
Zakorzenienie
|
Na pewno Ultra Doux , a reszta jeszcze nie wiem
![]() Edit : Znów złapałam chandrę, wygadałąm się siostrze i trochę pochlipałam, na pocieszenie składam zamowienie apteczne i jadę się zrujnować finansowo do Natury ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2008-09-22 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
przyszly moje szachownice
![]() ![]() matce TZa kupilismy w koncu portfel [wyciagnelam tego gnoma na zakupy, nie ma ze ja sama cos wymysle... niech sie meczy ze mna]. jeszcze zrobie sernik trojkolorowy i bedzie wsio ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.