2008-10-20, 13:57
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy i nie tylko....
NIEAKTUALNE
Legenda kolorystyczna :
DOKŁADKA
WYMIENIONE, NIEAKTUALNE
REZERWACJA
Mam do wymiany:
ZAPACHY
Cerruti Image- ok 40ml z 75
Moschino I love love- ok 20-22ml z 50-Virtual Reality
EL Pleasures flakon 50ml ubytek widać, najchętniej jednak oddam odlewkę, mogę rozważyć oddanie całości za coś fajnego (wg mnie ).. ew. odlewkę do 10ml zostawię dla siebie.... ale niewykluczone, że oddam w całości-Szarada
BULGARI Au The Rouge-odlewka do 30ml max (mogę za coś fajnego oddać flakon)
Scent CN odlewka 4ml we fiolce lub odlewka do 10ml w atomizerze. Ew. za coś super mogę oddać to co zostało we flakonie 100ml (ten z tyłu na zdjęciu) a powinno być ok. 25ml.
Coty The Healing Garden- Pure Joy- zostało ok 8 ml z 30 - mogę dorzucić do czegoś
Zielona herbata YR ze 125ml (zdj)-tomama
Viventy Bernd Berger30ml z ubytkiem widocznym na zdj.(bardzo zbliżone do Fendi)
Fire Oriflame- 30 ml minus kilka psików
Demeter Wet Garden- splash 15ml minus góra 1 ml- wypróbowany- Silencio
Clinique Simply - odlewka w atomizerze- ok 8 ml
Diesel Green - ok 20/75ml
Mogę rozważyć rozstanie z innym z moich zapachów wzamian za któryś z listy. Można pisać, pytać.......
INNE KOSMETYKI
- krem Oriflame Time Relax na noc50ml- dla kobiet po 30, przeciwzmarszczkowy, użyty 4,5 razy, ubytek nieznaczny
- szminka Oriflame Silky Kiss- kilka razy wypróbowana, kolor Silky Nude
- odżywka do włosów Gliss Kur z olejkiem z kwiatu lotosu - 100ml ubytek widoczny na zdj.-Silencio
- odżywka do włosów farbowanych L'oreal w tubce 40ml - to ta która jest dołączana do farb Recital Preference. Nie nadążam ich zużywać. Jedna z nich wędruje do Tomamy , druga do Silencio
- Bielenda Pożegnanie z Afryką - balsam do ciała z wyciagiem z baobabu 3/4 opak. 250ml
- Lirene - żel do higieny intymnej - połowa z 300ml-Tomama
- żel pod prysznic Nivea - mleko i morela - więcej niż połowa-Tomama
- Wella Regenal- szampon do pielęgnacji włosów blond, likwiduje żółty odcień, kilka razy użyty, ubytek nieznaczny-Tomama
oraz:
Biustonosz usztywniany bawełniany biały Atlantic 75A (choć miseczka może robić za A z hakiem, albo nawet za B)założony raz (jednak wolę miseczki bez usztywnienia) zdjęcie wieczorem
OTO CZEGO SZUKAM:
Zapachy wymienię najchętniej na jakieś inne zapachy (może być mniejsza pojemność jeżeli jest coś na czym mi bardzo zależy )np:
Cabaret Gres, Herba Fresca, Chance Eau Fraiche, Miracle- jego pochodne (z wyjątkiem Forever), Zima Van Cleef&Arpels, Mat Matsushima,Ogródek Śródziemnomorski Hermesa , Addict2, Mont Blanc Femme Individuelle, Grain de Folie za drobniejsze rzeczy YR Naturelle, YR kiwi....
i wiele wiele innych ale również będę zadowolona jak niektóre z zapachów uda mi się wymienić na coś co mi się przyda i co zużyję:
kremy i maseczki Lirene( Skin Balance)
kosmetyki do włosów (czerwona guma OSIS schwarzkopf, lakier L'OREAL Infinium 4, FAROUK Silk Therapy!!, szampon L'oreal Absolut Repair i inne profesjonalne, także do prostowania włosów),
seria antycellulitowa Lirene (ta pomarańczowa) i Bielenda z torfem i borowiną
żel ujędrniający do biustu
Seria śródziemnomorska z oliwką Avon i Bielenda (masło do ciała "czarna Oliwka")-balsamy i kremy do ciała,
niektóre z kosmetyków YR-żel pod prysznic YR miętowy, cienie do powiek w musie (róż lub szary Velvet Mousse Coleurs Nature)a także błyszczyki najlepiej w odcieniach różu z drobinkami (np. YR Magic Pulp w kolorze malwy)
Pharmaceris - żel micelarny
Pomadki , błyszczyki w jasnych odcieniach, naturalne różowe kolory, lekko transparntne....... i inne, o których teraz nie pamiętam........
Zastrzegam sobie możliwość wycofania z oferty, szczególnie zapachów. Odlewki uzgadniam- ilość a także "pojemnik" - czy do atomizera, czy jakiekoś flakonu "zastępczego"- zależy na co wymieniam.
ZA CIUCHY Z GÓRY PODZIĘKUJĘ!
Edytowane przez olcia7
Czas edycji: 2009-01-05 o 09:27
|
|
|