Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Jesienne kosmetyczne porządki :D ZAPRASZAM !!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-05, 18:41   #28
ShineStar
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Jesienne kosmetyczne porządki :D ZAPRASZAM !!

Może coś u mnie za :

21. Manhattan, Illuminate Shiny lipgloss - holograficzny błyszczyk, bardzo napigmentowany. Kolor bodjaże Rose, taki jasny róż, który nie jest bardzo wioczny na ustach, bo na pierwsz plan wychodzą te srebrne drobiny (nie jest to brokat) których nie wyczuwa się na ustach. Zużycie max. 10 % bardzo fajny ale niestety nie bardzo pasuje do mojej twarzy. Dla zainteresowanych moge zrobić zdjęcie efektu jaki daje

23. Fruttini, body spray cherry vanilla - mam z wymiany. ZOstało tyle ile na zdjęciu. Ładnie pachnie ale teraz używam innego więc ten stoi nieużywany. Nie mam do niego tej nakładki na górę i trochę nakljeka odchodzi (tak już dostałam) można zauważyć na zdjęciach. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć daty ważności. Jest jedynie napis 542016 i ten słoiczek informujący o przydatności 12 m-cy od otwarcia a mam go na pewno dużo krócej niz 12 m-cy, dlatego myslę że jest dobry. Pachnie tak samo, jednak wolę zaznaczyć że nie ma jednoznacznie wyznaczonej daty ważności
ShineStar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując