![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry!
Dzisiaj tylko na chwilkę, bo za 2 h do zboru , później lecę skserować materiały i... nauka ![]() Oby dzisiaj nie bylo pogody, bo nie wysiedzę i TŻ-a na spacer wyciągnę ![]() Jakieśśniadanie wykombinować i fruuu ![]() ![]()
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to za zbór nefre ?;>kiedys cos pisałas ale zapomniałam ![]() zastanawiam sie co to znaczy wiedza na podstawie5klasy szkoły podstawowej ![]() ![]() ![]() w ogóle TZ mnie denerwuje..wczoraj piszemy smsy wieczorem,i mu napisalam zeby wszedl na gg to pogadamy ,a ze on lezal w lozku to mu sie nie chciało,i zamiast sie przyznac to krecil ze "bedzie mu bardziej smutno ze mna gadac na gg bo teskni" ![]() ![]() w ogole dzis nie mogłam zasnac ![]() ![]() ![]() ![]() "sasziedzi sie skarza ze jest u Was za głosno. nie moga sie skarzyc ze jest za glosno,bo ja spałam,a pan mnie obudził. a wpsoółlokatroka jest? nie ma. nie ma? no nie ma. ale skarza sie ze jest za głosno i ja musze zainterweniowac. no ale mówie panu ze ja spalam ale mnie pan obudził.moze pan przyjsc i sprawdzic ze nie ma zadnej iimprezy i jest cicho. tak? tak. to ja tam zaraz kogos wysle do pani." ![]() ![]() ![]() ![]() za 2min pukanie do drzwi,ja na wpół slepa i spiaca w pizamie z rozwiechrzonym włosem,jakis koles stoi za drzwiami i sie pyta czy moja współlokatorka jest,ja mowie ze nie ma,i czy to on dzwonił,on mowi ze go wysłali z rady mieszkanców,i ze ten akademik jest pop***** i zyczyl mi dobrej nocy. ![]()
![]() |
#1773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! Dzisiaj tylko na chwilkę, bo za 2 h do zboru , później lecę skserować materiały i... nauka ![]() Oby dzisiaj nie bylo pogody, bo nie wysiedzę i TŻ-a na spacer wyciągnę ![]() [/quote] owocnej nauki zycze w takim razie ![]() dzien dobry, ja wlasnie dostalam okres co usprawiedliwia te 2 kilo slodyczy na noc wczoraj ![]() jestem zla,spuchnieta i drazliwa jak diabli..Ide zaraz zrobie jakies sniadani,potem pojedziemy po maski z TZtem. W sumie to dobrze,ze mam ten okres teraz bo to oznacza,ze nie bede miala na wakacjach za 3 tyg! ![]() mielgo dzionka kochane ![]()
![]() |
#1774 | |||||||
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie pogoda boska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie nic ciekawego, snuję się od rana ![]() ![]() udanej niedzieli ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Raczkowanie
|
Wstałam godzinę temu
![]() Wczoraj pogoda wiosenna, dziś szarówa jakaś ![]() Ewusia - po obronie z pewnością będzie jeden wielki reset ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
Szieeeasz _^_
I kolejny tydzień dobiega końca . Na szczęście intensywniejszy niż poprzednie ![]() Czwartek wieczór udałam się na integrację do Gdańska, zjawiło się tylko 12 osób z innych grup,jako że co niektórzy nas mylnie poinformowali ![]() Pierw wybyliśmy do małego pubu na alko i ploty, towarzystwo wydało mi się spoko,acz trzymałam się z boku z wiadomego powodu, co jak co ale nie wytrzymuję tej sytuacji,w której pewien chwilowy defekt ,blokuje mi bycie sobą,pełną życia przebojową dziewczyną ,w zamian za to siedzę nieśmiało z boku bo wstydzę się odezwać bo to i widać i słychać ![]() Potem z czterema innymi wybyłam do klubu przy starówce, na tańce i inne swawole w rytm hitów i (s)shitów lat 80-tych i 90-tych, ciut się wyszalałam, wdając sie pod koniec w luźną konwersację z nimi, dostrzegłam porozumiewawcze spojrzenia i sardoniczne uśmieszki ,ale cóż. Kij z nimi ![]() W domu czekała mnie mała scysja z matką,która nie może pogodzić sie z tym,że jej córkę wywiewa z domu,korzysta z życia,używek (w sumie z umiarem xP) et.c Jednakże: 'Krowa,która dużo ryczy,mało mleka daje' ![]() W piątek skacowana i niewyspana zjawiłam się na nieobowiązkowych wykładach z historii kultury, wiadomo przystojny i pozytywnie zakręcony wykładowca ^^ Co rusz poruszał temat seksu,intymności e.tc ![]() W sumie ma rację ![]() Potem biegiem do klubu studenckiego po bilet na koncert Cool Kids Of Death i Dick4Dick,zahaczyłam też o Galerię Bałtycką,w celu nabycia nowego albumu Golden Life (całkiem,całkiem ![]() Sobotę odsypiałam i wieczorem do Gda, wraz z kilkoma dziewczynami z roku zabawiłyśmy się na wspomnianym koncercie. CKOD wypadli bosko *_* Miałyśmy to szczęście,że zajęłyśmy se miejsce tuż przy scenie z boku,tak że ominął nas ścisk i pogujące tłumy. Początkowo napstrykałam ze 20 zdjęć ich basisty Kuby Wandachowicza,gdy majstrował coś przy instrumencie ![]() Już po stojąc w kolejce po autograf na mega dużym plakacie kątem oka dostrzegłam dwóch gitarzystów Golden Life właśnie xD Kolesie są z 3city, ww basista napisał kilka tekstów na ich nowy cd . Po minutach boczenia się nieśmiało podeszłam do K.W po podpis, przyznam,że dokonał go zaiste starannie i przeciągle B-) Potem stałam gdzieś z boku czekając aż na resztę dziouch ,patrzę a ten się na mnie spoziera ![]() Potem drugi raz,gdy kupowałam ich t-shirt niezdarnie targając w ręku plik dziesięciozłotóweka i gdy poprawiałam swą kurtkę, co jak co ale strój miałam 'niecodzienny' ciut luznawe szare rurki w czarną lamparcią cętkę,t-shirt, brązowo-złowa bluza adidas Originals z lampasami ,ciemnofioletowe paznokcie i mocno podkreślone oczy _^_ Pod koniec gdy wyszedł chyba na zaplecze, ów przelazł blisko mnie,że aż się ciut speszyła. No cóż, fajny chłopczak,ale 33letni,żonaty więc xP Swoją drogą wśród publiki wypatrzyłam kilku równie godnych uwagi samców ![]() Dziś oddaję się chill'outowi i odganiam od siebie myśl,że nie przeczytałam obowiązkowo zadanych stu stron podręcznika o teorii literatury XXIw na ćwiczenia z analizy tekstu (ba ani go nie kupiłam,ani nie wypożyczyłam ![]() Kiego się będę przemęczać x> Miłej niedzieli dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
![]() Laski, wkurzacie mnie ![]() Znów wchodzę z nadzieją krótkiego relaksu, a tu do poczytania raptem jeden post (ale za to jaki długi, Schism ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy wszystkim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie też ![]() i się nie tłumaczcie że się nie możecie wdrożyć bo tu już nie ma się w co wdrażać prawie ![]() BTW gdzie się Lolcia podziewa ![]() ![]() ![]() już nie mówiąc o reszcie wyżej wymienionej ![]() ![]() wróciłam do siebie i jak dorwałam kompa to nawet nie zauważyłam jak wieczór minął ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
A ja tu ciągle Was podglądaM,ale siedzę tak cichaczem
![]() Jakoś się u mnie sytuacja poprawiła ![]() ![]() Przesyłam Wam jego zdjęcie[nie,to nie ja jestem taka mała ![]() ![]() ![]() Poza tym dostałam wczoraj okres,którego nie miałam w ogóle w zeszłym miesiącu ![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz zbieram się do szkoły ![]() Miłego Dnia ![]()
#1780 |
Zakorzenienie
|
Lolcia- jaaaaaki misio
![]() Yhh dzisiaj wf w salonie fitness mam a pozniej niby na analize leków.. Hm.. chyba sobie odpuszcze ==' Jak po siłowni mogęiść na jakiekolwiek zajęcia, hm?;D Lecę kombinować śniadanie i bzium . Mi się nie chceeeeeeeeeeeee ![]()
#1781 |
Zakorzenienie
|
Ej!
To moje ulubione skarpetki,wypraszam sobie ![]() Ja dzisiaj tylko na 4 lekcje,a jutro wolne ![]() ![]()
#1782 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ale zamułę mam nic mi się nie chce, siedzę na uczelni i mam mega masakrę! NUDA... pozaytm ostatnie dni były maxymalnie ciężkie psychicznie, dlatego nie pisałam... ![]()
#1783 | |
Wtajemniczenie
|
wlasnie mam dokladanie to samo uczucie...ze mi sie nieeeeee chce.....
![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, no rzeczywiscie cichutko tu wczoraj bylo... ![]() ![]() czas stawic czolo rzeczywistosci!najgorszy poniedzialek a potem juz luuzik ![]() milego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#1784 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do słodyczy to ja też zawsze jem słodkie w okres, taki czas po prostu ![]() aleee się wyspałam ![]() ![]() ![]() miłego dnia Słoneczka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Odpuściłam sobie analizę
![]() TŻ się rochorował i ktoś musi się nim opiekować ^^ ![]()
#1786 |
Zakorzenienie
|
jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o faceta... niestety ani nie tż a teraz to się już obawiam, że nawet i nie kumpel...
#1787 |
♥
|
witam
![]() ![]() lolciu spózione ale szczere zyczonka wszystkiego naj ![]() ![]() Ewus : ta nowa pani z łaciny jest spoko. co lekcje kartkówka ![]() Nefre ładnie sie objasz hehe :P no ale pewnie Tz wazniejszy ![]() malinko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Karolinko sto lat ![]() ![]() ![]() Ewuś zaraz wyślę priva z numerem telefonu i liczę na to samo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Tż-et chory a bawi się w role opiekuna ,bo mnie strasznie okresowo brzuch boli,nawet poświęcił się i masował mi brzuch przez godzinke kiedy ja spałam w najlepsze,mój kochany ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||||||
Raczkowanie
|
[/quote]
![]() chiba poskutkowało ![]() Cytat:
![]() I spóźnione życzonka Kochana, zdrówka, szczęścia i dużo miłości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymaj sie... ![]() Cytat:
![]() Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej. Wstałam dziś po 12 (znowu ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki Dziewuchy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | ||||||
Zakorzenienie
|
słusznie
![]() Cytat:
![]() chyba postanowiła Was porządnie tej łaciny nauczyć ![]() Cytat:
aleś zapracowana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie.. ale w sumie ja się edukować będę jutro i wolnego nie mam... czyżby6m nie należała do narodu? ![]() Cytat:
![]() ![]() już wpisałam Twój numer i mój jest bez zmian czyli wszystko gra ![]() czyli jednak sianie terroru jest skuteczną metodą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a z kolegą to trzeba delikatnie aczkolwiek stanowczo ![]() dzięki temu ze wróciłam wcześniej z praktyk to poszłam sobie na obiad do Osła (baru wegetariańskiego) bo dawno nie byłam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że z babcią OK ![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno przed wakacjami, a tak szczerze to najszybciej jak to tylko możliwe, chce mieć to szybko z głowy ![]() Numer zapisany ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
♥
|
dziewczyny z k-ce musimy sie kiedys spotkac
![]() ja czesto mam wrazenie , że widze Lolcie w centrum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś po ćwiczeniach zerwałam się z 2 wykładów ![]() ![]() ![]() a teraz nauka, dużo nauki... ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
Czeeeść ;]]
Wizażanki z 3city też mogłyby kiedyś zgadać się na kawę czy ciacho czyż nie ![]() No i mamy kolejny tydzień . Jak zwykle nie obyło się bez "niespodzianek". Spóźniłam się 20min na wykład z historii literatury ;P Wchodzę wszystkie miejsca na pierwszy rzut oka zajęte, wtem jedna dziewczyna wskazuje na jedno wolne ,akurat blisko drzwi wejściowych ,więc idę. Patrzę a obok siedzi X' z drugiej strony jakiś inny normalniejszy osobnik, no to siadam po środku =.=' Resztę czasu spędziłam na bazgroleniu czegoś w notatniku, podczas gdy owy, skrupulatnie notował słowo w słowo to co raczyła rzec pani profesor wiercąc się przy tym jak mucha w smole Oo Pff artysta ![]() Przerwę spędziłam na luźnej pogawędce z dziewczyną,którą poznałam na koncercie CKOD, zaiste ich maniaczką (ale Nine Inch Nails też ;D), kątem oka dostrzegłam,że M na mnie spoziera. ;f Odbębniłam' 90min kolejnych zajęć i jak na wolnego ptaka przystało ulotniłam się B-) Fakt faktem,że przede mną były 3 godziny ćwiczeń w tym jedne obowiązkowe,ale od czego jest instytucja pisemnego usprawiedliwienia W trakcie 'pobytu' koło szatni, dziwnym trafem ów kręcił się to tu to tam, niby z resztą grupy,ale kutwa go mać, szpiclował gdzież to się panna Adrianna wybiera ![]() Bosko. W mieszanym nastroju udałam się na spacer po gdańskiej starówce,ciacho u Grycana , kontemplując w ciszy miniony czas. Tak się śmiesznie składa,że dziś mija dokładnie 5 miesięcy od wiekopomnej operacji , wiele się odtąd pozmieniało, przede wszystkim prawie już wydobrzałam,zaczynam powoli cieszyć się urokami życia,doceniam pozornie nic nieznaczące błahostki,kto wie czy nie mając za sobą tych doświadczeń byłabym tak jak obecnie,harda,zdystansowa na . Szczerze wątpię. Dobra kończę już swój post filozoficzny wywód, czas na relax,zwłaszcza po czwartej w tym dniu piekielnej awanturze z matką, szczegóły pominę ![]() Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
anniaa, ewusia, spaza - dziękuję
![]() Lolcia - ale masz misssssssssia ![]() ![]() ![]() co do smutków - chyba współlokator mnie wyczuł bo kupił pepsi, będziemy siedzieć we trójkę oglądać Hellboya i pić fikołki ![]() Milka - na pewno nie będzie, aż tak źle ![]() ![]() ![]()
#1797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zadomowienie
|
No właśnie
![]() BTW. o ile się nie mylę, zajęcia z dziennikarstwa ma w tym samym budynku co Ja,acz jeszcze żem na nią nie wpadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Spaza- Na Zaspie ,tam koło szkół elektro-mechanicznych ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.