Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-12, 06:47   #1771
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzień dobry!

Dzisiaj tylko na chwilkę, bo za 2 h do zboru , później lecę skserować materiały i... nauka
Oby dzisiaj nie bylo pogody, bo nie wysiedzę i TŻ-a na spacer wyciągnę

Jakieśśniadanie wykombinować i fruuu

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 08:00   #1772
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Dzisiaj tylko na chwilkę, bo za 2 h do zboru , później lecę skserować materiały i... nauka

Jakieśśniadanie wykombinować i fruuu

Znam ten ból u mnie tez dzis nauka bedzie...
A co to za zbór nefre ?;>kiedys cos pisałas ale zapomniałam

zastanawiam sie co to znaczy wiedza na podstawie5klasy szkoły podstawowejtaka bardzo ogólna?Bo mam kolosa z biomedycznych podstaw rozwoju o układach człowieka i gosc kazał nam sie nauczyc tak zeby wiedza byla na poziomie5klasy szkoły podstawowej,to chyba trzeba wiedziec z czego sie składaja i jaka jest ich funkcjanaucze sie za mało i nie zdam

w ogóle TZ mnie denerwuje..wczoraj piszemy smsy wieczorem,i mu napisalam zeby wszedl na gg to pogadamy ,a ze on lezal w lozku to mu sie nie chciało,i zamiast sie przyznac to krecil ze "bedzie mu bardziej smutno ze mna gadac na gg bo teskni" gó.wno prawda,jakby teksnił to by w podskokach latał na to gg nie to co M...z nim gadałam cieraz do 2 w nocy ad ranem...

w ogole dzis nie mogłam zasnaca jak juz zasypialam to telefona tu portier dzwoni zeby nas uciszyc bo sasiedzi sie skarza ze za głosno.z tym ze glosno nie było bo swiatlo było zgaszone a ja sama wwpokoju lezałam i zasypiałam .Wiec na pół spiaco rozmawiam z tym portierem..
"sasziedzi sie skarza ze jest u Was za głosno.
nie moga sie skarzyc ze jest za glosno,bo ja spałam,a pan mnie obudził.
a wpsoółlokatroka jest?
nie ma.
nie ma?
no nie ma.
ale skarza sie ze jest za głosno i ja musze zainterweniowac.
no ale mówie panu ze ja spalam ale mnie pan obudził.moze pan przyjsc i sprawdzic ze nie ma zadnej iimprezy i jest cicho.
tak?
tak.
to ja tam zaraz kogos wysle do pani.":eek :

za 2min pukanie do drzwi,ja na wpół slepa i spiaca w pizamie z rozwiechrzonym włosem,jakis koles stoi za drzwiami i sie pyta czy moja współlokatorka jest,ja mowie ze nie ma,i czy to on dzwonił,on mowi ze go wysłali z rady mieszkanców,i ze ten akademik jest pop***** i zyczyl mi dobrej nocy.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 09:04   #1773
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
moi rodzice są kochani, normalnie z taką radością mnie powitali, jakby mnie rok nie widzieli a tylko 2 tygodnie minęły wpędziliśmy barzo miły wieczór przy winku
super tacy Rodzice to skarb co? ja tez kocham jezdzic do domu..zawsze siedzimy do pozna przy kolacji i winku i gadamy,gadamy...Ehh... nienawidze biyc daleko..

Dzień dobry!

[/quote]

owocnej nauki zycze w takim razie

dzien dobry,

ja wlasnie dostalam okres co usprawiedliwia te 2 kilo slodyczy na noc wczoraj
jestem zla,spuchnieta i drazliwa jak diabli..Ide zaraz zrobie jakies sniadani,potem pojedziemy po maski z TZtem.

W sumie to dobrze,ze mam ten okres teraz bo to oznacza,ze nie bede miala na wakacjach za 3 tyg!

mielgo dzionka kochane
Stary 2008-10-12, 12:27   #1774
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

CIeszę się, że wszystko u CIebie dobrze. I gratuluję zamknięcia sesji.
a dziękuję trochę późno ale i tak wcześniej niż w zeszłym roku

Cytat:
Ja już nie mogę wysiedzieć i z niecierpliwością czekam jakiejś imprezki. Tak jak wczoraj pisałam - pewnie dopiero po obronie (Chociaż w zasadzie to to już całkiem niebawem ).
ale za to po obronie to co najmniej tydzień imprezowania musi być, jak nie dwa

Cytat:
Dzień dobry!

jakiś mały spacer w przerwie naukowania nawet wskazany byłby

u mnie pogoda boska

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

zastanawiam sie co to znaczy wiedza na podstawie5klasy szkoły podstawowejtaka bardzo ogólna?Bo mam kolosa z biomedycznych podstaw rozwoju o układach człowieka i gosc kazał nam sie nauczyc tak zeby wiedza byla na poziomie5klasy szkoły podstawowej,to chyba trzeba wiedziec z czego sie składaja i jaka jest ich funkcjanaucze sie za mało i nie zdam
no nie wiem co to może znaczyć, ale sądzę że to takie zupełnie podstawy nie będą, bo wykłądowcy mają inne mniemanie na temat nauczania. Kiedyś trzeba było umieć wiecej w podstwówce, teraz praktycznie nic....
Cytat:
w ogóle TZ mnie denerwuje..wczoraj piszemy smsy wieczorem,i mu napisalam zeby wszedl na gg to pogadamy ,a ze on lezal w lozku to mu sie nie chciało,i zamiast sie przyznac to krecil ze "bedzie mu bardziej smutno ze mna gadac na gg bo teskni" gó.wno prawda,jakby teksnił to by w podskokach latał na to gg nie to co M...z nim gadałam cieraz do 2 w nocy ad ranem...
oj nieładnie z jego strony...

Cytat:
za 2min pukanie do drzwi,ja na wpół slepa i spiaca w pizamie z rozwiechrzonym włosem,jakis koles stoi za drzwiami i sie pyta czy moja współlokatorka jest,ja mowie ze nie ma,i czy to on dzwonił,on mowi ze go wysłali z rady mieszkanców,i ze ten akademik jest pop***** i zyczyl mi dobrej nocy.
dziwne akcje tam macie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
super tacy Rodzice to skarb co? ja tez kocham jezdzic do domu..zawsze siedzimy do pozna przy kolacji i winku i gadamy,gadamy...Ehh... nienawidze biyc daleko..
ano rzadko kto ma taki kontakt z rodzicami, dlatego bardzo to doceniam

Cytat:

W sumie to dobrze,ze mam ten okres teraz bo to oznacza,ze nie bede miala na wakacjach za 3 tyg!
czyli nie ma tego złego

u mnie nic ciekawego, snuję się od rana zaraz pójde pomóc mamie w obiedzie i wracam do Kato. Umawiam się właśnie z TŻ-em żebyśmy razem jechali (bo on do akademika wraca też przez Kato) i próbuję go nakusić zeby wpadł na troche do mnie zanim pojedzie do Gliwic, ale chyba mi się nie uda bo ma dużo pracy... peszek

udanej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 12:38   #1775
yerba
Raczkowanie

Wstałam godzinę temu

Wczoraj pogoda wiosenna, dziś szarówa jakaś

Ewusia - po obronie z pewnością będzie jeden wielki reset , bo w ostatnich miesiącach miałam naprawdę dużo różnych stresów i chcę się z nimi już rozprawić i wyrzucić z umysłu..
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 14:48   #1776
schism_
Zadomowienie

Szieeeasz _^_

I kolejny tydzień dobiega końca .
Na szczęście intensywniejszy niż poprzednie

Czwartek wieczór udałam się na integrację do Gdańska, zjawiło się tylko 12 osób z innych grup,jako że co niektórzy nas mylnie poinformowali
Pierw wybyliśmy do małego pubu na alko i ploty, towarzystwo wydało mi się spoko,acz trzymałam się z boku z wiadomego powodu, co jak co ale nie wytrzymuję tej sytuacji,w której pewien chwilowy defekt ,blokuje mi bycie sobą,pełną życia przebojową dziewczyną ,w zamian za to siedzę nieśmiało z boku bo wstydzę się odezwać bo to i widać i słychać
Potem z czterema innymi wybyłam do klubu przy starówce, na tańce i inne swawole w rytm hitów i (s)shitów lat 80-tych i 90-tych, ciut się wyszalałam, wdając sie pod koniec w luźną konwersację z nimi, dostrzegłam porozumiewawcze spojrzenia i sardoniczne uśmieszki ,ale cóż. Kij z nimi

W domu czekała mnie mała scysja z matką,która nie może pogodzić sie z tym,że jej córkę wywiewa z domu,korzysta z życia,używek (w sumie z umiarem xP) et.c
Jednakże:
'Krowa,która dużo ryczy,mało mleka daje'
W piątek skacowana i niewyspana zjawiłam się na nieobowiązkowych wykładach z historii kultury, wiadomo przystojny i pozytywnie zakręcony wykładowca ^^
Co rusz poruszał temat seksu,intymności e.tc Podsumowując,że jest to ważny element życia codziennego,kultury nader pomijany,uznany za tabu,które w gruncie rzeczy wypadałoby przełamać ..
W sumie ma rację
Potem biegiem do klubu studenckiego po bilet na koncert Cool Kids Of Death i Dick4Dick,zahaczyłam też o Galerię Bałtycką,w celu nabycia nowego albumu Golden Life (całkiem,całkiem )
Sobotę odsypiałam i wieczorem do Gda, wraz z kilkoma dziewczynami z roku zabawiłyśmy się na wspomnianym koncercie.
CKOD wypadli bosko *_* Miałyśmy to szczęście,że zajęłyśmy se miejsce tuż przy scenie z boku,tak że ominął nas ścisk i pogujące tłumy.
Początkowo napstrykałam ze 20 zdjęć ich basisty Kuby Wandachowicza,gdy majstrował coś przy instrumencie
Już po stojąc w kolejce po autograf na mega dużym plakacie kątem oka dostrzegłam dwóch gitarzystów Golden Life właśnie xD Kolesie są z 3city, ww basista napisał kilka tekstów na ich nowy cd .
Po minutach boczenia się nieśmiało podeszłam do K.W po podpis, przyznam,że dokonał go zaiste starannie i przeciągle B-) Potem stałam gdzieś z boku czekając aż na resztę dziouch ,patrzę a ten się na mnie spoziera
Potem drugi raz,gdy kupowałam ich t-shirt niezdarnie targając w ręku plik dziesięciozłotóweka i gdy poprawiałam swą kurtkę, co jak co ale strój miałam 'niecodzienny' ciut luznawe szare rurki w czarną lamparcią cętkę,t-shirt, brązowo-złowa bluza adidas Originals z lampasami ,ciemnofioletowe paznokcie i mocno podkreślone oczy _^_
Pod koniec gdy wyszedł chyba na zaplecze, ów przelazł blisko mnie,że aż się ciut speszyła.
No cóż,
fajny chłopczak,ale 33letni,żonaty więc xP
Swoją drogą wśród publiki wypatrzyłam kilku równie godnych uwagi samców

Dziś oddaję się chill'outowi i odganiam od siebie myśl,że nie przeczytałam obowiązkowo zadanych stu stron podręcznika o teorii literatury XXIw na ćwiczenia z analizy tekstu (ba ani go nie kupiłam,ani nie wypożyczyłam ) oraz nie sporządziłam notatek na inne zajęcia.
Kiego się będę przemęczać x>

Miłej niedzieli dziewczyny
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-12, 23:14   #1777
yerba
Raczkowanie

Laski, wkurzacie mnie

Znów wchodzę z nadzieją krótkiego relaksu, a tu do poczytania raptem jeden post (ale za to jaki długi, Schism ; przy moim obecnym zastoju imprezowym - szczerze zazdroszcze koncertu ).

Dobrej nocy wszystkim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 00:19   #1778
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Dziś oddaję się chill'outowi i odganiam od siebie myśl,że nie przeczytałam obowiązkowo zadanych stu stron podręcznika o teorii literatury XXIw na ćwiczenia z analizy tekstu (ba ani go nie kupiłam,ani nie wypożyczyłam ) oraz nie sporządziłam notatek na inne zajęcia.
Kiego się będę przemęczać x>

zdecydowanie miałaś po czym odpoczywać popieram, studenckie życie należy zaczynać imprezowo

Cytat:

Laski, wkurzacie mnie

mnie też

i się nie tłumaczcie że się nie możecie wdrożyć bo tu już nie ma się w co wdrażać prawie
BTW gdzie się Lolcia podziewa która notabene miała urodziny w zeszłym tygodniu ( )
już nie mówiąc o reszcie wyżej wymienionej oj Dziewczyny, bo będzie bicie

wróciłam do siebie i jak dorwałam kompa to nawet nie zauważyłam jak wieczór minął ale normalnie zaczyna to trochę wyglądać jak porządek czyli jest dobrze a jutro na praktyki... na szczęście na popołudnie wiec się wyśpię

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-13, 05:44   #1779
LoLcIa123
Zakorzenienie

A ja tu ciągle Was podglądaM,ale siedzę tak cichaczem
Jakoś się u mnie sytuacja poprawiła na urodziny dostałam wielgaśnego misia od Tż-eta ,takiego z smyka ,który siedzi na samym dole półek ,nazwaliśmy go Maurycy
Przesyłam Wam jego zdjęcie[nie,to nie ja jestem taka mała] Ewciu dziękuje za pamięc
Poza tym dostałam wczoraj okres,którego nie miałam w ogóle w zeszłym miesiącu w ogóle po ED mam bardzo rozregulowany,raz słaby raz powódź u ginekologa byłam,teraz mam zlecone zrobienie badania poziomu hormonów we krwi i usg dopiero na listopad a na badania poziomu hormonów chciałam iśc w tym tygodniu ,ale nie wiem czy mogę iśc podczas okresu?.
No to teraz zbieram się do szkoły
Miłego Dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00444.jpg (50,0 KB, 17 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 05:50   #1780
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia- jaaaaaki misio A jakie gustowne skarple xD

Yhh dzisiaj wf w salonie fitness mam a pozniej niby na analize leków.. Hm.. chyba sobie odpuszcze ==' Jak po siłowni mogęiść na jakiekolwiek zajęcia, hm?;D
Lecę kombinować śniadanie i bzium . Mi się nie chceeeeeeeeeeeee

Stary 2008-10-13, 06:07   #1781
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ej!
To moje ulubione skarpetki,wypraszam sobie
Ja dzisiaj tylko na 4 lekcje,a jutro wolne za to korki z maty mam

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-13, 07:38   #1782
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cześć dziewczynki
Ale zamułę mam nic mi się nie chce, siedzę na uczelni i mam mega masakrę! NUDA... pozaytm ostatnie dni były maxymalnie ciężkie psychicznie, dlatego nie pisałam...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 08:00   #1783
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
. Mi się nie chceeeeeeeeeeeee
wlasnie mam dokladanie to samo uczucie...ze mi sie nieeeeee chce.....

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ale zamułę mam nic mi się nie chce, siedzę na uczelni i mam mega masakrę! NUDA... pozaytm ostatnie dni były maxymalnie ciężkie psychicznie, dlatego nie pisałam...
a co sie dzieje,ze tak ciezko psychicznie?

dzien dobry laleczki,

no rzeczywiscie cichutko tu wczoraj bylo... ja bylam na zakupach,kupilismy zestawy do nurkowania(wygladam komicznie),potem jakis obiad i relaks ogolnie. Dostalam okres i umieralam caly dzien..I jadlam slodkie

czas stawic czolo rzeczywistosci!najgorszy poniedzialek a potem juz luuzik

milego dnia dziewczynki
Stary 2008-10-13, 10:16   #1784
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Jakoś się u mnie sytuacja poprawiła na urodziny dostałam wielgaśnego misia od Tż-eta ,takiego z smyka ,który siedzi na samym dole półek ,nazwaliśmy go Maurycy
Przesyłam Wam jego zdjęcie[nie,to nie ja jestem taka mała] Ewciu dziękuje za pamięc
Misio cudowny no i sto lat Kochana, żyj nam w szczęściu i zdrowiu
Cytat:
Poza tym dostałam wczoraj okres,którego nie miałam w ogóle w zeszłym miesiącu w ogóle po ED mam bardzo rozregulowany,raz słaby raz powódź u ginekologa byłam,teraz mam zlecone zrobienie badania poziomu hormonów we krwi i usg dopiero na listopad a na badania poziomu hormonów chciałam iśc w tym tygodniu ,ale nie wiem czy mogę iśc podczas okresu?.
hmmm, no nie wiem, czy podczas okresu się to jakoś nie zmienia.. może jednak poczekaj aż okres się skończy

Cytat:

Yhh dzisiaj wf w salonie fitness mam a pozniej niby na analize leków.. Hm.. chyba sobie odpuszcze ==' Jak po siłowni mogęiść na jakiekolwiek zajęcia, hm?;D
hehe, ja tak robiłam na pierwszym roku miałam tak że rano szłam na siłownię a później do popołudnia zajęcia ale nie było wyjścia więc musiałam się z tym pogodzić

Cytat:
Ej!
To moje ulubione skarpetki,wypraszam sobie
Ja dzisiaj tylko na 4 lekcje,a jutro wolne za to korki z maty mam
miałam zapytać czemu wolne ale sobie przypomniałam ze rpecież dzień nauczyciela jest

Cytat:
Cześć dziewczynki
co się dzieje?

Cytat:

dzien dobry laleczki,

no rzeczywiscie cichutko tu wczoraj bylo... ja bylam na zakupach,kupilismy zestawy do nurkowania(wygladam komicznie),potem jakis obiad i relaks ogolnie. Dostalam okres i umieralam caly dzien..I jadlam slodkie
chciałabym Cię zobaczyć w tym stroju
a co do słodyczy to ja też zawsze jem słodkie w okres, taki czas po prostu

aleee się wyspałam właśnie kończe pić kawę i się idę zbierać bo na 14 do Chorzowa musze dojechać dobrze że dzis tylko 2 lekcje, nie zdążą mnie uczniowie wkurzyc może

miłego dnia Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-13, 10:56   #1785
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Odpuściłam sobie analizę

TŻ się rochorował i ktoś musi się nim opiekować ^^

Stary 2008-10-13, 11:11   #1786
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o faceta... niestety ani nie tż a teraz to się już obawiam, że nawet i nie kumpel...

Stary 2008-10-13, 13:14   #1787
anniaa

witam u mnie sporo sie dzieje ale mozna powiedziec , ze jest ok. zachwile na siłownie
lolciu spózione ale szczere zyczonka wszystkiego naj a misio słodziutki jak i skarpetki hehe
Ewus : ta nowa pani z łaciny jest spoko. co lekcje kartkówka
Nefre ładnie sie objasz hehe :P no ale pewnie Tz wazniejszy
malinko

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 15:06   #1788
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:

Laski, wkurzacie mnie

Cytat:
mnie też

i się nie tłumaczcie że się nie możecie wdrożyć bo tu już nie ma się w co wdrażać prawie
To już nie problem wdrożeniowy, ale totalny brak czasu. Chyba niedługo przestanę sypiać Praca magisterska (byłam dziś u promo i umówiłam się na jutro, bo chciał koniecznie porozmawiać na ten temat tylko ja za bardzo nie mam nic do powiedzenia), druga szkoła, dwa poważne projekty w toku, a ostatnio kilku znajomych przypomniało sobie o moim istnieniu i koniecznie chcą gdzieś wyskoczyć Czuje się ostatnio bardzo tym wszystkim przytłumiona.

Karolinko sto lat Jak ja bym chciała takiego misia mieć

Ewuś zaraz wyślę priva z numerem telefonu i liczę na to samo Strasznie się z Wami zżyłam i nawet jeśli będę tu zaglądała sporadycznie, będę Was dręczyć smsami, więc jak by jeszcze ktoś chciał się wymienić...
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 15:18   #1789
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Misio cudowny no i sto lat Kochana, żyj nam w szczęściu i zdrowiu
Dziekuje w imieniu Maurycego i swoim szzczególnie w tym zdrowiu się przyda,bom akurat pociągająca przez Tż-eta

Cytat:
hmmm, no nie wiem, czy podczas okresu się to jakoś nie zmienia.. może jednak poczekaj aż okres się skończy
Też myślę,że lepiej poczekac a do fryzjera miałam iśc,a boję się że mi farba nie chwyci

Cytat:
miałam zapytać czemu wolne ale sobie przypomniałam ze rpecież dzień nauczyciela jest
Dzień edukacji narodowej!

Cytat:
Odpuściłam sobie analizę

No to ładnie
Mój Tż-et chory a bawi się w role opiekuna ,bo mnie strasznie okresowo brzuch boli,nawet poświęcił się i masował mi brzuch przez godzinke kiedy ja spałam w najlepsze,mój kochany

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
lolciu spózione ale szczere zyczonka wszystkiego naj a misio słodziutki jak i skarpetki
Dziękuje w imieniu swoim ,misia i skarpetek

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ewuś zaraz wyślę priva z numerem telefonu i liczę na to samo Strasznie się z Wami zżyłam i nawet jeśli będę tu zaglądała sporadycznie, będę Was dręczyć smsami, więc jak by jeszcze ktoś chciał się wymienić...
Dziękuje Emilko misiem możemy się wymieniac i numerami też przy okazji,ponieważ mam nowy telefon i mi sie potraciły Wasze numery Ewusia Twój chyba też mam stary ,bo pisałam kiedyś do Ciebie esemesa czy jesteś na hitach na czasie ,chciałam Cię tam wyszukać w tłumię ,ale chyba wiadomośc do Ciebie nie doszła

Tymoteusz
23.11.2014r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 15:35   #1790
yerba
Raczkowanie

[/quote]
Cytat:

mnie też

Cytat:
oj Dziewczyny, bo będzie bicie

chiba poskutkowało

Cytat:
Miłego Dnia
Przesłodki misiek

I spóźnione życzonka Kochana, zdrówka, szczęścia i dużo miłości

Cytat:

czas stawic czolo rzeczywistosci!najgorszy poniedzialek a potem juz luuzik

milego dnia dziewczynki
Mam nadzieje, ze nie byl taki zly ten poniedzialek

Cytat:

Jak jutro dzien nauczyciela to pewnie w szkole dzis jakies zyczonka byly, hę?

Cytat:
Odpuściłam sobie analizę

Jak pochorujecie razem to szkoła się nie zawali A i TŻ pewnie szybciej wróci do zdrowka (tak czy siak zaprowadz go z tym guzkiem na kontrole- tak tylko przypominam. Moj eks tez mial kiedys zgrubienie, tyle ze wezla chlonnego, a to moze oznaczac naprawde niefajne rzeczy... Na szczescie nie byl to zaden chloniak ani nic z tych rzeczy, "jedynie" oslabienie spowodowane ukrytym <bezgoroączkowym> zapaleniem pluc ).

Cytat:
jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o faceta... niestety ani nie tż a teraz to się już obawiam, że nawet i nie kumpel...
uhhhhhhh, na takie smutki trzeba wódki

trzymaj sie...

Cytat:

To już nie problem wdrożeniowy, ale totalny brak czasu. Chyba niedługo przestanę sypiać Praca magisterska (byłam dziś u promo i umówiłam się na jutro, bo chciał koniecznie porozmawiać na ten temat tylko ja za bardzo nie mam nic do powiedzenia), druga szkoła, dwa poważne projekty w toku, a ostatnio kilku znajomych przypomniało sobie o moim istnieniu i koniecznie chcą gdzieś wyskoczyć Czuje się ostatnio bardzo tym wszystkim przytłumiona.

Promotorem się nie przejmuj. Pouśmiechasz się, zadaj jakieś pytania, a on pewnie się rozgada i tak minie to spotkanie. Przynajmniej u mnie i u większości moich znajomych tak było. Wkońcu profesorowie są od tego, żeby sobie pogadać i się powymądrzać

Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej.
Wstałam dziś po 12 (znowu ), pojechałam do szpitala, a teraz zrobiłam ekspresowy obiad. Muszę jeszcze trzasnąć mejla pewnemu komuś, o którym jakiś czas temu wspominałam. Martwię się o niego, bo trochę go poznałam i wiem, że jest bardzo uczuciowy . Ale nic przecież nie poradzę na to, że z mojej strony nic nie ma i raczej już nie będzie...

Buziaki Dziewuchy
Stary 2008-10-13, 15:49   #1791
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

słusznie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ewus : ta nowa pani z łaciny jest spoko. co lekcje kartkówka
chyba postanowiła Was porządnie tej łaciny nauczyć
Cytat:

aleś zapracowana w porównaniu do Ciebie to jak królową wolnego czasu jestem a kiedy się chcesz bronić że Cię promotor tak popędza?

Cytat:

numer poszedł i zapraszam do pisania

Cytat:

Dzień edukacji narodowej!
no właśnie.. ale w sumie ja się edukować będę jutro i wolnego nie mam... czyżby6m nie należała do narodu?

Cytat:
Dziękuje Emilko misiem możemy się wymieniac i numerami też przy okazji,ponieważ mam nowy telefon i mi sie potraciły Wasze numery Ewusia Twój chyba też mam stary ,bo pisałam kiedyś do Ciebie esemesa czy jesteś na hitach na czasie ,chciałam Cię tam wyszukać w tłumię ,ale chyba wiadomośc do Ciebie nie doszła
aaaaaaaaaaaa, sms to doszedł, owszem, ale ja nie miałam w nowym telefonie Twojego numeru i nie wiedziałam że to od Ciebie więc pomyślałam ze to jakaś pomyłka ale i tak mnie wtedy nie było w Kato
już wpisałam Twój numer i mój jest bez zmian czyli wszystko gra

Cytat:

chiba poskutkowało
czyli jednak sianie terroru jest skuteczną metodą

Cytat:

Jak jutro dzien nauczyciela to pewnie w szkole dzis jakies zyczonka byly, hę?
no właśnie z okazji dnia nauczyciela się okazało ze przyszłyśmy do szkoły a tu nie ma uczniów bo mieli lekcje skrócone czy coś, a że moja opiekunka praktyk to tam rzadko bywa w tej akurat szkole wiec nie wiedziała o tym... tak wiec pogadałyśmy, omówiłyśmy plan praktyk na czwartek i wróciłyśmy do domów

Cytat:
Moja babcia nadal jest w szpitalu, ale czuje się już lepiej.
Wstałam dziś po 12 (znowu ), pojechałam do szpitala, a teraz zrobiłam ekspresowy obiad. Muszę jeszcze trzasnąć mejla pewnemu komuś, o którym jakiś czas temu wspominałam. Martwię się o niego, bo trochę go poznałam i wiem, że jest bardzo uczuciowy . Ale nic przecież nie poradzę na to, że z mojej strony nic nie ma i raczej już nie będzie...
mam nadzieję ze babcia szybko wyzdrowieje
a z kolegą to trzeba delikatnie aczkolwiek stanowczo

dzięki temu ze wróciłam wcześniej z praktyk to poszłam sobie na obiad do Osła (baru wegetariańskiego) bo dawno nie byłam teraz chwila odpoczynku i idę na angielski

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-13, 16:18   #1792
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Zaraz wyślę priva

Cytat:
Promotorem się nie przejmuj. Pouśmiechasz się, zadaj jakieś pytania, a on pewnie się rozgada i tak minie to spotkanie. Przynajmniej u mnie i u większości moich znajomych tak było. Wkońcu profesorowie są od tego, żeby sobie pogadać i się powymądrzać
Niestety ja już mam taką naturę - wszystkim się przejmuje a już pracą magisterską w szczególności

Dobrze, że z babcią OK Mam nadzieje, że z tą drugą osóbką też się jakoś ułoży

Cytat:
aleś zapracowana w porównaniu do Ciebie to jak królową wolnego czasu jestem a kiedy się chcesz bronić że Cię promotor tak popędza?
Kiedy chce się bronić... hmm nigdy

Na pewno przed wakacjami, a tak szczerze to najszybciej jak to tylko możliwe, chce mieć to szybko z głowy

Numer zapisany
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 16:22   #1793
anniaa

dziewczyny z k-ce musimy sie kiedys spotkac
ja czesto mam wrazenie , że widze Lolcie w centrum hehe

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 17:15   #1794
Spaza
Zakorzenienie

Cześć laski

Cytat:

osobiście bardzo chętnie się podzielę moim numerem miałam do kilku dziewczyn, ale nie wiem czy aktualne wiec jak zmieniałam telefon to ni wpisałam do komórki ale jeśli aktualne to mam jeszcze w skrzynce PW a jak ktoś nie ma a chce to wbijajcie na PW, będziemy się mogły meldować
w takim razie poproszę o pw swoim też się chętnie podzielę

Cytat:
Miłego Dnia
świetny miś no i skarpetki

Cytat:

od Ciebie również poproszę o pw, odwdzieczę się swoim

Cytat:

dziś po ćwiczeniach zerwałam się z 2 wykładów jednak co za dużo to nie zdrowo już w drugim tygodniu zajęć zrywać się, aż strach pomyśleć co będzie potem
a teraz nauka, dużo nauki... a słyszałam, że u nas 3 rok to odpoczynek w stosunku do drugiego, tyle czemu ja tego nie widzę

miłego wieczorku
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-13, 18:09   #1795
schism_
Zadomowienie

Czeeeść ;]]

Wizażanki z 3city też mogłyby kiedyś zgadać się na kawę czy ciacho czyż nie

No i mamy kolejny tydzień .
Jak zwykle nie obyło się bez "niespodzianek".

Spóźniłam się 20min na wykład z historii literatury ;P Wchodzę wszystkie miejsca na pierwszy rzut oka zajęte, wtem jedna dziewczyna wskazuje na jedno wolne ,akurat blisko drzwi wejściowych ,więc idę.
Patrzę a obok siedzi X' z drugiej strony jakiś inny normalniejszy osobnik,
no to siadam po środku =.='
Resztę czasu spędziłam na bazgroleniu czegoś w notatniku, podczas gdy owy, skrupulatnie notował słowo w słowo to co raczyła rzec pani profesor wiercąc się przy tym jak mucha w smole Oo
Pff artysta
Przerwę spędziłam na luźnej pogawędce z dziewczyną,którą poznałam na koncercie CKOD, zaiste ich maniaczką (ale Nine Inch Nails też ;D), kątem oka dostrzegłam,że M na mnie spoziera. ;f
Odbębniłam' 90min kolejnych zajęć i jak na wolnego ptaka przystało ulotniłam się B-)
Fakt faktem,że przede mną były 3 godziny ćwiczeń w tym jedne obowiązkowe,ale od czego jest instytucja pisemnego usprawiedliwienia

W trakcie 'pobytu' koło szatni, dziwnym trafem ów kręcił się to tu to tam, niby z resztą grupy,ale kutwa go mać, szpiclował gdzież to się panna Adrianna wybiera

Bosko.
W mieszanym nastroju udałam się na spacer po gdańskiej starówce,ciacho u Grycana , kontemplując w ciszy miniony czas. Tak się śmiesznie składa,że dziś mija dokładnie 5 miesięcy od wiekopomnej operacji , wiele się odtąd pozmieniało,
przede wszystkim prawie już wydobrzałam,zaczynam powoli cieszyć się urokami życia,doceniam pozornie nic nieznaczące błahostki,kto wie czy nie mając za sobą tych doświadczeń byłabym tak jak obecnie,harda,zdystansowa na .

Szczerze wątpię.

Dobra kończę już swój post filozoficzny wywód, czas na relax,zwłaszcza po czwartej w tym dniu piekielnej awanturze z matką, szczegóły pominę

Miłego wieczoru
Stary 2008-10-13, 18:21   #1796
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

anniaa, ewusia, spaza - dziękuję
Lolcia - ale masz misssssssssia ja też takiego sobie zażyczę chyba na urodziny ale wolałabym jakiegoś samuraja
co do smutków - chyba współlokator mnie wyczuł bo kupił pepsi, będziemy siedzieć we trójkę oglądać Hellboya i pić fikołki
Milka - na pewno nie będzie, aż tak źle ja wybrałam promotorkę i cholerka cieszę się, że u niej piszę bo jest PRZE-babka więc zagadaj go pewnie spotkanie minie

Stary 2008-10-13, 18:40   #1797
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Wizażanki z 3city też mogłyby kiedyś zgadać się na kawę czy ciacho czyż nie

jestem za
a tak w ogóle wie ktoś gdzie się Madame podziewa?
Stary 2008-10-13, 19:15   #1798
schism_
Zadomowienie

No właśnie
BTW. o ile się nie mylę, zajęcia z dziennikarstwa ma w tym samym budynku co Ja,acz jeszcze żem na nią nie wpadłam
Stary 2008-10-13, 19:23   #1799
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie
BTW. o ile się nie mylę, zajęcia z dziennikarstwa ma w tym samym budynku co Ja,acz jeszcze żem na nią nie wpadłam
a gdzie masz zajęcia? może gdzieś blisko mnie
Stary 2008-10-13, 19:29   #1800
schism_
Zadomowienie

Spaza- Na Zaspie ,tam koło szkół elektro-mechanicznych ;]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości