![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
ahh sliczny pierscioneczek,wszytskieg o naj z okazji zareczyn,zazdroszcze Ci...ja tez planowalam i zostawil dla innej...;( a teraz jestem sama juz dlugo i mam dola,ze pewnie dlatego,ze jestem plus size ehhh ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Miesiac temu gin wykryl u mnie nadzerke, mowil ze niegrozna wiec moge poczekac z krioterapia bo to w sumie droga sprawa, no ale zrobil mi sie znowu przez to grzybek wiec polecialam po jakies leki, jako ze nigdzie dzis juz nie wychodze to juz sobie zaaplikowalam. Krioterapie trzeba wykonywac zaraz po miesiaczce ale najgorsze jest to ze przez conajmniej miesiac nie mozna wspolzyc...a jak moj tz ma przyjechac za okolo miesiac to ja nie wytrzymam bez swintuszenia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
no Rose tez bym na Twoim miejscu wybrala za dwa miesiace :P
no a ona mi pokazala przepis prawny,ze jak to bylo prywatne zlecenie i projekt a nie z jej obecnej kolekcji to nie podlega on zwrotowi,oczywiscie mogla mi zrobic poprawki,ale odcehcialo mi sie wysylania jej bo balam sie,ze bedzie jeszcze gorzej a bylo zimno a ja nie mialam kompletnie w czym chodzic a juz wtedy bylam splukana z kasy i nie mialam na nic innego ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
No brak mi slow co za babsztyl. A zlecenie to zlecenie i nie wazne czy z obecnej kolekcji czy nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4806 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja sobie nie moge pozwolic teraz na post - co to to nie!!!!! Wole co miesiac grzybka leczyc a za 2 miesiace wymrozic ta nadrzerke i bedzie po sprawie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zla
![]() ![]() ![]() chce sobie kupic bielizne erotyczna, cos specjalnego. przegladam wszystkie sex shopy internetowe i sklepy internetowe z bielizna i nie ma NIC w rozmiarze xl. no chyba ze "L/XL ale nwet to ma miseczke b/c ![]() widzialam na jednej stronie kilka modelki xl i nawet modelka byla xl, ale taka przyjemnosc ok 200zl. a dodam ze na szczuple osoby sexy komplety sa juz od 40 zl ![]() bu ![]() znacie jakies sklepy internetowe z erotyczna bielizna xl? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od jakiegoś czasu przyglądam się wątkowi, i w końcu postanowiłam napisać--może mnie przygarniecie ![]() ![]() Na innych wątkach, gdzie królują szczuplutkie dziewczyny tak mi jakoś obco, nie czuję się jak u siebie. Może tutaj jakoś się odnajdę.... ![]() ![]() ![]() ![]()
#4809 |
Moderatorka z pazurem
|
na allegro jest kilka rzeczy w xxl ja obecnie licytuje gorsecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
unas wallis jest niestety bardzo drogi,pewnie w irlandii taniej?
a to z jej regulaminu (pewnie przeze mnie dodane hehe :P) : " 8. Zwrotom nie podlegają: *zamówienia indywidualne- odzież szyta pod wymiary klientki, niezgodne z tabelą wymiarów podaną w butiku. *zamówienia indywidualne- odzież projektowana i odszywana na zamówienie, wg ustaleń z klientką " |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
oj dubel kasuje ;/ ale cos mi sie popsulo przed chwila
Edytowane przez Mary_Q Czas edycji: 2008-10-27 o 17:01 Powód: pomylka dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
tylko,ze wczesniej nie bylo tego regulaminu...podala mi go gdy powiedzialam,ze chce zwrot pieniedzy ajj tam pal licho musze znalezc kogos kto mi go przerobi albo znalezc cos fajnego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje, ze u mnie bedzie ok, ale nigdy nie wiadomo jak z tymi mezczyznami;/ wiec wiesz- dobrze ze sie rozstaliscie, niz pozniej po slubie mialby Cie zdradzac i oszukiwac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roses szybkiego powrotu do zdjrowia ![]() ![]() harajuku-fish witamy ![]() ![]() ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu ![]() nA PRAWIE SIE nie znam ![]() a wallis to w ie bardzo drogi sklep ![]() plaszcze od 100-150 ![]() ttroche nie pokolei ale nie wiem jak zacytowac Was wszytskie- jak to sie robi zeby miec w 1 poscie cytaty roznych uzytkownikow :P?
