2008-10-26, 18:10
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: DEMETER, AQUOLINA, H&M i inne na WYMIANĘ !! ZAPRASZAM !!
KOLORÓWKA:
12. Sensique, puder w kamieniu - starty początkowy wzorek, odcień 01 - najjaśniejszy. Bardzo przyjemny puder ale mam kilka i tego już nie używam.
13. Carlo di Roma, fluid - zostało ok połowa. Niestety tu też nie mogę okreśłić daty przydatności ale wg. mnie jest dobry. Kolor też niestety nie jest oznaczony, ale jest to dość ciemny beż (nie opalony ale ciemniejszy)
14. Avon, dwukolorowa kredka do oczu - turkusowa i biała. Turkusowa raz maźnięta po ręce, biała nieużywana
15. Pierre renee, kredka do oczu srebrna - zostało dokładnie 10 cm (zmierzylam)
16. Rival de Loop, cień sypki - w kolorze jasnego blękitu, bardzo rozświetlający. Myślę że została ponad połowa, jak nie więcej bo opakowanie nie było pełne w chwili zakupu
17. Vollare, cień pojedyńczy - zielony ze złotym brokatem, parę razy maźnięty
18. Vollare, cień pojedyńczy - metaliczny, holograficzny, rdzawy, parę razy maźnięty, starł się napis na wieczku.
19. dopiero po zrobieniu fotki zobaczyłam że cień miał ważność do maja, także nie kwalifikuje się do wymiany, ew. jako gratis 
20. Oriflame visions, błyszczyk do powiek - nieużywany, kolor fairy dust
21. Manhattan, Illuminate Shiny lipgloss - holograficzny błyszczyk, bardzo napigmentowany. Kolor bodjaże Rose, taki jasny róż, który nie jest bardzo wioczny na ustach, bo na pierwsz plan wychodzą te srebrne drobiny (nie jest to brokat) których nie wyczuwa się na ustach. Zużycie max. 10 % bardzo fajny ale niestety nie bardzo pasuje do mojej twarzy. Dla zainteresowanych moge zrobić zdjęcie efektu jaki daje
22. Essence - podkład mineralny, zostało ok 1/2 opakowania ale jest on niezwykle wydajny, ja sobie odsypałam łyżeczkę a resztę oddaje na wymianę bo w życiu tego nie zużyję. Odcień 02 soft sand.
23. Avon tusz do rzęs astonishing Lengths (wydłużający) czarny - zostało ok. 75% ale ciężko określić. Dostałam od cioci która przez pomyłkę kupiła czarny. Tusz jest bez tej naklejki pod spodem, dlatego nie znam daty produkcji. Nie mam go długo Tusz jest cały czas mokrutki i ma takie same właściuwości dlatego uważam że jeszcze dużo przed nim
24. Blyszczyk do ust H&M - Kupiony 3 tygodnie temu. Kolor Soda Pop ale naklejka z kolorem została zdarta. Ubytek widoczny na fotce. Kolor transparentny. Bardzo ładny ale mma stanowczo za dużo błyszczyków 
Czas edycji: 2008-11-07 o 23:17
|
|
|