Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamuski styczniowo-lutowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-23, 17:46   #4337
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009

[quote=Sandrunia Niepoń;9442354]Wstalam siusiu o 6 39 i jakos sie rozbudzilam.Zjadlam sniadanko i wypilam kawke.
Posiedze pewno troszke i znow pojde lulac.
Dzwonilam ostatnio do poloznej i sie przypominalam zeby o mnie nie zapomniala. Ja teraz nie mam autka,ale jak tylko bede miala to od razu do Niej jade na rozmowe i obgadamy co i jak
Krolowaa Ja mojego synka rodzilam 2,5godz.Myslisz ze drugie dziecko tez bede rodzic szybko czy nie ma reguly?
Chcialabym uwinac sie jak najszybciej,ale niestety nie ma na to rady
Podobno polozne maja takie sposoby,ze pomagaja szybciutko urodzic.Zobaczymy,licze na to z calego serca,zreszta pewnie Jej tez bedzie zalezalo szybko mnie zalatwic i miec spokoj i pojsc spac,prawda?
W piatek jade na duze zakupki i kupie jz proszek do prania dla maluszka i chusteczki Dzidzius(strasznie je lubie i sama uzywam po toalecie)
Kiedy Wy zaczynacie szykowac lozeczka(rozlozone z posciela itd),prac ubranka i pakowac torbe do szpitala?Ja mysle ze tak gdzies w grudniu-termin mam na 24-go stycznia

reguły na szybki poród nie ma nigdy ale szansa spora u ciebie ,ze jezeli wszystko bedzie ok. to urodzisz równie szybko dzidzie jak przy pierwszym porodzie.tylko pogratulowac ze tak szybko ci poszło

ja łozeczko przygotuje miesiac przed terminem,powinno byc dobrze!wczesniej nie ma chyba sensu bo zdązy sie zakurzyc.

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora