2008-11-19, 14:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
Dzięki misiek
Wińsko tankuję więc chyba na razie nic nie wezmę
Ale na mnie działa wyłącznie ibuprom!
|
To tak na przyszłość. Nospa + tabletka przeciwbólowa zawsze pomoże
Cytat:
Napisane przez Milibili
Wynajeliśmy mieszkanie Super dwa pokoje (salon z TV, kinem domowym, super kompletem wypoczynkowym, sypialnia z duzym wygodnym lozkiem , kuchnia w pelni wyposazona z nowymi meblami, lazienka - tutaj jedyny minus bo jest kabina prysznicowa a ja tak lubie sie pluskac w wannie ale przy innych plusach moge na to przymknąć oko ) Wszystkie meble są praktycznie nowe (maja moze z rok ) Jest CIEPLO nawet bez grzania koniec z spaniem w kurtkach, czpkach i rekawiczkach Koniec z zwariowanymi właścicielami... Teraz jeszcze musimy cichaczem wszystkie rzeczy przeniesc do nowego meiszkania i koniec tego kilkumiesiecznego koszmaru....
|
Gratki i trzymam kciuki za powodzenie "cichego" wyprowadzenia się.
Cytat:
Napisane przez niuniuniau
A ja dziś z rana po zakupkach mieszkaniowo-remontowych ;p Rozwaliłam tyle kasy że nawet nie chce mi się liczyć i zastanawiam się tylko za co ja zapłacę robotnikom za robociznę. No ale jak to mówiła Scarlet O'Hara pomyslę o tym jutro. A teraz przynajmniej jestem zadowolona że wybrałam to co mi sie podobalo najbardziej a nie na odwal. Choc i tak moje zakupki nie umywają się do ostatnio usłyszanej historii gdzie babka nabyła wannę z hydromasażem za 50000 i coś jej nie pasowało i stwierdziła że to nic zamontuje się ją gosposi
Tylko jedno mnie martwi, zakupiłam płytki podłogowe na przedpokój i do kuchni w takim pięknym świetlistym ale bardzo jasnym kolorze i chyba czeka mnie częste latanie z mopem a tego nie cierpię  Hmmm ciekawe czy mąż da się namówic na wykonywanie tej czynności 
|
Witaj w klubie. Mam takie przemyślenia codziennie. Zamawiam rózne rzeczy a jak przyjdzie do płacenia to będzie dla mnie koszmar...pomyślę o tym jutro.
50000 za wanne szok
Wczoraj kupiłam jasne płytki do kuchni i pod drzwi wejściowe. Nie mogły być ciemne bo to kuchnia otwarta a reszta podłogi ciemnawa będzie. W razie czego założymy klub "częstego mycia podłogi", albo wątek "Myjące podłogę PM 2008"
|
|
|