Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilator Philips i perfumy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-09, 21:21   #1
manolita
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

wymienię: Depilator Philips i perfumy CERRUTI IMAGE

! 1 ! DEPILATOR PHILIPS HP 6481 CERAMICZNY:
Dzięki wyjątkowemu ceramicznemu materiałowi i ergonomicznemu kształtowi depilacja jest o 20% szybsza. System aktywnego masażu minimalizuje ból podczas depilacji i zapewnia większy komfort. Depilator posiada dwu stopniową regulację prędkości dzięki czemu można regulować ilość obrotów która waha się od 2200 do 2700 obrotów na minutę. Wymienna głowica wyposażona jest w 13 obracających się dysków. Korzystanie ułatwione jest dwoma ustawieniami szybkości.

Wbrew opiniom, depilacja nie musi być nieprzyjemna. To małe i zgrabne urządzenie goli z jeszcze większą niż do tej pory precyzją i delikatnością. Nowoczesny depilator minimalizuje nieprzyjemne doznania związane z usuwaniem włosów, a przy tym jest niezwykle dokładny. Depilator został wyposażony w dwustopniową regulację prędkości obrotów umożliwiającą dostosowanie pracy urządzenia do rodzaju owłosienia.

Jest praktycznie nowy, uzywany 3-4 razy po czym dokładnie oczyszczonyi schowany. Jest etui, rękawica do masażu z wkładką chłodzącą. Szybko i niemal bezbolesnie usuwa zbędne owłosienie. Ja niestety "cierpię" na przypadłość wrastajacych włosków po każdej innej depilacji niz ta najprostsza przy uzyciu zwykłej golarki .
Może komus się przyda.

! 2 ! CERRUTI IMAGE ubytek 5-10/75 brak juz pudełka

Piękne bardzo kobiece perfumy, w których brzmi grejpfrut, zielone liście, przyprawy, ambra i kora brzozy... świeży i zamszowy zarazem. Bardzo trwały zapach w ładnym prostym opakowaniu, wszystko zgodnie z kluczowymi hasłami Cerutti: inspiracja, kreatywność, optymizm, wizja, przyszłość.

Nuty zapachowe:
nuta głowy: suche, zielone pokruszone liście, grejpfrut, czuszka, czarny pieprz
nuta serca: świeża mięta, korzeń gencjany, węgiel
nuta bazy: zamsz, ambra, kora brzozowa
Zdjecie real jutro. zapach w sam raz na jesień/ zimę. jest wspaniały, ale ja wiem , ze przy tej ilości butelek, nie zdołam go zuzyć.

Wymienię się na inne perfumy, kosmetyki lub coś co mi wpadnie w oko.
Z góry dziekuje za avon i oriflame.
Proszę nie proponować mi równiez ubrań.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  474562483.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  31,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  561.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  7,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

mój blog http://umanolity.blogspot.com/