Lady of Harley-Davidson
Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: nowy wątek - Agniesia666 - ZAPRASZAM! :)
CIENIE DO POWIEK:- Ruby rose Beaty eyeshadow kit. Kolor 3. roz, fiolet, szarosci, testowane
- Constance carroll, beach ball - 2 kremowe cienie do powiek + 2 blyszczyki, zuzycie kazdego to ok 10%, 4x 3g
- Ruby rose eyeshadow kit 8 – ciemny niebieski, błekit, + jedno puste – uzywane, odrapane opakowanie, ubytek cieni to ok 10% [z drugiej strony lusterko, genialne do torebki]
- look 12, 2 cienie w odcieni zieleni
, jasny testowany, ciemny ubytek ok 15%
- inglot matrix 3 odcienie niebieskiego testowane, najciemniejszy ubytek ok 10%
- Ingot sprint cien do powiek deep pearl. Kolor 41. ciemny fiolet. Zuzycie ok 60%
- manhattan perfect eyes eyeliner (jest ok 60%) & eyeshadow (rozowego nie ma, blekitny zuzycie ok 30%), byl wazny do 02.2008
- lovely, rozswietlajacy cien do powiek, 61, byl wazny do 12.2006, wszystko z nim ok, 4,2g, testowany, moge dorzucic jako gratis
- joko, winter glamour, eye shadow, ultradelikatny metaliczno - brokatowy gwiezdny pyl, wazny do 02.2009 - na zdjeciu przesypane do opakowania po cieniu inglota bo w oryginalnym sie pokruszyly.
- astor, color vision eyeshadow, 710 true black, leciutko stestowany, czarny ze zotymi drobinkami, swietny >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
- oriflame, colour performance, trio eyeshadow, 3206 golden embers, złoty ubytek 5%, pozostale 2 testowane. nie wiem czy chce oddac >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
KREDKI:- Konturówka do ust oriflame odc 90 ginger nie jestem w stanie stwierdzic ile zostalo bo nie mogę jej wykręcić ale bardzo malo ja używałam
- kredka do oczu i brwi złotobrązowa 7cm
- Konturowka do ust lososioworozowa 3,5cm
- szczoteczka do rzes z tuszu bell, fajna

- szczoteczka do rzes - z drugiej strony 2,5 zm brazowej kredki - przypuszczam ze do brwi bo twarda jak piorun

- oriflame visions, 73 khaki green, porysowana od kosmetyczki, 9cm, nie wiem czy chce oddac >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
PIELĘGNACJA:- AVON planet spa, tropikalny scrub do rak z brazowym cukrem, african shea butter, 75ml może z 2x uzyty
- Krem hydroforming bio, night, avon solutions, z 50ml zostalo jakies 15
- avon senses - zel pod prysznic summer burst 210/250ml >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
- bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy - nie wiem czy chce oddac >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
- perfecta, plyn miceralny do demakijazu twarzy i oczu, dax cosmetics, 200ml, raz uzyty >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<<
PROBKI:- 6x 5ml soraya balsam do ciala ujedrnienie i nawilżenie
- 1x 4ml cztery pory roku antycellulitowy balsam do ciala
- 2x bielenda sunny skin brazujace maslo kakaowe
- 4x 1ml couleurs nature no transfer make up, yves rocher
- 4x antytradzikowy krem tonujacy, odcien opalony, ziaja
- 2x 1ml yves rocher sebo specific ultra mat krem nawilazajacy
- 2x1ml yves rocher hydra specific, krem-zel nawilzajacy
- 1x ziaja krem antybakteryjny
- 1x 1ml yves rocher krem nawilzajacy
Mam tez do oddania 4 kuleczki do kolczyka [labretu albo do jezyka] na gwint 1,6mm, koloru srebrnego [ostrzegam, nie wiem z czego są zrobione]. 2 sa z rozowym krysztalkiem w srodku a 2 z zielonym. Mam tez kolczyk – twister może być do wargi albo brwi, grubosc 1,6mm, srednica 11mm. Wszystkie nowe nieużywane.
Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2008-12-28 o 21:31
|