Dot.: Ile kosztuje wyprawka ?
wiecie co czytam i załamanie mnie bieże.
po co wam steryzlizatory na 6 miesiecy.po tym czasie myje sie już butelki i te wszystkie gadzety w płynie z gorącą woda.
to samo do wózków- napiszcie jak dlugo ich bedziecie ich uzywać tych w k drogich. bo jeżeli dziecko kończy około 7 miesiaca wygodna jest zwykła kryka (parasolka czy jak to tam zwią) co jest wygodne do zlożenia i wejścia chodzby do autobusie.
gratuluje wyobrażni wszystkich tym które wydały na wyprawke około 4 tys lub wiecej. ja tylu pieniedzy niewydałam nawet przez pierwszy rok życia mojego dziecka - nieweim chyba ze sa to żeczy od dolce.
i jeszcze odnoścnie lumpeksów.niechce mi sie tam wracac i cytowac poszczegolnych osób które cos tam napisałay o używanych ubrań. jakis czas temu JA nnapisałam o komisach dla dzieci gdzie chce podkreślić że to nie jest to samo co zwykły lumpeks gdzie nie wiadomo kto i gdzie te ubrania nosił. w takim komisie bynajmnie dwóch co ja bywałam są rzeczy wyprane, niektóre prawie nowe lub nowe , nie zniszczone i oddane bo poprostu dzieci szybko rosną wiec niewidze tu jakies obawy kupienia czegoś co jest w dobrym stanie i tańsze co niestety dla wiekszości społecznośći liczy sie ile pieniedzy zostanie wporfelu.
aha jeszcze jedna uwaga-butelki smoczki do nich czy te do buzi wymienia sie co trzy miesiace bez wzgledu czy sa jeszcze dobre.
nive baby uczuliły też moją córke-
poczytam jeszcze to cos dokleje.pozdrawiam
|