2008-09-26, 19:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Sorry Dziewuszki, ale same wiecie... uczyłam się anatomii z Ventylem. ( ). Teraz wysłałam go, żeby wygrał wyścig i jak odbjerze puchara to wraca do mnie. 
Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
Kolega się zgodził iść ze mną na studniówke aczkolwiek powiedział, że nie będzie tańczył poloneza  Ale że wszyscy muszą a on o tym nie wie to i tak zatańczy 
Kij że cała ta studniówka kosztuje mase forsy 
|
Ja pewnie na swoją pójdę bez fagasa. O ile w ogóle pójdę, bo koleżanki twierdzą, że nie idą. 
A kolega niech nie mówi, pewnie jak Cie zobaczy w sukience studniówkowej to się zakocha i będzie tańczył poloneza. 
Cytat:
Napisane przez *angel1710**
Lunciak, nie jesteś sama, ja od niedzieli leżę na antybiotykach i w ogóle mi nie przechodzi. mam chyba grype, chyba bo strasznie boli mnie gardło, głowa i kaszlę bardzo suchym kaszlem 
ze mną już tak jest, że przez długo nie mam żadnego kataru, a jak już coś przyjdzie to trzyma się długo 
od poniedziałku nie byłam w szkole, i całkiem nie z mojej winy dałam mojej wych kolejny powód by mi ciągle przypominała, że ciągle opuszczam lekcje 
i tak z tych przedmiotów co zdaję to chodzę na korki i uczę się w domu więc i tak chodzenie do szkoły jest dla mnie traceniem czasu 
|
Dziołchy, coście się tak rozchorowały obydwie?  
Angel - jedziesz w końcu do tej Częstochowy? Myślę, że jak jeszcze źle się czujesz to nie ma co się narażać, pomodlić się można wszędzie, nie tylko w Częstochowie. A jak czujesz, że jesteś prawie zdrowa to jedź.  
Cytat:
Edit: dostałam już dwie jedynki w szkole 
|
A ja piąteczkę jedną. 
I napisałam 2 kartkówki pewnie na 1/2 i jedną na 3/4. 
Cytat:
umiem, nawet z prawdziwych pomidorów  voulez vous le pomidoren suppe mon cheri? 
|
(Nie wiem jak reszta, ale ja zrozumiałam tylko mon szeri i pomidoren suppe. )
Bożuś, trzymam kciuki za znalezienie pracy.
|
|
|