Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-09, 20:31   #1097
anah
Zakorzenienie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
sms od Iwy:

Hej dziewczyny. jestem na patologii-hipotrofia płodu. czekam na kroplówkę a popołudniu mają mi sprawdzić te przepływy to pewnie podejmą jakąś decyzję. pzdr. Iwa
trzymaj się dzielnie Iwa

Cytat:
Napisane przez izuxyz Pokaż wiadomość
Ja z kolejnym zapytaniem do doświadczonych mam - mojej małej dosyć mocno łuszczy się skóra na brzuszku i na nózkach w zagięciu tam gdzie łydka łączy się ze stópką... Czy to normalne czy może jakaś choroba? Dodam że do tej pory kąpaliśmy ją w Balneum i po tym niczym nie smarowalismy bo tak poleciła położna (mała miała rumień)- może jej w ten sposób przesuszyliśmy skórkę? Dziś wymyjemy ją chyba mydełkiem i naoliwimy... zobacze czy to coś zmieni...
Swietnie działa też Alantan Plus maść. W ogóle to ta maść jest dobra na wiele rzeczy. Poranione brodawki, czerwoną pupę dzidzi, suchą skórę.

Mój Maćko nie mógł się dzisiaj po kąpieli porządnie najeść. Jeden cyc, drugi i potem jeszcze raz ten pierwszy bo może coś tam już się naprodukowało. Zaraz zacznę myśleć, ze mam za mało pokarmu. Na razie śpi. Zobaczymy na ile mu to wystarczy.
anah jest offline Zgłoś do moderatora