|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa
sms od Iwy:
Hej dziewczyny. jestem na patologii-hipotrofia płodu. czekam na kroplówkę a popołudniu mają mi sprawdzić te przepływy to pewnie podejmą jakąś decyzję. pzdr. Iwa
|
trzymaj się dzielnie Iwa
Cytat:
Napisane przez izuxyz
Ja z kolejnym zapytaniem do doświadczonych mam - mojej małej dosyć mocno łuszczy się skóra na brzuszku i na nózkach w zagięciu tam gdzie łydka łączy się ze stópką... Czy to normalne czy może jakaś choroba? Dodam że do tej pory kąpaliśmy ją w Balneum i po tym niczym nie smarowalismy bo tak poleciła położna (mała miała rumień)- może jej w ten sposób przesuszyliśmy skórkę? Dziś wymyjemy ją chyba mydełkiem i naoliwimy... zobacze czy to coś zmieni...
|
Swietnie działa też Alantan Plus maść. W ogóle to ta maść jest dobra na wiele rzeczy. Poranione brodawki, czerwoną pupę dzidzi, suchą skórę.
Mój Maćko nie mógł się dzisiaj po kąpieli porządnie najeść. Jeden cyc, drugi i potem jeszcze raz ten pierwszy bo może coś tam już się naprodukowało. Zaraz zacznę myśleć, ze mam za mało pokarmu. Na razie śpi. Zobaczymy na ile mu to wystarczy.
|