Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-05, 16:46   #3054
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Ja biorę duphaston, po owulce gin kazała mi od razu brać, tak na wszelki wypadek, jakbym zaszła w ciążę. Jednak nie łudzę się w tym cyklu na ciążę, bo mierzyłam 2 i 3 dni temu temp i raz była 36,8 raz 36,7. Obecnie już nie mierzę temp, bo co mam się dołować od rana.

A teraz kończę o owu, ciąży itp, bo w końcu miałam "odciążyć" myśli, jeszcze mi się dostanie od Jane po głowie

Mischoko, daj znać, jak tam Twój mąż się czuje, biedaczek. Ale na pewno będzie dobrze

Blondi, zarzuć jakimiś fajnymi przepisami na obiady, moja mama wylatuje do Chile 12 listopada i na mojej głowie będzie wykarmienie dwóch facetów i psa. A że ostatnia przychodzę z pracy, to mam zamiar robić obiady na dwa dni, zostawiać w lodówce, bo mąż i mój tata potrafią sobie odgrzać także potrzebuję przepisów na obiady, które mogą stać w lodówce i nic im się nie stanie po 2-3 dniach leżakowania tam

Gabi, Olivka, macie rację z tym dbaniem o siebie, bo jeśli ja o siebie nie zadbam, to kto o mnie zadba

ponieważ wypłata tuż tuż, to kupiłam sobie kurtkę skórzaną i brzoskwiniową sukienkę na allegro, totalnie mnie pogięło

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora