Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrozumieć faceta - striptiz i inne rozrywki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-03, 14:13   #121
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Zrozumieć faceta - striptiz i inne rozrywki

Cytat:
Napisane przez HELLOKITTY Pokaż wiadomość
Myślę, że nawet w bieliźnie gdybym zatańczyła albo toples ślinili by się bardzo bo tańczyć potrafię. Na mistrzostwach tańca na rurze też się nie rozbierają a faceci kwiczą z zachwytu. Szukam już zajęć erotic dance w Krakowie. Oj zaboli go ale dopiero po tym jak sam pójdzie bo bez powodu mścić się nie będę Tak, słodka zemsta. A jestem w stanie to zrobić. Będzie musiał wybaczyć jak ja jemu (to samo) albo się rozstaniemy

Ale ja nie mam zamiaru mu nic mówić. Gadać wszyscy potrafią. Zapłacę każdą cenę za jego minę. Dlatego z uśmiechem prawdziwym i złowieszczym wyślę go na tą "próbę". Znalazłam już mój erotic dance o 20 w piątki. Hihih
Cytat:
Napisane przez HELLOKITTY Pokaż wiadomość
Może szuka jakichś wrażeń.

Postanowiłam jednak za sprawą mojego kolegi z niemiec odwórcić sytuację w troszkę inny sposób. Żadna z nas na to nie wpadła. Leo stwierdził, że nic mi nie brakuje i w sam raz nadałabym się na striptizekę. Ha! I tutaj jest pytanie. Jeśli to tylko show, męska wzrokowa rozrywka to nie mógłby być o mnie zazdrosny tak ja w teorii ja nie mogę być zazdrosna o niego? Namiętnie zastanawiam się nad opcją, gdybym zatańczyła przed nim i jego kolegami. Rozstanie murowane!!! Nie wybaczyłby mi tego. Co myślicie? Troszkę w tym hipokryzji, nie? A nawet gdybym poinformowała go, że zatrudniłam się w takim klubie byłaby awantura. Ale idąc tym tokiem, że to tylko goła laska kręgi tyłkiem to o co ma się wściekać? Przecież to takie WIELKIE NIC!
Szczerze mowiac, to jest chore jak dla mnie - on w ogole nie bierze pod uwage co Ty mowisz, idzie bo idzie "tak bo tak", jakies awantury o glupi wieczor kawalerski, a teraz Ty masz taki pomysl Tak samo jak on nie szanuje Twojego zdania, to Ty pokazujesz ze tez masz swoje za uszami i na ile szanujesz jego.

Cytat:
Napisane przez euforia112 Pokaż wiadomość
Wiesz inaczej wypowie się facet koło 30 bądz starszy, który za sobą juz pewnie ma niejeden taki wyskok do klubu, różne doświadczenia a inaczej ktoś kto od 18ego roku życia ma jedną partnerkę i wciąż jest bardzo młody.
Doswiadczenia doswiadczeniami, ale skad pomysl, ze pewnie ma juz za soba nie jeden taki wypad do klubu? Nie wszystkich facetow stripkluby interesuja

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując