Formuła 1 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-16, 10:59   #4801
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@
Dot.: Formuła 1

Zgadnijcie kto ma dzis wolne??? W pracy jako tako, nudnawo trochę. W poprzedniej było bardziej śmiechowo ale sie jeszcze zobaczy jak to będzie. Dziewczyny są młodsze ode mnie (coś jak tu nie? ) nie licząc kierowniczki. No mam nadzieję, że jakoś się z nimi dogadam.
O ile mnie pamięć nie myli to mój 700 post także

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 18:41   #4802
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto ma dzis wolne??? W pracy jako tako, nudnawo trochę. W poprzedniej było bardziej śmiechowo ale sie jeszcze zobaczy jak to będzie. Dziewczyny są młodsze ode mnie (coś jak tu nie? ) nie licząc kierowniczki. No mam nadzieję, że jakoś się z nimi dogadam.
To pewnie sie cieszysz Ja mam wolne juz od kwietnia i moglabym tak jeszcze dluugo, hehe :P
Dogadasz, dogadasz Jak z nami sie dogadujesz to z nimi tez
No no, to pic trzeba

Kuurcze, juz nie moge wytrzymac, tak mnie zeby bola Bylam w zeszlym tyg u dentysty i zapisala mi niedosc, ze cos drogiego to jeszcze nie pomaga, grr...

A tak w ogole to niby wczoraj BMW mialo podac sklad, przynajmniej tak przetlumaczyli doktorka na Polsacie. Ale jak sie okazalo ktos zle przetlumaczyl, a sklad podadza pod koniec sezonu, heh. Ja mysle, ze oni po poprostu czekaja z decyzja Ferdka, jak sie zgodzi to go wezma, no i jak beda chcieli zaplacic mu tyle ile bedzie chcial, a pewnie niemalo. Tylke ciekawe czy Roberto zostanie, bo po jego wypowiedziach pewnosci nie mam...
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:16   #4803
tass822
Zadomowienie

jak pijemy to pijemy
Jo, zobaczysz, że dogadasz się z nowymi babkami. Grunt, żebyś Ty była zadowolona

u mnie też jest tak zimno, że tylko siedzę w koc owinięta a na dwór to nie wychodzę jak nie muszę straszna ta pogoda
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 20:42   #4804
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Kaloryfery trochę ciepłe i od razu nieco lepiej na duszy

Biedna Bożu, co masz z tymi zębami??? Jak jakiś stan zapalny to zaparz szałwię i popłucz sobie, może zadziała a zaszkodzić nie zaszkodzi.

Co do BMW to niby negocjują z Ferdkiem i mam takie wrażenie, że jednak Nicka wywalą ale zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości. Mam nadzieję, że Roberta nie wyrzucą, bo będzie musiał jakimś złomem jeździć. Zresztą co ma być to będzie.

Stary 2008-09-17, 10:33   #4805
tass822
Zadomowienie

a ja jestem tak zmarźluch, że nawet jak grzeją się kaloryfery to siedzę w grubym golfie, pod kocem z ciepłą herbatą w kubku
a może to pogoda za oknem tak na mnie działa?

Bożenka, współczuję Ci z powodu tych zębów
najgorsze według mnie to bóle przy okresie i ból zęba ja wymiękam przy tym
ale trzymaj się, jakoś go wyleczysz

ja kiedyś miałam podobnie, bolała mnie dolna 7. ale tak, że aż miałam węzły chłonne powiększone, szyja mnie po boku tak bolała, że głową nie mogłam ruszać, też żadne tabletki i antybiotyki nie pomagały. musiałam wyrwać zęba... strasznie się bałam ale juz nie mogłam wytrzymać. tylko mi go dentystka wyrwała i jak ręką odjął ale nigdy w życiu nie chcę już przez coś takiego przechodzić. buuu!
Stary 2008-09-17, 10:47   #4806
Gapul
Raczkowanie

Hello
Bosz jak ząbki? Mi tez wyrywali ale 6 na górze,taka cholera z niej była! Przez godzine mi ją wyrywała,a właściwie wyciagała,bo musiała zęba rozkruszyć. Ogólnie to mam słabe 6 u góry..
Ja tez ostatnio jestem zmarzluchem,ale nie mogę niestety posiedzieć sobie w domku. Do połowy października w pracy [najprawdopodobniej się powtarzam,ale nie pamietam,więc wybaczcie] :/

Jeśli chodzi o BMW to też stawiam na to,ze wywalą Quick Nicka ;p I mam nadzieje,ze duet Alonso-Kubica sprawdzi się ]:->

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:10   #4807
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Jeśli chodzi o BMW to taniej byłoby wyrzucić niestety Roberta. Nickowi musieliby zapłacić 7 miliardów czy tam milionów (w każdym razie kolosalna kwota) za zerwanie kontraktu, a jakby "odchodne" Ferdka z Renówki kosztuje ich kolejne 30 (lub 300 tys - wiem, ze to różnica między 30 a 300 ale naprawde nie pamietam jakie to były kwoty, w każdym razie oczy mi wyszły jak usłyszałam). Więc Kubica byłby nieporównywalnie tańszy do wyrzucenia. Wszystko się kręci w okół pieniądza, a jak wiemy BMW i doktorek są pazerni na kase więc ... Zobaczymy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 20:36   #4808
Gapul
Raczkowanie

Może i są pazerni,ale tacy kierowcy jak Ferdek i Robert to nowe mozliwosci- jeśli chodzi o rozwój samochodu, wyniki i sponsorów [gł. mam na mysli Ferdka, np. -o ile się nie mylę-bank Santander]. Poczekamy zobaczymy

Stary 2008-09-18, 06:50   #4809
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

http://sport.interia.pl/formula-1/ne...baluje,1179789

Plot jak Ty go pilnujesz? I co to za problemy? Pewnie razem balujecie na tym jachcie...

Co do pazerności to wolałabym jeździć lepszym bolidem nawet za mniejszą kasę. Ale ja jestem generalnie dziwna

Stary 2008-09-18, 09:01   #4810
Gapul
Raczkowanie

Jo-popieeeeram
To jakieś zło jest. Na moim uniwersytecie nie ma jeszcze nowego planu zajęć

Stary 2008-09-18, 09:41   #4811
tass822
Zadomowienie

Kimas baluje ja już bym go siła na ziemię ściągnęła

miejmy nadzieję, że BMW nie pozbędzie się Kubka. za dużo mogliby stracić na rzecz innych... al ja tam nie wiem co oni kombinują, trudno ich rozgryźć.

a ja juz mam plan na mój pierwszy zjazd w sobotę od 8 do 15.40 a w niedzielę od 8 do 17.20... i znów się zaczyna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 18:39   #4812
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
No i Heikki jakis taki niezadowolony po wyscigu, zero usmiechu na twarzy, Lunka co Ty mu zrobilas? Hehe
Mama mi powiedziala, ze to pewnie dlatego, ze jest Finem, bo oni tak juz maja
prawde mówiąc troche sie pokłóciliśmy przed wyścigiem ale po zakończeniu wszystko sobie wyjaśniliśmy i było baaardzo gorąco

Cytat:
Chodzi Ci o tego Dante co byl w studiu w Polsacie? Tak smiesznie niekiedy mowi po polsku I odrazu widac, ze jest Wlochem

Chyba nie masz zamiaru zdradzac Heikkiego? Bo wszyystko mu powiem
tak, niezły nie

w życiu ! za kogo Ty mnie masz

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
bo to taki kameralny jacht na 150 osób..
dobrze że sie wcześniej nie wygadałam że w ramach Finn love byliśmy z Heikkim na tym jachcie

Cytat:
Heloł robaczki!
Trzymajcie kciuki, bo dziś first day w nowej księgarni. Kurczę jak tak dalej pójdzie to wszystkie w mieście zaliczę no dobra kilka jeszcze zostało gdzie mnie nie widzieli. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego ta kierowniczka mnie tam chce skoro mnie nie zna Chyba, że jakieś ploty po firmie krążą i nadaję się do sprzedawania książek???
Ogólnie to zimno jak cholera i się odrobinę przeziębiłam na działce w sobotę.
i jak było ?

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość

no tu masz rację coś za coś. Ale w życiu zawsze chyba tak jest. trzeba zrezygnować z jednego na rzecz czegoś drugiego
i mam nadzieję, że i Wy w końcu zostawicie tych wszystkich chłopów na rzecz TEGO JEDYNEGO

Fajne zdjęcie!
ale rzeczywiście wygląda jak...niedożywiony

można mieć jedno i drugie ale to wyższa szkoła jazdy

ten jedyny ... telefon ? a tak, szukam

no przecież ja mu gotuje

Cytat:

Cytat:

Kuurcze, juz nie moge wytrzymac, tak mnie zeby bola Bylam w zeszlym tyg u dentysty i zapisala mi niedosc, ze cos drogiego to jeszcze nie pomaga, grr...
i jak z tymi zębami Twoimi ?

Cytat:
ja kiedyś miałam podobnie, bolała mnie dolna 7. ale tak, że aż miałam węzły chłonne powiększone, szyja mnie po boku tak bolała, że głową nie mogłam ruszać, też żadne tabletki i antybiotyki nie pomagały. musiałam wyrwać zęba... strasznie się bałam ale juz nie mogłam wytrzymać. tylko mi go dentystka wyrwała i jak ręką odjął ale nigdy w życiu nie chcę już przez coś takiego przechodzić. buuu!
brrrr

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
Jo-popieeeeram
To jakieś zło jest. Na moim uniwersytecie nie ma jeszcze nowego planu zajęć
u mnie też jeszcze nie ma

Cytat:

a ja juz mam plan na mój pierwszy zjazd w sobotę od 8 do 15.40 a w niedzielę od 8 do 17.20... i znów się zaczyna
dasz rade

Wczoraj skończyłam praktyki jest mi niezmiernie przykro, bo to tak jakby odchodzić ze szkoły po raz drugi ale ostatnią lekcje miałam z taką jajcarską klasą a właściwie z chłopakami także koniec był super
teraz tylko pare dni wolnego i znowu studia
Stary 2008-09-18, 19:38   #4813
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

można mieć jedno i drugie ale to wyższa szkoła jazdy

ten jedyny ... telefon ? a tak, szukam

no przecież ja mu gotuje
są gdzieś na tym świecie kobietki, dla których ta wyższa szkoła jazdy to jest na porządku dziennym dobrze, że ja się do nich nie zaliczam

telefon??? chyba dawno już Ci ktoś tyłeczka nie przetprzepał!
a masz! za takie gadanie

może i gotujesz, tylko pytanie, czy on chce to jeść

Cytat:
Wczoraj skończyłam praktyki jest mi niezmiernie przykro, bo to tak jakby odchodzić ze szkoły po raz drugi ale ostatnią lekcje miałam z taką jajcarską klasą a właściwie z chłopakami także koniec był super
teraz tylko pare dni wolnego i znowu studia
oj... wszystko musi się kiedyś skończyć
ale przynajmniej dobrze się bawiłaś przez ten czas, zdobyłaś nowe doświadczenia i miałaś świetne pożegnanie
ja też za kilka dni na studia damy radę!
Stary 2008-09-19, 06:45   #4814
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Dacie radę dziewczyny na studiach. Będzie dobrze . Ja się szczerze mówiąc nie przemęczałam a 5 na dyplomie jest. No chyba, że taka zdolna jestem ( i skromna)
A już jutro wesele. Tylko zimno jest trochę ale może będzie lepiej, przynajmniej mam taką nadzieję.

Stary 2008-09-19, 11:15   #4815
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
są gdzieś na tym świecie kobietki, dla których ta wyższa szkoła jazdy to jest na porządku dziennym dobrze, że ja się do nich nie zaliczam

telefon??? chyba dawno już Ci ktoś tyłeczka nie przetprzepał!
a masz! za takie gadanie

może i gotujesz, tylko pytanie, czy on chce to jeść

oj... wszystko musi się kiedyś skończyć
ale przynajmniej dobrze się bawiłaś przez ten czas, zdobyłaś nowe doświadczenia i miałaś świetne pożegnanie
ja też za kilka dni na studia damy radę!
no są ale wiesz, różnie to bywa ...
boli :p eh Tass, jak w moim podpisie love sucks ( wolne tłumaczenie miłość jest do bani )
obrażasz mnie takimi spostrzeżeniami je aż mu sie uszy trzęsą
no pewnie, jestem bardzo zadowolona że byłam na tych praktykach
pewnie że damy

Cytat:
Dacie radę dziewczyny na studiach. Będzie dobrze . Ja się szczerze mówiąc nie przemęczałam a 5 na dyplomie jest. No chyba, że taka zdolna jestem ( i skromna)
A już jutro wesele. Tylko zimno jest trochę ale może będzie lepiej, przynajmniej mam taką nadzieję.

ja tam sie nie boje studiów chodziło mi bardziej o to że sie rozleniwiłam na tych lekcjach w szkole a teraz mi przyjdzie samej sie uczyć

u mnie też zimno, jakieś 7 stopni ale mi to tam rybka, czekam już na śnieg
Stary 2008-09-19, 13:17   #4816
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Hola sito amigos!
Jestem jakaś rozwalona i zupełnie mi się nie chce pisać, niby wszystko ok, ale nie mam z kim iść na studniówkę, a do wtorku muszę wpłacić zaliczkę i muszę wiedzieć czy idę sama czy z kimś.. Ale chyba powiem że idę z kimś, najwyżej wezmę jakiegoś sąsiada albo innego wieśka
W szkole jakoś się fajnie zrobiło aczkolwiek zauważyłam, że strasznie łatwo mnie ostatnio rozdrażnić i pół klasy się do mnie nie oddzywa
W ogóle mam dylemat życia czy sobie kupić najeczki z all czy w croppie etniesy albo dc, bo mnie naszło na buty. Ale stwierdziłam, że za dwa tygodnie pójdę robić zakupy więc jeszcze się zastanowie.

Nadal nie wiem z czego zdawać mature, chodze na kółko chemiczne ale kompletnie nie wiem czy chciałabym nad tym dłużej przysiąść i zastanawiam się czy aby nie chodze na to kółko tylko dlatego że mój były kolega z ławki który nie zdał też na nie chodzi. Do biologii by mi się chciało przysiąść, ale znowu nie wiem czy dane mi jest powodzenie na maturze A jeszcze tydzien czy tam póltora i deklaracje muszę złożyć, a w dodatku musze złożyć temat prezentacji którego okazuje się już nie mogę zmienić

Właściwie to uciekłam ze szkoły i zaraz znów tam idę na ostatnią lekcje więc baj hehe

Edit: aha! mam fajne fotki z bolidem, bo był u mnie pod blokiem, ale to dodam jak wroce cium cium
Stary 2008-09-19, 15:10   #4817
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Hej hej
Z zebami juz na szczescie jest lepiej, w koncu te zele itp zadzialaly :P Pewnie dlatego mnie bolaly, bo dentystka zabardzo chwalila moje zeby...A ja juz wyobrazalm siebie ze sztuczna szczeka, hehehe... (ah ta moja wyobraznia )

To widze, ze wy troche wczesniej zaczynacie studia, bo ja mam inauguracje 27ego (tak mi sie chce tam isc, ze ohoho...). Dobrze, ze poznalam 2osoby, bo jakbym nikogo nie znala to bym sie dziwnie czula (to wszysto oczywiscie zasluga nk ). I mam tak jakby powtorke z 1kl LO, bo wtedy mialam zenska kl, a teraz w gr bedzie 29 dziewczyn i 1 chlopak, oj biedny on bedzie hehe

Tak w ogole to zanioslam cv i czekam na tel... Chociaz jesli zglosi sie tam jakas osoba z doswiadczeniem zawodowym to pewnie nie mam szans, bo niegdzie jak dotad nie pracowalam...

Plotku, na pewno ktos fajny znajdzie sie na studniowke Bo pewnie na brak powodzenia nie narzekasz
Hm a jestes dobra z chemii i z biologii? Jesli nie jestes pewna, ze dasz sobie rade to mozesz jeden przed wziasc na podst a drugi na rozsz, ale to juz Ty musisz sama zdecydowac W ogole ja sobie nie wyobrazam siebie zdajacej chemie, o matko... Tak samo zreszta jak matmy i fizyki. A na jakims forum jedna dziewczyna napisala, ze miala z rozsz matmy 100 %

Jak moglas uciec? Nieladnie, jaki dajesz przyklad mlodszym!

Dodaj dodaj A u mnie w galerii w nast tyg bedzie bolid BMW to moze pojde poogladac
Stary 2008-09-19, 15:23   #4818
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Hola sito amigos!
Jestem jakaś rozwalona i zupełnie mi się nie chce pisać, niby wszystko ok, ale nie mam z kim iść na studniówkę, a do wtorku muszę wpłacić zaliczkę i muszę wiedzieć czy idę sama czy z kimś.. Ale chyba powiem że idę z kimś, najwyżej wezmę jakiegoś sąsiada albo innego wieśka
W szkole jakoś się fajnie zrobiło aczkolwiek zauważyłam, że strasznie łatwo mnie ostatnio rozdrażnić i pół klasy się do mnie nie oddzywa
W ogóle mam dylemat życia czy sobie kupić najeczki z all czy w croppie etniesy albo dc, bo mnie naszło na buty. Ale stwierdziłam, że za dwa tygodnie pójdę robić zakupy więc jeszcze się zastanowie.
hej plociara

ja tyż nie mam z kim iść na studniówkę, aczkolwiek ja w ogóle nie chcę na nią iść, chyba że jakimś cudem mnie ktoś zaprosi z innej szkoły nie lubię mojej szkoły, klasy, wszystkiego więc jakoś niespecjalnie żałuję, że nie pójdę.

najeczki

Cytat:
Nadal nie wiem z czego zdawać mature, chodze na kółko chemiczne ale kompletnie nie wiem czy chciałabym nad tym dłużej przysiąść i zastanawiam się czy aby nie chodze na to kółko tylko dlatego że mój były kolega z ławki który nie zdał też na nie chodzi. Do biologii by mi się chciało przysiąść, ale znowu nie wiem czy dane mi jest powodzenie na maturze A jeszcze tydzien czy tam póltora i deklaracje muszę złożyć, a w dodatku musze złożyć temat prezentacji którego okazuje się już nie mogę zmienić
kurde, masz podobną sytuację jak moja, tyle, że ja już zrezygnowałam z his bo się zwyczajnie boje, że nie dam rady chociaż w mojej klasie ludzie z duża mniejszą wiedzą ( naprawdę, nie to żebym się coś tego) zdają i zapisują się na korki i w ogóle. no ale ja jednak za bardzo się boję z samego ang R ile jest roboty
a może pomyśl nad tym co ja zrobiłam, że bierzesz sobie biologię R i ang R ?

a z tą prezentacją to nam takie beznadziejne tematy dali, że szok
niczego z tematyką wojenną
jest taki jeden temat, który każe scharakteryzować i porównać bohaterów literackich w na podstawie pamiętników, dzienników i listów.
i w tym temacie jedynie widzę jakąś szansę na tematykę wojenną z okresu II wojny światowej, tylko teraz muszę znaleźć jakieś zupełnie różne typy bohaterów, w sensie w jednym pamiętniku ktoś musi być załamany wojną, a drugi natomiast będzie widział jakąś nadzieję. wydaje mi się, że na tym to polega. muszę pomyśleć
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 19:04   #4819
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

laski, ja nie maturzystka to sie nie wypowiem

Bożu, ja po pierwszym zaczynam

chora jestem i ide do łóżka
Stary 2008-09-19, 20:12   #4820
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Tak w ogole to zanioslam cv i czekam na tel... Chociaz jesli zglosi sie tam jakas osoba z doswiadczeniem zawodowym to pewnie nie mam szans, bo niegdzie jak dotad nie pracowalam...

Plotku, na pewno ktos fajny znajdzie sie na studniowke Bo pewnie na brak powodzenia nie narzekasz
Hm a jestes dobra z chemii i z biologii? Jesli nie jestes pewna, ze dasz sobie rade to mozesz jeden przed wziasc na podst a drugi na rozsz, ale to juz Ty musisz sama zdecydowac W ogole ja sobie nie wyobrazam siebie zdajacej chemie, o matko... Tak samo zreszta jak matmy i fizyki. A na jakims forum jedna dziewczyna napisala, ze miala z rozsz matmy 100 %

Jak moglas uciec? Nieladnie, jaki dajesz przyklad mlodszym!

Dodaj dodaj A u mnie w galerii w nast tyg bedzie bolid BMW to moze pojde poogladac
Trzymam kciuki

Eee noo tego.. Powodzenie to pojęcie względne, już się uzewnętrzniałam Wam, że nie umiem chyba się zaangażować aczkolwiek wierzę, że gdyby ten mój z byłej ławki się zgodził, oddałabym mu serce swe na tę jedną noc

Czy dobra to nie wiem, ale myślę że podstawy jakieś tam mam dobrze wbite w mózg więc jest szansa że byłoby ok..
Też nie wyobrażam się zdającej mat albo fiz

Młodsi też są zdegenerowani

Jak zgram to dodam, bo narazie zrzuciłam na drugi komputer (właśnie, mam swój komputer ale nie mam tam internetu jeszcze) i nie chce mi sie przychodzić tu z aparatem

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
hej plociara

ja tyż nie mam z kim iść na studniówkę, aczkolwiek ja w ogóle nie chcę na nią iść, chyba że jakimś cudem mnie ktoś zaprosi z innej szkoły nie lubię mojej szkoły, klasy, wszystkiego więc jakoś niespecjalnie żałuję, że nie pójdę.

najeczki

Z innej szkoły? Ja wiem, Ty chcesz żebym ja Ciebie zaprosiła

Myślisz? Kurcze zamówiłabym, ale jestem osobą ktora jak nie przymierzy to nie kupi i musze się chyba jakoś przemóc

Cytat:
kurde, masz podobną sytuację jak moja, tyle, że ja już zrezygnowałam z his bo się zwyczajnie boje, że nie dam rady chociaż w mojej klasie ludzie z duża mniejszą wiedzą ( naprawdę, nie to żebym się coś tego) zdają i zapisują się na korki i w ogóle. no ale ja jednak za bardzo się boję z samego ang R ile jest roboty
a może pomyśl nad tym co ja zrobiłam, że bierzesz sobie biologię R i ang R ?
Chyba już za późno na zapisywanie się na korki z ang R Bo gadałam z tą moją babką od ang i powiedziała że cholernie dużo pracy by mnie czekało i lepiej żebym sobie spokojnie P zdała na 100% niż się męczyła (wg niej). Chyba bio R sobie dam jako dodatkowe, jak najwyzej zle mi pojdzie to nic nie? A chem P powinno mi pójść jakoś... <w ogóle nienawidze wybierać niczego, czarna rozpacz po prostu>

Cytat:
a z tą prezentacją to nam takie beznadziejne tematy dali, że szok
niczego z tematyką wojenną
jest taki jeden temat, który każe scharakteryzować i porównać bohaterów literackich w na podstawie pamiętników, dzienników i listów.
i w tym temacie jedynie widzę jakąś szansę na tematykę wojenną z okresu II wojny światowej, tylko teraz muszę znaleźć jakieś zupełnie różne typy bohaterów, w sensie w jednym pamiętniku ktoś musi być załamany wojną, a drugi natomiast będzie widział jakąś nadzieję. wydaje mi się, że na tym to polega. muszę pomyśleć
Ale sobie chyba można wymyślić temat? Tylko musisz odpowiednio wcześniej dać go nauczycielowi od polaka żeby wysłał do cke czy tam oke zeby mogli go zaakceptowac czy cos?
A w ogole są te tematy gdzies w necie? Albo masz je moze? Bo mam źle skserowane i pół nie widze, a chciałam przez weekend coś wybrać hehe

Cytat:
Zdrowiej Lunek
Stary 2008-09-20, 13:13   #4821
Gapul
Raczkowanie

Ajjajajaj dagna wróciła z pracaj... lalalalala
;p
Ok,ja studia zaczynam 1szego,to chyba środa?
Co do matury to fajnie wziąć 'szeroki' temat a potem go zawęzić wybierając to,co Cię interesuje. Ja tam miałam coś o przedstawianiu w literaturze światów magicznych no i zrobilam sobie na postawie 'Wiedźmina' Sapkowskiego. W książkach nieobowiązkowych fajne jest to,że komisja często ich nie zna Warto,już po opracowaniu tematu, zastanowić się jakie pytania komisja moze Ci zadac- ja bodajze dwa na trzy odgadłam Z tym tematem [swoim] Plot masz racje,ale propozycje trzeba składać,o ile się nie mylę, dużo wcześniej...
Co do innych przedmiotów to nie słuchałabym za bardzo nauczycieli,jeśli bardzo wam zależy zeby cos zdac [na jakims tam poziomie] to spróbujcie,jesli sie przyłożycie na pewno wam się uda [prawie na pewno;p]

Luna zdrowiej

Stary 2008-09-20, 13:49   #4822
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
laski, ja nie maturzystka to sie nie wypowiem

Bożu, ja po pierwszym zaczynam

zdrowiej

Cytat:

Z innej szkoły? Ja wiem, Ty chcesz żebym ja Ciebie zaprosiła
chcieć to móc

Cytat:
Myślisz? Kurcze zamówiłabym, ale jestem osobą ktora jak nie przymierzy to nie kupi i musze się chyba jakoś przemóc
ja nie mogę zamawiać ciuchów na all, właśnie ze względu na przymierzenie, ale stopę mam 23,5cm tak więc buty o takiej długości wkładki biorę w ciemno

Cytat:
Chyba już za późno na zapisywanie się na korki z ang R Bo gadałam z tą moją babką od ang i powiedziała że cholernie dużo pracy by mnie czekało i lepiej żebym sobie spokojnie P zdała na 100% niż się męczyła (wg niej). Chyba bio R sobie dam jako dodatkowe, jak najwyzej zle mi pojdzie to nic nie? A chem P powinno mi pójść jakoś... <w ogóle nienawidze wybierać niczego, czarna rozpacz po prostu>
mi też się wydaję, że na mój ang R jest za późno, ale mimo wszystko próbuję, nie mam nic do stracenia chyba, poziom można chyba zmienić w papierach do matury próbnej, tzn po niej, i myślałam, że jakby tam coś nie tak to przerzucam się na P, a po samym wosie R nie bardzo widzę pole do popisu dlatego myślałam już czy za rok nie zapisać się na kurs maturalny z historii i mogłabym się dostać na coś konkretngo, a w tym czasie ciągle polepszałabym angielski i jakbym nie pisała w tym roku jednak R to na przyszły było by jak znalazł.
no, ale to na razie tylko plany, ja po prostu muszę mieć kilka alternatyw, inaczej nie byłam sobą

Cytat:
Ale sobie chyba można wymyślić temat? Tylko musisz odpowiednio wcześniej dać go nauczycielowi od polaka żeby wysłał do cke czy tam oke zeby mogli go zaakceptowac czy cos?
A w ogole są te tematy gdzies w necie? Albo masz je moze? Bo mam źle skserowane i pół nie widze, a chciałam przez weekend coś wybrać hehe
dawno i nieprawda
można była samemu wymyśleć, ale już daaawno skończył się na to czas
mogłabym Ci to zeskanować tylko na mojej liście jest duży nagłówek z nazwą i adresem mojej szkoły, więc chyba nie wszystkie szkoły mają to samo.
na dodatek nie ma żadnego tematu z ubiegłego roku, wszystko inne. pewnie dlatego, żeby nikt przypadkiem nie odkupił od kogoś.
zresztą, ja tu widzę tylko biznes. wiadomo, że rzadko kiedy ktoś się bawi w to sam i najchętniej kupuje gotową tak więc na pewno poprosi o to jakiegoś nauczyciela co go nie uczy, albo zna kogoś z innej szkoły i taki nauczyciel pewnie sobie weźmie z przynajmniej 200 zł, a jakby kupił od kogoś z zeszłego roku zapłaciłby pewnie ledwo z 50. nie cierpię tej grupy zawodowej, brrr, jeszcze się podwyżek domagają. pff.

Lunciu, jakbyś zdecydowała się być nauczycielem to może w jakiejś szkole językowej co ? bo mnie bezczelność i ta niczym nie poparta mania wielkości u nauczycieli publicznych mnie poraża
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 18:30   #4823
tass822
Zadomowienie

Cytat:
boli :p eh Tass, jak w moim podpisie love sucks ( wolne tłumaczenie miłość jest do bani )
obrażasz mnie takimi spostrzeżeniami je aż mu sie uszy trzęsą
e tam... mało wiesz ...

przepraszam
na pewno mu bardzo smacznie gotujesz
Cytat:

zdrowiej szybciutko

Plot, zadeklaruj, że idziesz z osoba towarzyszącą! Chłop zawsze się przyda a do tego czasu to znajdziesz kogoś
a maturę to zdawaj z takiego przedmiotu, który, po 1-przyda Ci się przy rekrutacji na studia. po 2-musisz lubić ten przedmiot (tyle będzie wkuwania, że po prostu musisz to lubić już) ja zdawałam WOS

Bożenka, fajnie, że w końcu spokój z ząbkami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 18:35   #4824
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Eee noo tego.. Powodzenie to pojęcie względne, już się uzewnętrzniałam Wam, że nie umiem chyba się zaangażować aczkolwiek wierzę, że gdyby ten mój z byłej ławki się zgodził, oddałabym mu serce swe na tę jedną noc

Zdrowiej Lunek
to teraz trza go zmącić i po sprawie

a ja sie uzależniłam od kupowania na allegro i troche wydałam ostatnio na zakupach i teraz jestem w dołku materialnym ( psychicznym zresztą też ) i chyba będe musiała siegnąć do tych pieniędzy odłożonych na wyjazd z takim podejściem to ja do ciechocinka pojade a nie do Anglii

w tym momencie sobie przypomniałam jak nie powiedziałam swojej nauczycielce że zdaje ang roz i dowiedziała sie jak już nie można było sie wycofać

Cytat:

Lunciu, jakbyś zdecydowała się być nauczycielem to może w jakiejś szkole językowej co ? bo mnie bezczelność i ta niczym nie poparta mania wielkości u nauczycieli publicznych mnie poraża

ja to bym najbardziej chciała pracować z takimi słabszymi uczniami bo miałam lekcje w różnych klasach no i np. w takiej maturalnej to uczniowie normalnie wszystko dobrze robią i to takie nudne a z kolei w klasie zawodówki mimo że uczniowie są słabsi, grupa totalnie podstawowa, to fajnie patrzeć jak mimo wszystko sobie radzą, jak są słabsi ale wcale nie gorsi, jak sie uczą choć nie jest im łatwo, taka praca u podstaw jak w pozytywiźmie

dzieki dziewczyny średnio siem czuje wszystko mnie boli jakbym cały dzień węgiel zwalała conajmniej ale biore jakies tabletki to może jutro mi przejdzie

Cytat:
e tam... mało wiesz ...

przepraszam
na pewno mu bardzo smacznie gotujesz

zdrowiej szybciutko
no chyba jednak za dużo wiem

jak jeszcze sie nie otruł to chyba o czymś świadczy nie ?

siem postaram
Stary 2008-09-21, 21:32   #4825
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Heloł

Lunku mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz

Ah a ja ni wiem co by tu napisac, zle ze mna jest, oj zle...
Ogolnie to musze sie nacieszyc ost tyg wakacji, bo w sobote zaczynaja sie studia, a niedlugo mam nadzieje praca (jak w koncu zadz...). Bylam taka "szybka" z tym szukaniem pracy to teraz mam za swoje :P

W ogole to byc moze bede miec zajecia z Senyszyn, hehe... Pewnie ja kojarzycie, ma taki smieszny glos

A na niektorych portalach znowu zaczynaja plotkowac nt Kubicy... Nie wzial udzialu w testach tzn, ze odchodzi z BMW, bo we wrzesniu zespoly skupiaja sie na przyszlym sezonie i Kubica moglby jakies ich tajemnice przeniesc do innego teamu. Juz nie maja co wymyslac.
Stary 2008-09-22, 15:26   #4826
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Heloł

Lunku mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz

Ah a ja ni wiem co by tu napisac, zle ze mna jest, oj zle...
Ogolnie to musze sie nacieszyc ost tyg wakacji, bo w sobote zaczynaja sie studia, a niedlugo mam nadzieje praca (jak w koncu zadz...). Bylam taka "szybka" z tym szukaniem pracy to teraz mam za swoje :P

W ogole to byc moze bede miec zajecia z Senyszyn, hehe... Pewnie ja kojarzycie, ma taki smieszny glos

A na niektorych portalach znowu zaczynaja plotkowac nt Kubicy... Nie wzial udzialu w testach tzn, ze odchodzi z BMW, bo we wrzesniu zespoly skupiaja sie na przyszlym sezonie i Kubica moglby jakies ich tajemnice przeniesc do innego teamu. Juz nie maja co wymyslac.
no nie za bardzo bo dalej jestem przeziębiona, dalej mam węzły powiększone i wszytko sie mnie czepia

żartujesz, że z tą babą będziesz mieć styczność
Stary 2008-09-22, 20:42   #4827
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Ludzie błagam, jak włączyć ć na laptopie, próbowałam wszystkiego i nic nie moge odinstalować CCC, bo mi sterowniki padną, a nie mogę znaleźć hotkeysów zna się ktoś??

Kolega się zgodził iść ze mną na studniówke aczkolwiek powiedział, że nie będzie tańczył poloneza Ale że wszyscy muszą a on o tym nie wie to i tak zatańczy
Kij że cała ta studniówka kosztuje mase forsy

Bożenko właśnie co z ta pracą Seneszyn? Boże, nie wiem jak Ty będziesz się skupiać u niej na zajęciach czy coś, masakra

Lunek, bidulciu mi też szwankuje coś, mam od dwóch miesięcy notorycznie zatkany nos alergicznie i nic nikt nie może na to poradzić
Stary 2008-09-23, 18:25   #4828
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ludzie błagam, jak włączyć ć na laptopie, próbowałam wszystkiego i nic nie moge odinstalować CCC, bo mi sterowniki padną, a nie mogę znaleźć hotkeysów zna się ktoś??

Kolega się zgodził iść ze mną na studniówke aczkolwiek powiedział, że nie będzie tańczył poloneza Ale że wszyscy muszą a on o tym nie wie to i tak zatańczy
Kij że cała ta studniówka kosztuje mase forsy

Bożenko właśnie co z ta pracą Seneszyn? Boże, nie wiem jak Ty będziesz się skupiać u niej na zajęciach czy coś, masakra

Lunek, bidulciu mi też szwankuje coś, mam od dwóch miesięcy notorycznie zatkany nos alergicznie i nic nikt nie może na to poradzić
siem nie znam totalnie na laptopach

który kolega zmącony, ten z ławki

współczuje
a ja jutro znów do lekarza

słyszałyście co sie działo w finlandzkiej szkole hm, chyba będziemy musieli z Heikkim przemyśleć gdzie posłać dzieci skoro tam tak niebezpiecznie
Plociak a Wy sie nie boicie ?
Stary 2008-09-24, 15:46   #4829
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Oj Lunku Ty to masz z tymi chorobskami Ja kiedys tez czesto chorowalam, ale od pewnego czasu jest lepiej.

Widzisz Plociaku a ja pisalam, ze znajdzie sie chetny na studniowke i mialam racje Pewnie baardzo sie ucieszy jak dowie sie o polonezie, oj biedny
Ale jakos to przezyje

A z praca dupa... Nie dzwonia Chyba zloze do wszystkich mozliwych miejsc, bedzie wieksze prawdopodobienstwo, ze ktos w koncu zadz...

Eh wiecie jak sie wkurzylam... Zobaczylam swoj plan zajec i okazalo sie, ze w piatki tez beda zajecia I jesli znajde prace to watpie, ze bede mogla brac wolne skoro i tak w weekendy nie bede pracowac.
No i nie obejrze 2wyscigow, w ta nedziele i nastepnego, za to 2ost juz tak wiec nie jest tak zle Chociaz ten co teraz bedzie chcialam obejrzec, bo w koncu bedzie inny niz zwykle.
Stary 2008-09-24, 16:27   #4830
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Oj Lunku Ty to masz z tymi chorobskami Ja kiedys tez czesto chorowalam, ale od pewnego czasu jest lepiej.

A z praca dupa... Nie dzwonia Chyba zloze do wszystkich mozliwych miejsc, bedzie wieksze prawdopodobienstwo, ze ktos w koncu zadz...

Eh wiecie jak sie wkurzylam... Zobaczylam swoj plan zajec i okazalo sie, ze w piatki tez beda zajecia I jesli znajde prace to watpie, ze bede mogla brac wolne skoro i tak w weekendy nie bede pracowac.
No i nie obejrze 2wyscigow, w ta nedziele i nastepnego, za to 2ost juz tak wiec nie jest tak zle Chociaz ten co teraz bedzie chcialam obejrzec, bo w koncu bedzie inny niz zwykle.
a już sie przyzwyczaiłam

złóż złóż

szkoda taki urok zaocznych a nie możesz nagrać
pozatym napewno na youtube coś będzie

byłam dziś u lekarza, mam nowe leki bo poprzednie nie pomogły i następną zaplanowaną wizyte

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości