|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pudry,perfumy,kremy,peeli ng,cienie, błyszczyki
Witam wszystkie wizażanki. Dopiero zaczynam moją przygodę na wizażu więc proszę o wyrozumiałość. Jest to mój pierwszy wątek z kosmetykami. Od razu chcę zaznaczyć, że nie interesują mnie ubrania.
WISHLISTA -wszelakie błyszczyki -tusze do rzęs -podkłady -pudry Chociaż inne rzeczy też rozpatrzę ![]() Jeżeli coś się wam u mnie spodobało to najlepiej napiszcie co, oraz co możecie mi dać w zamian np. Balsam prostujący do włosów NIVEA “Efekt prostownicy” bez spłukiwania. Pozostało około70% w zamian za podkład ..... . Zawsze odpisuję u Was, a wy najlepiej u mnie. Co do kosmetyków. Paczki wysyłam przesyłką poleconą na specjalne życzenie priorytetową. Tego samego oczekuję. Staram się jak najdokładniej opisywać kosmetyki. No to chyba na razie tyle. Dzisiaj mam tylko kilka rzeczy, ale planuję dokładkę w najbliższym czasie. Legenda: czarny-wolne szary-wymienione zielony-rezerwacja czerwony-dokładka 1.Balsam prostujący do włosów NIVEA “Efekt prostownicy” bez spłukiwania. Pozostało około70% 2.Eyeliner złoty AVON. Użyty może dwa razy (opakowanie od początku było niepełne) 3.Krem nawilżająco-opalający na dzień AVON. Pozostało około 60% 4.Krem do rąk ORIFLAME. Pozostało około 70%, 5.Peeling myjący truskawkowy firmy Joanna. Zostało około 80-85%. 6.Krem nawilżający + lekki podkład Nivea Visage Young kolor natural. Trudno powiedzieć ile zostało, ale myślę, że około 85-90%. 7.Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g. Kolor BUFF 8.Puder w pędzlu ZHC kolor jasny beż. 3,5g NOWY pędzelek zafoliowany. Jego jedyną wadą jest to, że wokól opakowania jest ślad po taśmie klejącej. 9.Puder w pędzlu ZHC jasny beż, Użyty dwa lub trzy razy. Zakrętka lekko peknięta. 10.Cienie do powiek dwa kolory – pierwszy niebieski-nowy, drugi fioletowy z brokatem-raz wypróbowany. 11.Puder BUTTERFLY nr 4,kolor średni beż, bez gąbeczki, lekko zarysowane pudełko, kilka literek się starło. Pozostało około 80-85%. Mocno matujący. 12.Błyszczyk różowy perłowy, raz wypróbowany. 13.Pianka do golenia dla pań VENUS raz wypróbowana. 14. Perfumy PIRAMID, 100 ml, raz psiknięte, na kartoniku jest odbite imię Ewa ponieważ był to prezent. Leciutko starty złoty pasek na kartoniku. 15.Odżywka do włosów L'oreal Preference podkreślająca kolor 54ml-mam ją z farby do włosów 16.Nawilżający olejek do ciała w sprayu AVON-ubytek zanzaczony na zdjęciu 17. Kosmetyczka z magazynu "Twój styl" w kolorze błękitnym troszkę mniejsza niż A5 18.Naklejki na paznokcie różowo-niebieskie kwiatki 19.Naklejki na paznokcie różowo-niebieskie kwiatki 20.Naklejki na paznokcie Rózowo-biało-zielone kwiatki 21.Naklejki na paznockie na paskach różowo-białe 22.Naklejki na paznokcie na paskach niebiesko-białe
Targowisko Kosmetyki Targowisko ubrania Szukam pilnie pędzli do cienie !!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez ShineStar Czas edycji: 2008-10-16 o 17:20 Powód: Dokładka |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pudry,perfumy,kremy,peeli ng,cienie, błyszczyki
Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g. ( co to za odcien ja szukam tylko ivory)
5.Peeling myjący truskawkowy firmy Joanna. Zostało około 80-85%. Krem nawilżająco-opalający na dzień AVON. Pozostało około 60% |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie interesuje mnie:
1.Balsam prostujący do włosów NIVEA “Efekt prostownicy” bez spłukiwania. Pozostało około70% 6.Krem nawilżający + lekki podkład Nivea Visage Young kolor natural. Trudno powiedzieć ile zostało, ale myślę, że około 85-90%. Moglabym wiedziec jaki zapach maja mniej wiecej te perfumy? ;]
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Aha.
eh. przy edycji posta usunela mi sie prosba o zdjecie ;] A pasowala byCi wymianka Mgielki za balsam prostujacy i peeling myjacy z truskawka? Dorzycilabym Ci ewentualnie co tam by sie ode mnie spodobalo? ;]
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Oto podkład na dłoni. Musze jednak powiedzieć, że z natury mam bardzo, ale to bardzo jasną karnację więc jest kontrast.
|
#6 |
|
perfumove love
|
Tak najjjjjbardziej to interesuje mnie puder z minerałami. Dobrałabyś coś ewentualnie do tuszu i błyszczyka?
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Hm.. jednak boje sie zaryzykowac, te opinie nie sa zbyt przekonywujace, a ja sama tez mam raczej jasna karnacje;]
Zajzyj do mojego wczesniejszego postu i powiedz czy odpowiadala by Ci taka wymianka?
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Hm..gdybym dorzucila Ci te dwie rzeczy wymiana dla mnie bylaby troszke nieoplacalna, dlatego moze wybralabys sobie z tego 1 rzecz badz dorzucila mi puder Butterfly? ;]
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Spoko;] Czyli mgielka i blyszczyk za balsam i peeling;] To ja pisze na Pw ;]
|
#10 |
|
perfumove love
|
Przechodzimy na PW?
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Narazie podoba mi sie to:
Puder w pędzlu ZHC kolor jasny beż. 3,5g NOWY pędzelek zafoliowany. Jego jedyną wadą jest to, że wokól opakowania jest ślad po taśmie klejącej. Puder BUTTERFLY nr 4,kolor średni beż, bez gąbeczki, lekko zarysowane pudełko, kilka literek się starło. Pozostało około 80-85%. Mocno matujący
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
Pozdrawiam
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
7.Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g.
cos u mnie? |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Witam! może któryś z pudrów?
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy będzie wiadomo coś z negocjacji ?
choć ewnetulanie moge skusic się na ten butterfly
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
a co tam heh niech będzie
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
qwitaj u ciebie podoba mi sie
.Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g. jaki kolor?? 8.Puder w pędzlu ZHC kolor jasny beż. 3,5g NOWY pędzelek zafoliowany. Jego jedyną wadą jest to, że wokól opakowania jest ślad po taśmie klejącej. 13.Pianka do golenia dla pań VENUS raz wypróbowana.
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
7.Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g.- który to odcień? 2.Eyeliner złoty AVON. Użyty może dwa razy (opakowanie od początku było niepełne)
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Hej;]
Wpadlam spytac czy przesylka doszla ode mnie? ;]
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
w tym tygodniu powinna juz dojsc, bo wyslalam w piatek. Jak przyjdzie to mi nappisz a jak do piatku nie to tez ;]
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
7.Puder sypki AVON z wygładzającymi minerałami. NOWY!!! Był otwarty tylko w celu sprawdzenia koloru 15g. moze za to mam jeszcze jeden podklad do jasnej cery chcesz ci moge jego zdjecie jutro przesłać
TyGrYSeK Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic mnie nie zainteresowało
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Dokładka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Pozdrawiam

www.lk-bizuteria.otwarte24.pl