2008-10-14, 00:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
to w sumie jak ja tylko u nie jakoś gorzej z promotorem, bo on rzadko u mnie na wydziale bywa wiec nie ma mnie kto gonić 
Cytat:
Napisane przez anniaa
dziewczyny z k-ce musimy sie kiedys spotkac 
ja czesto mam wrazenie , że widze Lolcie w centrum hehe
|
koniecznie!! jak Mango wróci z Niemiec to zarządzam spotkanie 
ja Was wszędzie widzę i cały czas 
Cytat:
Napisane przez Spaza
w takim razie poproszę o pw  swoim też się chętnie podzielę
|
zaraz PW poleci 
ktoś jeszcze chętny? 
Cytat:
Napisane przez Spaza
dziś po ćwiczeniach zerwałam się z 2 wykładów  jednak co za dużo to nie zdrowo  już w drugim tygodniu zajęć zrywać się, aż strach pomyśleć co będzie potem 
a teraz nauka, dużo nauki...  a słyszałam, że u nas 3 rok to odpoczynek w stosunku do drugiego, tyle czemu ja tego nie widzę
|
to nie będzie pocieszające, ale u mnie np to właśnie 3 rok uchodzi za najgorszy i zupełnie się to potwierdziło 
Cytat:
Napisane przez schism_
W mieszanym nastroju udałam się na spacer po gdańskiej starówce,ciacho u Grycana , kontemplując w ciszy miniony czas. Tak się śmiesznie składa,że dziś mija dokładnie 5 miesięcy od wiekopomnej operacji , wiele się odtąd pozmieniało,
przede wszystkim prawie już wydobrzałam,zaczynam powoli cieszyć się urokami życia,doceniam pozornie nic nieznaczące błahostki,kto wie czy nie mając za sobą tych doświadczeń byłabym tak jak obecnie,harda,zdystansowa na .
Szczerze wątpię.
|
tak to właśnie jest e traumatyczne przeżycia nas zmieniają byle pozytywnie i do przodu...
a swoją drogą już 5 miesięcy jak to zleciało 
Cytat:
Napisane przez malinka_86
co do smutków - chyba współlokator mnie wyczuł bo kupił pepsi, będziemy siedzieć we trójkę oglądać Hellboya i pić fikołki 
|
ale fajnie 
Cytat:
Napisane przez Spaza
a tak w ogóle wie ktoś gdzie się Madame podziewa?
|
te się nad tym zastanawiałam dziś
Cytat:
Napisane przez agolek
uwierz mi,ze bys nie chciala
|
a może jednak 
Cytat:
Napisane przez agolek
ale fajna nazwa  i wogole to ja nigdy nie bylam w wege barze,smacznie napewno?co jadlas dobrego?
|
to bardzo sławne miejsce w Katowicach pełna nazwa to Złoty Osioł 
a jadłam zapiekankę makaronową ze szpinakiem i pomidorami za każdym razem jak tam jestem to staram się próbować czegoś nowego, ale zawsze jest pysznie 
Cytat:
Napisane przez agolek
dostalam dzis fotki ze slubui prezentacje taka z muzyka  piekne...az sie nie chce wierzyc ze to ja na zdjeciach niektorych..taka po obrobce,jak modelka jakas zdjecia naprawde przepiekne..
|
z miłą chęcią bym obejrzała 
Cytat:
Napisane przez agolek
a za 17 dni wakaaaaaacje
|
zasłużone w pełni 
Cytat:
Napisane przez Milka19
Taaaaaaaaaaaak, za 17 dni mamy wakacje Dobrze, że Agolku napisałaś Bo ja taka roztrzepana ostatnio jestem Jak ten czas szybko leci, dopiero co skończyło się leniuchowanie, a tu znowu się zaczyna
|
a ja tam nie mam wakacji <foch> 
Byłąm na pierwszym angielskim zmienili nam lektorów, trochę żałuję, bo z tamtymi były fajne zajęcia, no ale zobaczy się jak będzie jedynie mój poziom wiedzy mnie załamuje, bo coś się słabo widzę na tym egzaminie FCE (a już powinnam była go dawno zrobić, wstyd normalnie )
a wieczór spędziłam na czytaniu materiałów na psychologię, żeby mieć z głowy 
dobrej nocki
|
|
|