Moda "plus size" - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-27, 16:01   #4801
Mary_Q
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Jakby mi tak powiedziala to zaczelaby mi chyba piana ze zlosci leciec :PP, bym nikomu jej nigdy nie polecila, bym wyobrazala soobie w glowie rozne scenki jej unicestwienia hihihi
ps, mala cena- za kogo ona sie ma :PP, nawet o niej nigdy nie slyszalam :PP nie no- moze szyje dobrze- i jesli uszula zle, pomylila sie - to powinna poprostu nie przyjmowac pieniedzy, Przynajmniej ja bym tak zrobila na jej miejscu
O jakim pierscionku? wybralam sobie zareczynowy wklejam jeszcze raz zdjecie :)
no agatko ona z Kielc wiec tylko wymiana mailowa byla i gg inczje bym nad soba nie zapanowala :P i cisnelabym ja chyba tym plaszczem :P

ahh sliczny pierscioneczek,wszytskieg o naj z okazji zareczyn,zazdroszcze Ci...ja tez planowalam i zostawil dla innej...;( a teraz jestem sama juz dlugo i mam dola,ze pewnie dlatego,ze jestem plus size ehhh ;/
Mary_Q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:04   #4802
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
co sie dzieje Roses ??
Miesiac temu gin wykryl u mnie nadzerke, mowil ze niegrozna wiec moge poczekac z krioterapia bo to w sumie droga sprawa, no ale zrobil mi sie znowu przez to grzybek wiec polecialam po jakies leki, jako ze nigdzie dzis juz nie wychodze to juz sobie zaaplikowalam. Krioterapie trzeba wykonywac zaraz po miesiaczce ale najgorsze jest to ze przez conajmniej miesiac nie mozna wspolzyc...a jak moj tz ma przyjechac za okolo miesiac to ja nie wytrzymam bez swintuszenia a wlasnie ta krioterapie moglabym zrobic dopiero za miesiac, bo w tym miesiacu juz miesiaczke mialam. Doszlam wiec do wniosku ze wole zrobic za 2 miesiace Nie widze innej opcji
Cytat:
Napisane przez Mary_Q Pokaż wiadomość
fajne ciuszki,ale do pewnego rozmiaru...juz w poprawi nie chcialam sie bawic bo mama sie zalamala jak zobaczyla,powiedzial,ze ramiona w ogole sa zle skrojone a ,ze to nie byl typowy z jej kolekcji tylko sobny projekt(ale szalu nie ma...)to zwrotu nie przyjmuje,zaplacilam ok 400zl w tym roku ceny podniosla.Jednak i kieszen byla nie doszyta i inne niedorobki (miala w tym czasie wiele zlecen na same jej rzeczy...)za to kolezanka ale w rozmiarze male M dostala ladniutka sukienke...ehh a ja wysylalam swoje dokladne wymiary i fotki i dupa ;/ i w ogole to co zostalo uszyte naprawde nie jest wart tych 400zl...jak odepne kolnierz to w ogole wyglada jak takie nic...za polowe ceny moglabym miec cos znacznie lepszego z allegro np...
Kochana a ja bym nie dala za wygrana. Jako ze od kilku dni slecze nad prawem to moge ci zacytowac pewna regulkea raczej ci ja skroce Jako kupujący mozesz podniesc zarzut niekompletnosci wydanej rzeczy, nieprawidlowosci wydania i/lub niewykonania umowy (o ile taka byla). Poza tym jest jeszcze rekojmia za wady fizyczne rzeczy ale jesli te wady zaakceptowalas i wiedzialas o nich w chwili wydania rzeczy to juz po ptokach. Jesli jednak bylo inaczej to przysluguje ci rekojmia ktora przedawnia sie w terminie jednego miesiaca od wykrycia wady, ale nie pozniej niz rok od zakupu.
Cytat:
Mary q przykro mi szkoda tych 400 zl- to nie ejst malo;/ dla mnie to bardzo duzo w w Pl nie mialam plaszcza ani kurtki za tyle kasy. U mnie tez dziewczynki nie ma ani zary, ani h&m Mischoko- w samuelu wybralam sobie peirscionek, w ilr za ten sam trzeba zaplacic o 100 e wiecej niz w pln irl i anglii;/ ale szuje jedne;/ dlatego rezygnuje z tego i pojade do pln ie, przy okazji porobie zakupki spozywcze U mnie jak zwykle leje- bylam na 3 h w pracy i tz zostal w dom,, ale ale jak wrocilam to bylo tak wysprzatane ze mi szczeka opadla :OO takze jeszcze cos zrobi w domu heh, Ja nie moge sciagac filmow a buuu a ogladnelambym bo zdjecia z ta babka swietne- tzn jej ubior
To kochaniutki ten twoj tz A dlaczego nie mozesz sciagnac filmu?
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:08   #4803
Mary_Q
Zakorzenienie

no Rose tez bym na Twoim miejscu wybrala za dwa miesiace :P
no a ona mi pokazala przepis prawny,ze jak to bylo prywatne zlecenie i projekt a nie z jej obecnej kolekcji to nie podlega on zwrotowi,oczywiscie mogla mi zrobic poprawki,ale odcehcialo mi sie wysylania jej bo balam sie,ze bedzie jeszcze gorzej a bylo zimno a ja nie mialam kompletnie w czym chodzic a juz wtedy bylam splukana z kasy i nie mialam na nic innego ;/
Stary 2008-10-27, 16:20   #4804
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
no Rose tez bym na Twoim miejscu wybrala za dwa miesiace :P
no a ona mi pokazala przepis prawny,ze jak to bylo prywatne zlecenie i projekt a nie z jej obecnej kolekcji to nie podlega on zwrotowi,oczywiscie mogla mi zrobic poprawki,ale odcehcialo mi sie wysylania jej bo balam sie,ze bedzie jeszcze gorzej a bylo zimno a ja nie mialam kompletnie w czym chodzic a juz wtedy bylam splukana z kasy i nie mialam na nic innego ;/
Bo ona robila wszystko zebys sobie dala spokoj, zapomniala tylko ze najlepsza reklama jest marketing szeptany a w tym wypadku sama sobie robi antyreklame. Wrzucam fotke jej projektu - owszem ladna kiecka ale za 460zl to ja moge kupic 3 piekne kreacje w Wallis - moim ulubionym zreszta sklepie i tam przynajmniej mam pewnosc ze duze rozxmiary tez sa dobrze uszyte.
No brak mi slow co za babsztyl.
A zlecenie to zlecenie i nie wazne czy z obecnej kolekcji czy nie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bjugyuhgvyjhf.jpg (20,6 KB, 30 załadowań)
Stary 2008-10-27, 16:22   #4805
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Miesiac temu gin wykryl u mnie nadzerke, mowil ze niegrozna wiec moge poczekac z krioterapia bo to w sumie droga sprawa, no ale zrobil mi sie znowu przez to grzybek wiec polecialam po jakies leki, jako ze nigdzie dzis juz nie wychodze to juz sobie zaaplikowalam. Krioterapie trzeba wykonywac zaraz po miesiaczce ale najgorsze jest to ze przez conajmniej miesiac nie mozna wspolzyc...a jak moj tz ma przyjechac za okolo miesiac to ja nie wytrzymam bez swintuszenia a wlasnie ta krioterapie moglabym zrobic dopiero za miesiac, bo w tym miesiacu juz miesiaczke mialam. Doszlam wiec do wniosku ze wole zrobic za 2 miesiace Nie widze innej opcji
ja tez bym poczekala dwa miesiace tyle ze mam nadzieje ze to sie nie pogorszy - jmy juz kiedys mielismy przymusowy post prawie 3 miesiace ale matko jedyna jak on na mnie patrzyl wtedy.... oboje nie moglismy i juz - leczenie i to niestety takie ze nie mozna bylo nic a nic ech ale normalnie potem sie dzialo no ....
Stary 2008-10-27, 16:33   #4806
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja sobie nie moge pozwolic teraz na post - co to to nie!!!!! Wole co miesiac grzybka leczyc a za 2 miesiace wymrozic ta nadrzerke i bedzie po sprawie
Stary 2008-10-27, 16:46   #4807
madzia_g
Zakorzenienie

ja jestem zla
chce sobie kupic bielizne erotyczna, cos specjalnego.
przegladam wszystkie sex shopy internetowe i sklepy internetowe z bielizna i nie ma NIC w rozmiarze xl. no chyba ze "L/XL ale nwet to ma miseczke b/c
widzialam na jednej stronie kilka modelki xl i nawet modelka byla xl, ale taka przyjemnosc ok 200zl. a dodam ze na szczuple osoby sexy komplety sa juz od 40 zl
bu
znacie jakies sklepy internetowe z erotyczna bielizna xl?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:55   #4808
harajuku-fish
Zakorzenienie

Witam
Od jakiegoś czasu przyglądam się wątkowi, i w końcu postanowiłam napisać--może mnie przygarniecie
Na innych wątkach, gdzie królują szczuplutkie dziewczyny tak mi jakoś obco, nie czuję się jak u siebie. Może tutaj jakoś się odnajdę....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:55   #4809
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

na allegro jest kilka rzeczy w xxl ja obecnie licytuje gorsecik
Stary 2008-10-27, 16:58   #4810
Mary_Q
Zakorzenienie

unas wallis jest niestety bardzo drogi,pewnie w irlandii taniej?
a to z jej regulaminu (pewnie przeze mnie dodane hehe :P) :
"
8. Zwrotom nie podlegają:

*zamówienia indywidualne- odzież szyta pod wymiary klientki, niezgodne z tabelą wymiarów podaną w butiku.
*zamówienia indywidualne- odzież projektowana i odszywana na zamówienie, wg ustaleń z klientką "
Stary 2008-10-27, 17:00   #4811
Mary_Q
Zakorzenienie

oj dubel kasuje ;/ ale cos mi sie popsulo przed chwila

Edytowane przez Mary_Q
Czas edycji: 2008-10-27 o 17:01 Powód: pomylka dubel
Stary 2008-10-27, 17:05   #4812
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Witam
Od jakiegoś czasu przyglądam się wątkowi, i w końcu postanowiłam napisać--może mnie przygarniecie
Na innych wątkach, gdzie królują szczuplutkie dziewczyny tak mi jakoś obco, nie czuję się jak u siebie. Może tutaj jakoś się odnajdę....
witamy, rozgosc sie
Cytat:
unas wallis jest niestety bardzo drogi,pewnie w irlandii taniej?
a to z jej regulaminu (pewnie przeze mnie dodane hehe :P) :
"
8. Zwrotom nie podlegają:

*zamówienia indywidualne- odzież szyta pod wymiary klientki, niezgodne z tabelą wymiarów podaną w butiku.
*zamówienia indywidualne- odzież projektowana i odszywana na zamówienie, wg ustaleń z klientką "
Owszem skoro tak jest w regulaminie to zwrotommoga nie podlegac ale "producent zobowiazany jest do usuniecia wady fizycznej lub dostarczenia rzeczy wolnej od wad"
Stary 2008-10-27, 17:11   #4813
Mary_Q
Zakorzenienie

Cytat:
witamy, rozgosc sie

Owszem skoro tak jest w regulaminie to zwrotommoga nie podlegac ale "producent zobowiazany jest do usuniecia wady fizycznej lub dostarczenia rzeczy wolnej od wad"
tylko,ze wczesniej nie bylo tego regulaminu...podala mi go gdy powiedzialam,ze chce zwrot pieniedzy ajj tam pal licho musze znalezc kogos kto mi go przerobi albo znalezc cos fajnego
Stary 2008-10-27, 17:32   #4814
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
no agatko ona z Kielc wiec tylko wymiana mailowa byla i gg inczje bym nad soba nie zapanowala :P i cisnelabym ja chyba tym plaszczem :P

ahh sliczny pierscioneczek,wszytskieg o naj z okazji zareczyn,zazdroszcze Ci...ja tez planowalam i zostawil dla innej...;( a teraz jestem sama juz dlugo i mam dola,ze pewnie dlatego,ze jestem plus size ehhh ;/

No mam nadzieje, ze u mnie bedzie ok, ale nigdy nie wiadomo jak z tymi mezczyznami;/ wiec wiesz- dobrze ze sie rozstaliscie, niz pozniej po slubie mialby Cie zdradzac i oszukiwac Napewno znajdziesz kogos NAPEWNO
Roses szybkiego powrotu do zdjrowia mezczyznom to nigdy nic nie jest, tylko my babki mamy problemy;/ ja tez mam, no aLE CZEKAM AZ pojade do pl

harajuku-fish witamy
ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu (tylko ze zapomnialam brzucha wciagnac hihih)

nA PRAWIE SIE nie znam )
a wallis to w ie bardzo drogi sklep sweterki od 50, spodniczki nie wiem
plaszcze od 100-150
ttroche nie pokolei ale nie wiem jak zacytowac Was wszytskie- jak to sie robi zeby miec w 1 poscie cytaty roznych uzytkownikow :P?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 022.jpg (123,4 KB, 78 załadowań)
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 17:49   #4815
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
tylko,ze wczesniej nie bylo tego regulaminu...podala mi go gdy powiedzialam,ze chce zwrot pieniedzy ajj tam pal licho musze znalezc kogos kto mi go przerobi albo znalezc cos fajnego
no i o to jej chodzilo - zebys dala sobie spokoj
Cytat:
No mam nadzieje, ze u mnie bedzie ok, ale nigdy nie wiadomo jak z tymi mezczyznami;/ wiec wiesz- dobrze ze sie rozstaliscie, niz pozniej po slubie mialby Cie zdradzac i oszukiwac Napewno znajdziesz kogos NAPEWNO
Roses szybkiego powrotu do zdjrowia mezczyznom to nigdy nic nie jest, tylko my babki mamy problemy;/ ja tez mam, no aLE CZEKAM AZ pojade do pl

harajuku-fish witamy
ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu (tylko ze zapomnialam brzucha wciagnac hihih)jak to sie robi zeby miec w 1 poscie cytaty roznych uzytkownikow :P?
dziekuje U mnie sie problemy zaczely razem z abstynencja...czy to nie dziwne ze jak przestalam wspolzyc to zaczely mi sie jakies rewelacje tam dziac?
Kochana ty to jestes niezla laseczka nozki sliczne, szczuplutkie...ehhhh:roll eyes: Wyjdziesz za mnie?
A co do cytatow moja droga to pod postem miedzy "cytuj" a "odp" jest takie jedno okienko to je zaznaczas i przy kolejnym posice ktory chcesz zacytowac tez zaznaczasz i jak juz tak sobie pol forum zacytujesz to klikasz "odpowiedz" i odpowiadasz
Stary 2008-10-27, 17:58   #4816
Mary_Q
Zakorzenienie

agatka no super wygladasz,przedewszytskim bardzo proporcjonlanie co ogolnie jest trudne przy plus-size ze tak powiem a nozki tak jak Rose powiedziala bdb!fajny kotek hehe
a o Wallis mowisz cenowo jak u nas czy w irlandii?bo moze mi sie z olsen pomieszalo jesli chodzi o nasze ceny,ale ja to kupuje w toruniu i bydg i nawet w samym h&m jest cienko porownujac z innymi miastami

Rose a ten gin to kto zacz?:P to taki dżin taki yy coś ala wróżbista czy ocb?:P
Stary 2008-10-27, 18:02   #4817
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu (tylko ze zapomnialam brzucha wciagnac hihih)
Bardzo fajne zdjęcie;] i jak dla mnie brzucha nie trzeba było wciągać, chociaż ja wciągam odkąd pamiętam jak nie wciągam to czuję się dziwnie....

Jako iż dołączyłam do Was, to może coś szkrobnę o sobie co?
Magda, lat to ja mam 23:P
plus size noszę od zawsze....zawsze byłam niska krępa, wręcz gruba. Co za tym idzie bardzo nieszczęśliwa...bo jak być szczęśliwym kiedy się nie jest akceptowanym w środowisku.
I tak sobie żyłam taki plapluś aż do 2006 roku-w studium z koleżanką rozpoczęłyśmy się odchudzać pod kontrolą lekarską. no i schudłam 22 kilogramy.....
Jaka ja cudowna byłam Avatarek to taka pamiątka szczupłych jak na mnie czasów
No ale przytyłam 15 kilo spowrotem. Przez swoją głupotę.....i od już conajmniej kilku miesięcy żyję w takim dołku....Narzeczony kocha mnie szaleńczo, będzie moim mężem, nadmiar moich kg nigdy mu nie przeszkadzał...ale ja nie potrafię się sama z sobą dogadać. Codziennie zaczynam dietę i nic.......potrzebuję jakiegoś psychicznego kopa bo inaczej nie osiągnę tego co udało mi się 2 lata temu. Szukałam teraz jakiegoś zdjęcia aby Wam się przedstawić....i nie wiem co mam wkleić....wszędzie jest źle....
wstawię 3....2 z października z wycieczki z pracy....a jedno z chudych czasów.
Mam nadzieję żę w tym wątku znajdę przyjazne dusze, bo pomimo iż mam trochę znajomych to i tak czuję się w śród nich obco-mają mnie za taką fajną wesołą okrągłą madzi, wspólnie się śmiejemy z moich np namiotowatych sweterków ale mało kto podejrzewa że za tym śmiechem kryją się gorzkie łzy bo moja dusza od dawna non stop płacze.......

no i się wzruszyłam..........
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0905.jpg (132,6 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0912.jpg (67,5 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia (2) P1010027 - Kopia.jpg (40,0 KB, 50 załadowań)

Stary 2008-10-27, 18:13   #4818
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
no i o to jej chodzilo - zebys dala sobie spokoj

dziekuje U mnie sie problemy zaczely razem z abstynencja...czy to nie dziwne ze jak przestalam wspolzyc to zaczely mi sie jakies rewelacje tam dziac?
Kochana ty to jestes niezla laseczka nozki sliczne, szczuplutkie...ehhhh:roll eyes: Wyjdziesz za mnie?
A co do cytatow moja droga to pod postem miedzy "cytuj" a "odp" jest takie jedno okienko to je zaznaczas i przy kolejnym posice ktory chcesz zacytowac tez zaznaczasz i jak juz tak sobie pol forum zacytujesz to klikasz "odpowiedz" i odpowiadasz
No trudne to :PP, no tak laseczka...hmmm

Cytat:
agatka no super wygladasz,przedewszytskim bardzo proporcjonlanie co ogolnie jest trudne przy plus-size ze tak powiem a nozki tak jak Rose powiedziala bdb!fajny kotek hehe
a o Wallis mowisz cenowo jak u nas czy w irlandii?bo moze mi sie z olsen pomieszalo jesli chodzi o nasze ceny,ale ja to kupuje w toruniu i bydg i nawet w samym h&m jest cienko porownujac z innymi miastami

Wlasnie jedyny moj problem to zero proporcjonalnosci Mam nogi nie za grube, ale za to brzuszek i wszytsko wyzej jest wielkie
Mowie o Wallis w ie

Cytat:
Bardzo fajne zdjęcie;] i jak dla mnie brzucha nie trzeba było wciągać, chociaż ja wciągam odkąd pamiętam jak nie wciągam to czuję się dziwnie....

Jako iż dołączyłam do Was, to może coś szkrobnę o sobie co?
Magda, lat to ja mam 23:P
plus size noszę od zawsze....zawsze byłam niska krępa, wręcz gruba. Co za tym idzie bardzo nieszczęśliwa...bo jak być szczęśliwym kiedy się nie jest akceptowanym w środowisku.
I tak sobie żyłam taki plapluś aż do 2006 roku-w studium z koleżanką rozpoczęłyśmy się odchudzać pod kontrolą lekarską. no i schudłam 22 kilogramy.....
Jaka ja cudowna byłam Avatarek to taka pamiątka szczupłych jak na mnie czasów
No ale przytyłam 15 kilo spowrotem. Przez swoją głupotę.....i od już conajmniej kilku miesięcy żyję w takim dołku....Narzeczony kocha mnie szaleńczo, będzie moim mężem, nadmiar moich kg nigdy mu nie przeszkadzał...ale ja nie potrafię się sama z sobą dogadać. Codziennie zaczynam dietę i nic.......potrzebuję jakiegoś psychicznego kopa bo inaczej nie osiągnę tego co udało mi się 2 lata temu. Szukałam teraz jakiegoś zdjęcia aby Wam się przedstawić....i nie wiem co mam wkleić....wszędzie jest źle....
wstawię 3....2 z października z wycieczki z pracy....a jedno z chudych czasów.
Mam nadzieję żę w tym wątku znajdę przyjazne dusze, bo pomimo iż mam trochę znajomych to i tak czuję się w śród nich obco-mają mnie za taką fajną wesołą okrągłą madzi, wspólnie się śmiejemy z moich np namiotowatych sweterków ale mało kto podejrzewa że za tym śmiechem kryją się gorzkie łzy bo moja dusza od dawna non stop płacze.......

Na zdjeciach wygladasz swietnie !!!! Kurte babko nie masz sie czym przejmowac Przyjechalabys do Ie lub uk to bys zobaczyla co to sa grube osoby !!!! wygladasz bardzo ladnie Mozesz nie wierzyc, ale na 2gim zdj wygladasz duzo duzo lepiej niz na tym, na ktorynmm bylas szczuplejsza
i tez mam nadzieje, ze bedziesz sie dobrze tu czula
Stary 2008-10-27, 18:18   #4819
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:

ginekolog
Cytat:
no to jak narzeczony kocha wszystkie kg to nie ma sie ich co pozbywac
Stary 2008-10-27, 18:23   #4820
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:

Na zdjeciach wygladasz swietnie !!!! Kurte babko nie masz sie czym przejmowac Przyjechalabys do Ie lub uk to bys zobaczyla co to sa grube osoby !!!! wygladasz bardzo ladnie Mozesz nie wierzyc, ale na 2gim zdj wygladasz duzo duzo lepiej niz na tym, na ktorynmm bylas szczuplejsza
i tez mam nadzieje, ze bedziesz sie dobrze tu czula
Dzięki Co jakiś czas mnie dopada taki dół.....bo jak na 100 zrobionych zdjęć na 60 wyglądam jakbym była cięższa jeszcze o dodatkowe 30 kilo to ciężko się jakoś pozbierać;p

Oczywiście od jutra zaczynam dietę...już teraz zamiast ciasta z wczoraj zjadłam jabłko i bardzo intensywnie smsuje z TZtem który zawsze podniesie mnie na duchu:P możse gdybym już z nim mieszkała i miałabym go na co dzień to na zamartwianie nie miałabym okazji?

ehhh....a w dodatku mam dosyć specyficzną pracę, gdzie przez praktycznie 6 godzin mam styczność z ogromnymi ilościami jedzenia. Jestem terapeutką w Warsztacie Terapii Zajęciowej i prowadzę pracownie kulinarną...jak na złość....i gotujemy z moimi podopiecznymi na prawie 100 osób.....staram się nie jeść w między czasie ale jak gotuje np bigos albo inne kaloryczne rzeczy to musze przecież wypróbowywać bo jestem odpowiedzialna za podniebienia prawie 100 osób!! Ale naprawde staram się nie jeść bo jakbym tak jeszcze tam żarła to bym chyba przez te drzwi do pracowni nie weszła (wcale się nie chwalę że dobrze gotuję <--- musiałam się jakoś podbudować

Stary 2008-10-27, 18:27   #4821
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Dzięki Co jakiś czas mnie dopada taki dół.....bo jak na 100 zrobionych zdjęć na 60 wyglądam jakbym była cięższa jeszcze o dodatkowe 30 kilo to ciężko się jakoś pozbierać;p

Wiesz co- mam to samo jak moj tz robi mi zdjecia to pozniej na niego krzycze, ze nie potrafi robic zdjec, bo brzydko wychodze hahaha
Stary 2008-10-27, 18:28   #4822
dotaa
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Zaglądam tu codziennie ale jakoś trudno mi się zmobilizować, żeby tu napisać.

Agatko masz śliczne dołeczki, okropnie podobają mi się dołeczki, sama posiadam tylko jeden i niestety nie jest tak uwidoczniony jak Twoje

harajuku-fish dla mnie wyglądasz świetnie i nie powinnaś mieć kompleksów. Niestety wiem, że łatwo mówić, trudniej w to uwierzyć. Sama mam mnóstwo kompleksów i czasami przygniatają mnie one. Tyle, że to czasami ostatnio zdarza się coraz częściej.
Na poprawe humoru wybieram się w piątek do fyzjera i na zakupy

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 18:38   #4823
Mary_Q
Zakorzenienie

agatka a ja uwazam,ze bardziej proporcjonalnie fakt faktem masz gore duza a sobie teraz wyobraz ze ja ma dol duzy (brzuch,biodra) a biust maly...ekhem..porazka :P wiec nie marudz ;P
a ja wygladam jak take niewaidomo co ;/ brzuch bardziej niz biut wystaje :P porazka;p
Stary 2008-10-27, 18:38   #4824
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Znowu powraca kwestia dołka jesiennego
Stary 2008-10-27, 18:54   #4825
madelaine_16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A mnie ten film jakoś tak nudził (Grybazzzki) ;/ co kto lubi, ale żeby się zachwycać to nie ma czym, choć niektóre z ciuchów fajne
Za to książkę "Kochając Większą Kobietę" - Jennifer Weiner polecam z czystym serduchem Babska dobra książka, coś jak Bridget Jones, ale nie do końca, przeczytałam w 1 dzień, tak mnie wciągneła

Co to za Projektantka, która "nie umie sobie wyobrazić"?

Czytałam ja w wakacje.Byłam zachwycona,trafiała akurat w sedno,to co czułam jak osoba plus size.
madelaine_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 19:13   #4826
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co- mam to samo jak moj tz robi mi zdjecia to pozniej na niego krzycze, ze nie potrafi robic zdjec, bo brzydko wychodze hahaha
Ja swojemu każe robić czarno białe bo lepiej i szczuplej się wychodzi

Cytat:
Napisane przez dotaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Zaglądam tu codziennie ale jakoś trudno mi się zmobilizować, żeby tu napisać.

harajuku-fish dla mnie wyglądasz świetnie i nie powinnaś mieć kompleksów. Niestety wiem, że łatwo mówić, trudniej w to uwierzyć. Sama mam mnóstwo kompleksów i czasami przygniatają mnie one. Tyle, że to czasami ostatnio zdarza się coraz częściej.
Na poprawe humoru wybieram się w piątek do fyzjera i na zakupy
Heh ja też dzisiaj się ujawniłam
Dzięki, ale jak sama napisałaś łatwo się mówi ale trudniej uwierzyć ja niedawno byłam u fryzjera a na zakupy to ja nie mogę już chodzić bo TŻ na zawał padnie jak usłyszy samo słowo ZAKUPY....hihihi...biedny ze mną jest.........

Cytat:
Znowu powraca kwestia dołka jesiennego
Bo jesień ma to do siebie
A ja zjadłam na kolację sucharki i od razu mam lepszy humor bo oczami wyobraźni już siebie widzę jak wytrzymuję na diecie baaaardzo długo

To ja się pochwalę swoją allegrową torebką pocieszaczem z ub tygodnia. Dzisiaj przyszła
Zdj z all bo bez sensu robić kolejne jak wygląda identycznie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 461836467.jpg (24,9 KB, 24 załadowań)

Stary 2008-10-27, 19:36   #4827
Mary_Q
Zakorzenienie

o mato to z tym gin to ja zdolona jestem tak sobie myslalam co ma jakas "wrozka" do spraw ginekologicznych o porazka jesien w pleni :P dolki i zmulanie :P hahaha

calkiem fajna dorebeczka fish wybacz,ze fish ale w skrocie hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 19:47   #4828
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Heh ja też dzisiaj się ujawniłam
Dzięki, ale jak sama napisałaś łatwo się mówi ale trudniej uwierzyć ja niedawno byłam u fryzjera a na zakupy to ja nie mogę już chodzić bo TŻ na zawał padnie jak usłyszy samo słowo ZAKUPY....hihihi...biedny ze mną jest.........
Ujawniłam się już kilka, kilkanaście stron temu lecz nie nadążam za dziewczynami i nie dorównuje im kroku w pisaniu
Też mam pocieszacz w postaci botków kupionych w piątek Nie ma nic lepszego na chandrę niż zakupy. No może nie do końca .... ale w mojej obecnej sytuacji pozostają mi zakupy.

Mnie niestety dopadł dołek jesienny. Choć analizując ostatnie miesiące postawiłam diagnozę, że mam okresowo-powracającą depresję Ciągle z nią walczę.
A i dowiedziałam się, że od przyszłego tygodnia z powrotem rusza siłownia u mnie, więc zacznę regularne ćwiczenia

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 19:57   #4829
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Jakby sie uprzec to ginekolog tez wrozka
Fish torebeczka ladna ale ja lakierowanych nie lubie.
Pocieszacze - o tak kocham Ostatnio ciagle sie pocieszam bielizna Juz tyle tego nakupilam ze nie zdaze wszystkiego tz zaprezentowac
Stary 2008-10-27, 20:03   #4830
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Mary Q- oddalabym wszytsko zeby miec male [piersi i duze biodra !! Np taka figure jak rroses Wszytskie kobiety o wiekszych biodrach sa mega seksi- beyonce, shakira hmm i wiele innych sukuenki pasuja, spodnice- a jak ktos ma wieksza gore to soryy;/ ale nic a nic ale wiecie co- nie przejmmuje sie Akceptuje siebie Jest mi dobrze z moja figura(oczywiscie gdybym schudla pare kg bym nie wybrzydzala:p) ale jakos wiekszych problemow nie mam z akceptacja siebie :PP
Lubie do mojego tz wyjezdzac z tekstami--a Ty to juz mniechyba nie kochasz, ja Ci sie juz nie podobam- bo ejstem gruba :PP
Pozniej on mi usilnie tlumaczy, ze nie mam racji hahahah
wiem, nienormalna jestem:P
no ale jak sie go nie zapytam to nic ladnego od siebie nie powie :PP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości