Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-22, 15:49   #422
frantic
Zakorzenienie

Dot.: kosmetyki nyx

Cytat:
Napisane przez agaku Pokaż wiadomość
Ja też!

Wkleimy zdjęcia NYXowych skarbów jak już je otrzymamy, ok?
No jasne, będę czekać na wasze fotki zwłaszcza, że wzięłyście wiele z mojej listy przyszłych zakupów.

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za listy
Kusiły mnie cienie Trio, zwłaszcza
lake moss i kilka innych ale słyszałam że nie sa zbyt napigmentowane.
Ja jestem bardzo chętna na kolejne zamówienie

Frantic, mnie tez kusi ta paleta z
Coastal Scents
Na wątku o Coastal Scents nieśmiało zasugerowałam jakieś wspólne zakupy, ale chętnych nie było więc dałam spokój. Na pocieszenie zaszalałam z pielęgnacją w Inermisie i w Mazidłach.

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
A tak w ogole to mam zagwozdke gdzie upchnac te nowe nabytki jak do mnie dotra
Ja też miałam taki problem, więc zakupiłam wczoraj na All drugą już komódkę na moje kosmetyki. Parę tygodni temu sprawiłam sobie pierwszą i byłam pewna że mi wystarczy. Niestety przyliczyłam się i musiałam wziąć kolejną, zwłaszcza że NYX w drodze.

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
No nie kuscie jeszcze Coastal Scents A propos widzialyscie nowa palete do konturowania Rozswietlacze, brazer i dwa roze
http://pl.youtube.com/watch?v=hdkLvBJJsEM
Co by jeszcze pokusić - TUTAJ jest kolejny link do tej paletki i kilku innych rzeczy. Ta dziewczyna ma też film porównujący żelowe linery MAC'a, L'Oreal'a i właśnie CS. Jakość jest podobno świetna, więc też bym chciała przynajmniej czarny i brązowy. W ogóle to listę z CS mam niewielką ale i tak będę czekać na jakieś zbiorowe zamówienie z rejestrowaną przesyłką.
frantic jest offline Zgłoś do moderatora