![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Zgadnijcie kto ma dzis wolne??? W pracy jako tako, nudnawo trochę. W poprzedniej było bardziej śmiechowo ale sie jeszcze zobaczy jak to będzie. Dziewczyny są młodsze ode mnie (coś jak tu nie?
![]() O ile mnie pamięć nie myli to mój 700 post także ![]()
#4802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dogadasz, dogadasz ![]() ![]() No no, to pic trzeba ![]() Kuurcze, juz nie moge wytrzymac, tak mnie zeby bola ![]() A tak w ogole to niby wczoraj BMW mialo podac sklad, przynajmniej tak przetlumaczyli doktorka na Polsacie. Ale jak sie okazalo ktos zle przetlumaczyl, a sklad podadza pod koniec sezonu, heh. Ja mysle, ze oni po poprostu czekaja z decyzja Ferdka, jak sie zgodzi to go wezma, no i jak beda chcieli zaplacic mu tyle ile bedzie chcial, a pewnie niemalo. Tylke ciekawe czy Roberto zostanie, bo po jego wypowiedziach pewnosci nie mam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
jak pijemy to pijemy
![]() Jo, zobaczysz, że dogadasz się z nowymi babkami. ![]() ![]() u mnie też jest tak zimno, że tylko siedzę w koc owinięta a na dwór to nie wychodzę jak nie muszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Kaloryfery trochę ciepłe i od razu nieco lepiej na duszy
![]() Biedna Bożu, co masz z tymi zębami??? Jak jakiś stan zapalny to zaparz szałwię i popłucz sobie, może zadziała a zaszkodzić nie zaszkodzi. Co do BMW to niby negocjują z Ferdkiem i mam takie wrażenie, że jednak Nicka wywalą ale zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości. Mam nadzieję, że Roberta nie wyrzucą, bo będzie musiał jakimś złomem jeździć. Zresztą co ma być to będzie.
#4805 |
Zadomowienie
|
a ja jestem tak zmarźluch, że nawet jak grzeją się kaloryfery to siedzę w grubym golfie, pod kocem z ciepłą herbatą w kubku
![]() a może to pogoda za oknem tak na mnie działa? ![]() Bożenka, współczuję Ci z powodu tych zębów ![]() najgorsze według mnie to bóle przy okresie i ból zęba ![]() ![]() ale trzymaj się, jakoś go wyleczysz ![]() ja kiedyś miałam podobnie, bolała mnie dolna 7. ale tak, że aż miałam węzły chłonne powiększone, szyja mnie po boku tak bolała, że głową nie mogłam ruszać, też żadne tabletki i antybiotyki nie pomagały. musiałam wyrwać zęba... strasznie się bałam ale juz nie mogłam wytrzymać. tylko mi go dentystka wyrwała i jak ręką odjął ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Raczkowanie
|
Hello
Bosz jak ząbki? Mi tez wyrywali ale 6 na górze,taka cholera z niej była! Przez godzine mi ją wyrywała,a właściwie wyciagała,bo musiała zęba rozkruszyć. Ogólnie to mam słabe 6 u góry.. Ja tez ostatnio jestem zmarzluchem,ale nie mogę niestety posiedzieć sobie w domku. Do połowy października w pracy [najprawdopodobniej się powtarzam,ale nie pamietam,więc wybaczcie] :/ Jeśli chodzi o BMW to też stawiam na to,ze wywalą Quick Nicka ;p I mam nadzieje,ze duet Alonso-Kubica sprawdzi się ]:->
#4807 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o BMW to taniej byłoby wyrzucić niestety Roberta. Nickowi musieliby zapłacić 7 miliardów czy tam milionów (w każdym razie kolosalna kwota) za zerwanie kontraktu, a jakby "odchodne" Ferdka z Renówki kosztuje ich kolejne 30 (lub 300 tys - wiem, ze to różnica między 30 a 300 ale naprawde nie pamietam jakie to były kwoty, w każdym razie oczy mi wyszły jak usłyszałam). Więc Kubica byłby nieporównywalnie tańszy do wyrzucenia. Wszystko się kręci w okół pieniądza, a jak wiemy BMW i doktorek są pazerni na kase więc ... Zobaczymy
![]()
![]() |
#4808 |
Raczkowanie
|
Może i są pazerni,ale tacy kierowcy jak Ferdek i Robert to nowe mozliwosci- jeśli chodzi o rozwój samochodu, wyniki i sponsorów [gł. mam na mysli Ferdka, np. -o ile się nie mylę-bank Santander]. Poczekamy zobaczymy
![]()
#4809 |
Zakorzenienie
|
http://sport.interia.pl/formula-1/ne...baluje,1179789
Plot jak Ty go pilnujesz? I co to za problemy? Pewnie razem balujecie na tym jachcie... Co do pazerności to wolałabym jeździć lepszym bolidem nawet za mniejszą kasę. Ale ja jestem generalnie dziwna ![]()
#4810 |
Raczkowanie
|
Jo-popieeeeram
![]() To jakieś zło jest. Na moim uniwersytecie nie ma jeszcze nowego planu zajęć ![]()
#4811 |
Zadomowienie
|
Kimas baluje
![]() ![]() miejmy nadzieję, że BMW nie pozbędzie się Kubka. za dużo mogliby stracić na rzecz innych... al ja tam nie wiem co oni kombinują, trudno ich rozgryźć. a ja juz mam plan na mój pierwszy zjazd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w życiu ! za kogo Ty mnie masz ![]() dobrze że sie wcześniej nie wygadałam że w ramach Finn love byliśmy z Heikkim na tym jachcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ten jedyny ... telefon ? a tak, szukam ![]() no przecież ja mu gotuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj skończyłam praktyki ![]() ![]() ![]() teraz tylko pare dni wolnego i znowu studia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() telefon??? chyba dawno już Ci ktoś tyłeczka nie przetprzepał! ![]() a masz! za takie gadanie ![]() ![]() może i gotujesz, tylko pytanie, czy on chce to jeść ![]() Cytat:
![]() ale przynajmniej dobrze się bawiłaś przez ten czas, zdobyłaś nowe doświadczenia i miałaś świetne pożegnanie ![]() ja też za kilka dni na studia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Dacie radę dziewczyny na studiach. Będzie dobrze
![]() A już jutro wesele. Tylko zimno jest trochę ale może będzie lepiej, przynajmniej mam taką nadzieję.
#4815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() boli :p eh Tass, jak w moim podpisie love sucks ![]() ![]() obrażasz mnie takimi spostrzeżeniami ![]() ![]() no pewnie, jestem bardzo zadowolona że byłam na tych praktykach ![]() pewnie że damy ![]() Cytat:
ja tam sie nie boje studiów ![]() ![]() u mnie też zimno, jakieś 7 stopni ale mi to tam rybka, czekam już na śnieg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Wtajemniczenie
|
Hola sito amigos!
Jestem jakaś rozwalona i zupełnie mi się nie chce pisać, niby wszystko ok, ale nie mam z kim iść na studniówkę, a do wtorku muszę wpłacić zaliczkę i muszę wiedzieć czy idę sama czy z kimś.. Ale chyba powiem że idę z kimś, najwyżej wezmę jakiegoś sąsiada albo innego wieśka ![]() W szkole jakoś się fajnie zrobiło aczkolwiek zauważyłam, że strasznie łatwo mnie ostatnio rozdrażnić i pół klasy się do mnie nie oddzywa ![]() W ogóle mam dylemat życia czy sobie kupić najeczki z all czy w croppie etniesy albo dc, bo mnie naszło na buty. Ale stwierdziłam, że za dwa tygodnie pójdę robić zakupy więc jeszcze się zastanowie. Nadal nie wiem z czego zdawać mature, chodze na kółko chemiczne ale kompletnie nie wiem czy chciałabym nad tym dłużej przysiąść i zastanawiam się czy aby nie chodze na to kółko tylko dlatego że mój były kolega z ławki który nie zdał też na nie chodzi. Do biologii by mi się chciało przysiąść, ale znowu nie wiem czy dane mi jest powodzenie na maturze ![]() ![]() Właściwie to uciekłam ze szkoły i zaraz znów tam idę na ostatnią lekcje więc baj hehe ![]() Edit: aha! mam fajne fotki z bolidem, bo był u mnie pod blokiem, ale to dodam jak wroce ![]() ![]()
![]() |
#4817 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Z zebami juz na szczescie jest lepiej, w koncu te zele itp zadzialaly :P Pewnie dlatego mnie bolaly, bo dentystka zabardzo chwalila moje zeby...A ja juz wyobrazalm siebie ze sztuczna szczeka, hehehe... (ah ta moja wyobraznia ![]() To widze, ze wy troche wczesniej zaczynacie studia, bo ja mam inauguracje 27ego (tak mi sie chce tam isc, ze ohoho...). Dobrze, ze poznalam 2osoby, bo jakbym nikogo nie znala to bym sie dziwnie czula (to wszysto oczywiscie zasluga nk ![]() ![]() Tak w ogole to zanioslam cv i czekam na tel... Chociaz jesli zglosi sie tam jakas osoba z doswiadczeniem zawodowym to pewnie nie mam szans, bo niegdzie jak dotad nie pracowalam... Plotku, na pewno ktos fajny znajdzie sie na studniowke ![]() ![]() Hm a jestes dobra z chemii i z biologii? Jesli nie jestes pewna, ze dasz sobie rade to mozesz jeden przed wziasc na podst a drugi na rozsz, ale to juz Ty musisz sama zdecydowac ![]() ![]() Jak moglas uciec? Nieladnie, jaki dajesz przyklad mlodszym! ![]() Dodaj dodaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tyż nie mam z kim iść na studniówkę, aczkolwiek ja w ogóle nie chcę na nią iść, chyba że jakimś cudem mnie ktoś zaprosi z innej szkoły ![]() najeczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a może pomyśl nad tym co ja zrobiłam, że bierzesz sobie biologię R i ang R ? a z tą prezentacją to nam takie beznadziejne tematy dali, że szok ![]() niczego z tematyką wojenną ![]() ![]() jest taki jeden temat, który każe scharakteryzować i porównać bohaterów literackich w na podstawie pamiętników, dzienników i listów. i w tym temacie jedynie widzę jakąś szansę na tematykę wojenną z okresu II wojny światowej, tylko teraz muszę znaleźć jakieś zupełnie różne typy bohaterów, w sensie w jednym pamiętniku ktoś musi być załamany wojną, a drugi natomiast będzie widział jakąś nadzieję. wydaje mi się, że na tym to polega. muszę pomyśleć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
laski, ja nie maturzystka to sie nie wypowiem
![]() Bożu, ja po pierwszym zaczynam ![]() chora jestem i ide do łóżka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eee noo tego.. Powodzenie to pojęcie względne, już się uzewnętrzniałam Wam, że nie umiem chyba się zaangażować aczkolwiek wierzę, że gdyby ten mój z byłej ławki się zgodził, oddałabym mu serce swe na tę jedną noc ![]() Czy dobra to nie wiem, ale myślę że podstawy jakieś tam mam dobrze wbite w mózg więc jest szansa że byłoby ok.. Też nie wyobrażam się zdającej mat albo fiz ![]() Młodsi też są zdegenerowani ![]() Jak zgram to dodam, bo narazie zrzuciłam na drugi komputer (właśnie, mam swój komputer ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z innej szkoły? ![]() ![]() Myślisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w ogole są te tematy gdzies w necie? Albo masz je moze? Bo mam źle skserowane i pół nie widze, a chciałam przez weekend coś wybrać hehe ![]() Zdrowiej Lunek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
Ajjajajaj dagna wróciła z pracaj... lalalalala
;p Ok,ja studia zaczynam 1szego,to chyba środa? Co do matury to fajnie wziąć 'szeroki' temat a potem go zawęzić wybierając to,co Cię interesuje. Ja tam miałam coś o przedstawianiu w literaturze światów magicznych no i zrobilam sobie na postawie 'Wiedźmina' Sapkowskiego. W książkach nieobowiązkowych fajne jest to,że komisja często ich nie zna ![]() ![]() Co do innych przedmiotów to nie słuchałabym za bardzo nauczycieli,jeśli bardzo wam zależy zeby cos zdac [na jakims tam poziomie] to spróbujcie,jesli sie przyłożycie na pewno wam się uda ![]() Luna zdrowiej ![]()
#4822 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chcieć to móc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no, ale to na razie tylko plany, ja po prostu muszę mieć kilka alternatyw, inaczej nie byłam sobą ![]() Cytat:
![]() można była samemu wymyśleć, ale już daaawno skończył się na to czas ![]() mogłabym Ci to zeskanować tylko na mojej liście jest duży nagłówek z nazwą i adresem mojej szkoły, więc chyba nie wszystkie szkoły mają to samo. na dodatek nie ma żadnego tematu z ubiegłego roku, wszystko inne. pewnie dlatego, żeby nikt przypadkiem nie odkupił od kogoś. zresztą, ja tu widzę tylko biznes. wiadomo, że rzadko kiedy ktoś się bawi w to sam i najchętniej kupuje gotową tak więc na pewno poprosi o to jakiegoś nauczyciela co go nie uczy, albo zna kogoś z innej szkoły i taki nauczyciel pewnie sobie weźmie z przynajmniej 200 zł, a jakby kupił od kogoś z zeszłego roku zapłaciłby pewnie ledwo z 50. nie cierpię tej grupy zawodowej, brrr, jeszcze się podwyżek domagają. pff. Lunciu, jakbyś zdecydowała się być nauczycielem to może w jakiejś szkole językowej co ? bo mnie bezczelność i ta niczym nie poparta mania wielkości u nauczycieli publicznych mnie poraża ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam ![]() ![]() na pewno mu bardzo smacznie gotujesz ![]() zdrowiej szybciutko ![]() Plot, zadeklaruj, że idziesz z osoba towarzyszącą! Chłop zawsze się przyda ![]() ![]() a maturę to zdawaj z takiego przedmiotu, który, po 1-przyda Ci się przy rekrutacji na studia. po 2-musisz lubić ten przedmiot (tyle będzie wkuwania, że po prostu musisz to lubić już) ![]() ![]() Bożenka, fajnie, że w końcu spokój z ząbkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie uzależniłam od kupowania na allegro ![]() ![]() ![]() w tym momencie sobie przypomniałam jak nie powiedziałam swojej nauczycielce że zdaje ang roz i dowiedziała sie jak już nie można było sie wycofać ![]() Cytat:
ja to bym najbardziej chciała pracować z takimi słabszymi uczniami ![]() ![]() dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak jeszcze sie nie otruł to chyba o czymś świadczy nie ? ![]() siem postaram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Lunku mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz ![]() Ah a ja ni wiem co by tu napisac, zle ze mna jest, oj zle... Ogolnie to musze sie nacieszyc ost tyg wakacji, bo w sobote zaczynaja sie studia, a niedlugo mam nadzieje praca (jak w koncu zadz...). Bylam taka "szybka" z tym szukaniem pracy to teraz mam za swoje :P W ogole to byc moze bede miec zajecia z Senyszyn, hehe... ![]() ![]() A na niektorych portalach znowu zaczynaja plotkowac nt Kubicy... Nie wzial udzialu w testach tzn, ze odchodzi z BMW, bo we wrzesniu zespoly skupiaja sie na przyszlym sezonie i Kubica moglby jakies ich tajemnice przeniesc do innego teamu. Juz nie maja co wymyslac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żartujesz, że z tą babą będziesz mieć styczność ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie błagam, jak włączyć ć na laptopie, próbowałam wszystkiego i nic
![]() ![]() Kolega się zgodził iść ze mną na studniówke aczkolwiek powiedział, że nie będzie tańczył poloneza ![]() ![]() Kij że cała ta studniówka kosztuje mase forsy ![]() Bożenko właśnie co z ta pracą ![]() ![]() ![]() Lunek, bidulciu ![]() ![]()
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() który kolega zmącony, ten z ławki ![]() współczuje ![]() a ja jutro znów do lekarza ![]() słyszałyście co sie działo w finlandzkiej szkole ![]() ![]() Plociak a Wy sie nie boicie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zadomowienie
|
Oj Lunku Ty to masz z tymi chorobskami
![]() ![]() Widzisz Plociaku a ja pisalam, ze znajdzie sie chetny na studniowke i mialam racje ![]() ![]() Ale jakos to przezyje ![]() A z praca dupa... Nie dzwonia ![]() Eh wiecie jak sie wkurzylam... Zobaczylam swoj plan zajec i okazalo sie, ze w piatki tez beda zajecia ![]() No i nie obejrze 2wyscigow, w ta nedziele i nastepnego, za to 2ost juz tak wiec nie jest tak zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() złóż złóż ![]() szkoda ![]() ![]() ![]() pozatym napewno na youtube coś będzie ![]() byłam dziś u lekarza, mam nowe leki bo poprzednie nie pomogły i następną zaplanowaną wizyte ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.