![]() |
#4815 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana ty to jestes niezla laseczka ![]() ![]() A co do cytatow moja droga to pod postem miedzy "cytuj" a "odp" jest takie jedno okienko to je zaznaczas i przy kolejnym posice ktory chcesz zacytowac tez zaznaczasz ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
agatka no super wygladasz,przedewszytskim bardzo proporcjonlanie co ogolnie jest trudne przy plus-size ze tak powiem a nozki tak jak Rose powiedziala bdb!fajny kotek
![]() a o Wallis mowisz cenowo jak u nas czy w irlandii?bo moze mi sie z olsen pomieszalo jesli chodzi o nasze ceny,ale ja to kupuje w toruniu i bydg i nawet w samym h&m jest cienko porownujac z innymi miastami ![]() Rose a ten gin to kto zacz?:P to taki dżin taki yy coś ala wróżbista czy ocb?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako iż dołączyłam do Was, to może coś szkrobnę o sobie co? ![]() Magda, lat to ja mam 23:P plus size noszę od zawsze....zawsze byłam niska krępa, wręcz gruba. Co za tym idzie bardzo nieszczęśliwa...bo jak być szczęśliwym kiedy się nie jest akceptowanym w środowisku. I tak sobie żyłam taki plapluś aż do 2006 roku-w studium z koleżanką rozpoczęłyśmy się odchudzać pod kontrolą lekarską. no i schudłam 22 kilogramy..... Jaka ja cudowna byłam ![]() ![]() No ale przytyłam 15 kilo spowrotem. Przez swoją głupotę.....i od już conajmniej kilku miesięcy żyję w takim dołku....Narzeczony kocha mnie szaleńczo, będzie moim mężem, nadmiar moich kg nigdy mu nie przeszkadzał...ale ja nie potrafię się sama z sobą dogadać. Codziennie zaczynam dietę i nic.......potrzebuję jakiegoś psychicznego kopa bo inaczej nie osiągnę tego co udało mi się 2 lata temu. Szukałam teraz jakiegoś zdjęcia aby Wam się przedstawić....i nie wiem co mam wkleić....wszędzie jest źle.... wstawię 3....2 z października z wycieczki z pracy....a jedno z chudych czasów. Mam nadzieję żę w tym wątku znajdę przyjazne dusze, bo pomimo iż mam trochę znajomych to i tak czuję się w śród nich obco-mają mnie za taką fajną wesołą okrągłą madzi, wspólnie się śmiejemy z moich np namiotowatych sweterków ale mało kto podejrzewa że za tym śmiechem kryją się gorzkie łzy bo moja dusza od dawna non stop płacze....... no i się wzruszyłam.......... ![]()
![]() |
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mowie o Wallis w ie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tez mam nadzieje, ze bedziesz sie dobrze tu czula ![]()
![]() |
#4819 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście od jutra zaczynam dietę...już teraz zamiast ciasta z wczoraj zjadłam jabłko i bardzo intensywnie smsuje z TZtem który zawsze podniesie mnie na duchu:P możse gdybym już z nim mieszkała i miałabym go na co dzień to na zamartwianie nie miałabym okazji? ![]() ehhh....a w dodatku mam dosyć specyficzną pracę, gdzie przez praktycznie 6 godzin mam styczność z ogromnymi ilościami jedzenia. Jestem terapeutką w Warsztacie Terapii Zajęciowej i prowadzę pracownie kulinarną...jak na złość....i gotujemy z moimi podopiecznymi na prawie 100 osób.....staram się nie jeść w między czasie ale jak gotuje np bigos albo inne kaloryczne rzeczy to musze przecież wypróbowywać bo jestem odpowiedzialna za podniebienia prawie 100 osób!! Ale naprawde staram się nie jeść bo jakbym tak jeszcze tam żarła to bym chyba przez te drzwi do pracowni nie weszła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4822 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Agatko masz śliczne dołeczki, okropnie podobają mi się dołeczki, sama posiadam tylko jeden i niestety nie jest tak uwidoczniony jak Twoje ![]() harajuku-fish dla mnie wyglądasz świetnie i nie powinnaś mieć kompleksów. Niestety wiem, że łatwo mówić, trudniej w to uwierzyć. Sama mam mnóstwo kompleksów i czasami przygniatają mnie one. Tyle, że to czasami ostatnio zdarza się coraz częściej. Na poprawe humoru wybieram się w piątek do fyzjera i na zakupy ![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
agatka a ja uwazam,ze bardziej proporcjonalnie fakt faktem masz gore duza a sobie teraz wyobraz ze ja ma dol duzy (brzuch,biodra) a biust maly...ekhem..porazka :P wiec nie marudz ;P
a ja wygladam jak take niewaidomo co ;/ brzuch bardziej niz biut wystaje :P porazka;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Moderatorka z pazurem
|
Znowu powraca kwestia dołka jesiennego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czytałam ja w wakacje.Byłam zachwycona,trafiała akurat w sedno,to co czułam jak osoba plus size. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki, ale jak sama napisałaś łatwo się mówi ale trudniej uwierzyć ![]() ![]() Bo jesień ma to do siebie ![]() A ja zjadłam na kolację sucharki i od razu mam lepszy humor ![]() ![]() ![]() To ja się pochwalę swoją allegrową torebką pocieszaczem z ub tygodnia. Dzisiaj przyszła ![]() Zdj z all bo bez sensu robić kolejne jak wygląda identycznie ![]() ![]()
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
o mato to z tym gin to ja zdolona jestem tak sobie myslalam co ma jakas "wrozka" do spraw ginekologicznych o porazka jesien w pleni :P dolki i zmulanie :P hahaha
calkiem fajna dorebeczka fish ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam pocieszacz w postaci botków kupionych w piątek ![]() ![]() Mnie niestety dopadł dołek jesienny. Choć analizując ostatnie miesiące postawiłam diagnozę, że mam okresowo-powracającą depresję ![]() A i dowiedziałam się, że od przyszłego tygodnia z powrotem rusza siłownia u mnie, więc zacznę regularne ćwiczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Moderatorka z pazurem
|
Jakby sie uprzec to ginekolog tez wrozka
![]() Fish torebeczka ladna ale ja lakierowanych nie lubie. Pocieszacze - o tak kocham ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Mary Q- oddalabym wszytsko zeby miec male [piersi i duze biodra !! Np taka figure jak rroses
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie do mojego tz wyjezdzac z tekstami--a Ty to juz mniechyba nie kochasz, ja Ci sie juz nie podobam- bo ejstem gruba :PP Pozniej on mi usilnie tlumaczy, ze nie mam racji hahahah wiem, nienormalna jestem:P no ale jak sie go nie zapytam to nic ladnego od siebie nie powie :PP
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.