Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-29, 16:14   #2260
chise
Wtajemniczenie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Dzień dobry

Basiu, współczuję, mam nadzieję, że wszystko się uda. Trzymam za to mocno kciuki.

Hihi, super zakupy! Pióro przecudne. Płaszczyk też - dziś oglądałam podobny tylko ciemny śliwkowy

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Doberek Ja już w pracy. Na termometrze 0 stopni.

Hmmm... ja w ogóle nie znam DW, więc brałabym go w ciemno. Próbkę Deborah zaproponowała mi Asieńka, więc jeśli się sprawdzi u mnie to wezmę go.

Ja właśnie nie wiem czy mi pasuje. Nie miałam nigdy DW dlatego trochę mimo wszystko obawiam się trafienia kulą w płot.
Ale zimnica u Ciebie aaa. U mnie było 10 stopni Asieńko, jeśli chcesz to podaj adres na pw to wyślę jutro
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Ja się najbardziej boję że se bedę strasznie świecic po tym Deborah, poczekam na twoje testy Póki co kupię Revlona bo DW nie ma
Aniu jeśli chcesz to Tobie też mogę przesłać próbkę - nie ma sprawy, tylko ja mam odcień 01, czyli beżowy, trochę w róż wpadający a 0 jest super żółty. Jak masz blisko Douglasa to warto wybrać się po odlewkę. Ale jeśli chce wiedzieć czy będzie dobrze się trzymał na buzi to z chęcią wyślę próbkę.
chise jest offline Zgłoś do moderatora