Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-27, 20:35   #4833
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
edit: moje najnowsze nabytki
Marto śliczne majtaski

[quote=chilanes;9489207]Za to książkę "Kochając Większą Kobietę" - Jennifer Weiner polecam z czystym serduchem Babska dobra książka, coś jak Bridget Jones, ale nie do końca, przeczytałam w 1 dzień, tak mnie wciągneła [quote]

Chilanes zaraz klikam na allegro , u kilku sprzedawców jest po 5zł. Ja polecam "Straszne historie o otyłości i pożądaniu" chociaż to nie w typie Bridget Jones

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
O jakim pierscionku? wybralam sobie zareczynowy wklejam jeszcze raz zdjecie :)

Agatko
pierścionek delikatny tak jak lubię

Cytat:
Napisane przez Mary_Q Pokaż wiadomość
ahh sliczny pierscioneczek,wszytskieg o naj z okazji zareczyn,zazdroszcze Ci...ja tez planowalam i zostawil dla innej...;( a teraz jestem sama juz dlugo i mam dola,ze pewnie dlatego,ze jestem plus size ehhh ;/
Cześć Mary daj spokój Twój eks nie wie co stracił, czuję to w kościach że jesteś super babką i gdzieś tam jest Twoja druga połówka

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Witam
Od jakiegoś czasu przyglądam się wątkowi, i w końcu postanowiłam napisać--może mnie przygarniecie
Na innych wątkach, gdzie królują szczuplutkie dziewczyny tak mi jakoś obco, nie czuję się jak u siebie. Może tutaj jakoś się odnajdę....
Witaj harajuku-fish od razu spodobał mi się Twój nick bo kojarzy mi się z Harukim Murakami którego książki bardzo lubię mam nadzieję że będziesz często tu zaglądać.

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu (tylko ze zapomnialam brzucha wciagnac hihih)
Agatko nie mogę się napatrzeć na Ciebie i kicię ja chcę mieć takie nogi jak Ty

Cytat:
Napisane przez dotaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Zaglądam tu codziennie ale jakoś trudno mi się zmobilizować, żeby tu napisać.
Cześć dotaa zaglądaj tu częściej.
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora