2008-10-26, 18:10
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
DEMETER, AQUOLINA, H&M i inne na WYMIANĘ !! ZAPRASZAM !!
NIEKATUALNE ! ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Witam w nowym wątku:
Moje zasady:
1. Jeżeli masz mniej przekupek niż ja, to Ty wysyłasz jako pierwsza.
2. Przesyłki wysyłam paczką priorytetową i oczekuje tego samego od Ciebie (ew. zawsze możemy się dogadać )
3. Dogaduję się ZAWSZE na forum, dlatego nie uznaję propozycji na gadu-gadu
4. Wszystkie moje kosmetyki są wyczyszczone, przydatne do użycia, oryginalne. Wszelkie wady, czy niepewności zaznaczam od razu.
5. ZAWSZE odpowiadam na czyjś post i proszę was żebyście też mi odpowiadały. Nieważne gdzie
Wishlista:
- podkłady, kremy tonujące, fluidy w kolorze naturalnym, bezowym
- korektory
- cienie inglota
- próbki Demeter
- pigmenty mac'a
- tusze do rzęs
- róże
- baza pod cienie
- bazy pod makijaż
oprócz tego jestem otwarta na propozycje
Jeżeli coś jest na zdjęciach a nie ma na liście to znaczy że zostało to już WYMIENIONE 
Pielęgnacja:
1. Ziaja, Krem do rąk Opuncja Figowa - zostało na pewno 3/4 może więcej, ciężko stwierdzić bo opakowanie jest nieprzeźroczyste
2. Nivea Visage young, Krem nawilżający + lekki podkład - myślę, że zostało trochę mniej niż 3/4
3. AMincer, Krem różany (35+) odmładzający - zostało go dużo. Jest on z taką membraną którąsię naciska i z takiej dziurki wylatuje krem (oczywiście można ja wyjąć), na zjdęciu pokazane jest jak daleko jest posunieta ta membrana w doł. Jest prawie cały 
4. Ziaja, masło kakaowe krem do twarzy - jest praktycznie cały, tylko raz maznęłam palcem po wieczku
5. Masło kakaowe ziaji - zostało ponad połowa (ok połowa samego opakowania ale ono nie było pełne przy zakupie, nie ładują po wręby ;D ) - jeszcze nie jestem pewna czy chcę się rozstać ale mozna kusić
6. Fruttini, body spray cherry vanilla - mam z wymiany. ZOstało tyle ile na zdjęciu. Ładnie pachnie ale teraz używam innego więc ten stoi nieużywany. Nie mam do niego tej nakładki na górę i trochę nakljeka odchodzi (tak już dostałam) można zauważyć na zdjęciach. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć daty ważności. Jest jedynie napis 542016 i ten słoiczek informujący o przydatności 12 m-cy od otwarcia a mam go na pewno dużo krócej niz 12 m-cy, dlatego myslę że jest dobry. Pachnie tak samo, jednak wolę zaznaczyć że nie ma jednoznacznie wyznaczonej daty ważności 
7. Johnson&Johnson, Piz Buin, in sun lotion 15 spf - Swietny filtr !1 Kupioy w sierpniu w Grecji i chociaż ma tylko 15 spf to nie spiekłam się ani odrobinę Bardzo go lubię ale nie mam gdzie go wykorzystać. Tu też nie ma daty wąznosci tylko: 0598M na spodzie i informacja o 12 miesiecznym terminie od otwarcia, a otwrty był na początku sierpnia więc jest w 100 % DOBRY !! CO do niego będę troche wybredna bo dosyć dużo mnie kosztował. Zostało dobrze ponad połowa, troche mniej niż 3/4 ale ciężko określić bo butelka jest nieprzeźroczysta
8. Avon Care Glycerine hand creme - zostało ok. 90 %
9. Avon Naturals body spray o zapachu truskawki i guawy - nie ma zatyczki. Ubytek widć na zdjęciu
10. Avon Foot Works zmiękczający krem do pięt - zostało ok . 70-80%
11. Avon Foot Works chłodzący balsam do stóp z arbuzem - zostało ok 80-90%
Czas edycji: 2008-11-20 o 20:33
|
|
|