2008-09-24, 21:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
moya przykro mi z powodu twojej mamy...
Cytat:
Napisane przez memi
wiecie moze jak sie nazywaja te paski ,co je sie nakleja na majtki i wykrywaja one saczace sie wody plodowe? ostatnio juz mi sie kilka razy wydarzylo, ze mialam uczucie jakbym sie posikala. patrz, ato z pochwy, zmartwilam sie. potem niby u gina wszystko bylo ok, ale sie martwie. A w aptece jednej juz pytalam - nie maja. zanim pani zaczaila o czym mowie to musialam jej dlugo tlumaczyc, bo myslala , ze chodzi mi o testy owulacyjne.
|
To jest coś takiego?? Jak się dowiesz to ja poproszę o info, bo mi też coś ciekło....
A tak poza tym podczytuję was, podczytuję...a sama jestem tak wykończona po pracy że nie mam siły nic pisać Na domiar złego, nie najlepiej się czuję... Czy was też swędzi brzuch i piersi? Bo mnie potwornie i mam wysypkę. Położna powiedziała że jak zaobserwuję puchnięcie dłoni i stóp to mam się zgłosić bo to jest jakieś zaburzenie i może być groźne dla dziecka..no i dwa dni po wizycie - dłonie mi zaczęły trochę puchnąć! Dupa! Staram się nie martwić na zapas....ale wiecie jak to jest...
Usg mam dopiero 20.10... A! I zaczęłam pisać dziennik dla dziecka ....ktoś jeszcze coś takiego robi? 
Pozdrowionka dla wszystkich Mam!
|
|
|