|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa
Aha i jeszcze chciałam się zapytac, czy chodzicie do pediatry tylko na szczepienia czy częściej, oczywiście ze zdrowym bobo. Bo my ostatnio bylismy na szczepieniu i teraz 2 grudnia mamy następne. Tylko u nas na szczepieniu nie ma naszego pediatry, dlatego zastanawiam się czy trzeba z takim maluchem chodzić częściej na jakieś sprawdzenia??
mój tż rano się budzi i mówi, że śniło mu się, że był gwiazdą i nie chce się budzić  tańczył w You can dance i własnie miał wyjść na scenę.
No i własnie Piotrek czasem po wieczornym karmieniu przesypia 7-8godz, jak nie śpię to czasem go wybudzam ok 23-24 żeby jednak zjadł. No bo nie wiem, czy to dobrze, ze on tak długo nie je  Jak z nim wchodzę na wagę w domu to przez 5 tyg przybrał ok 1kg więc chyba nie jest źle, a może za mało? Już sama nie wiem.
|
Do pediatry chodzimy tylko na wyznaczone wizyty: po ukończonych 4 tygodniach, po 6 na szczepienie, po 12 na szczepienie - to były nasze 3 wizyty. Teraz czeka nas kolejna dopiero 5 stycznia - kolejne szczepienie po 18 tygodniu.
Tż się rozmarzyłłłłłłł ojjjj 
anuhaaa zazdroszczę Ci, że Piotruś mimo iż na cycu tyle przesypia. Mój żarłok jak w zegarku w nocy co 2 godz jak już są 3 to szok . Kilogram na 5 tyg. to super tylko się cieszyć.
Czas edycji: 2008-11-25 o 10:01
|